Kişilik & Karakter Kızlar kendi aralarında ne konuşur? вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ne konuşursa konuşsunlar mantıklı bir şey konuşulmaz bence 😃 ya çocuksu hayaller ya da dedikodu time shshshs Kızlar kendi aralarında ne konuşur? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kız konularını konuşurlar 0 0 Yorumla
Antimaskulızmm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Ben kıyafet cilt bakim sırları konuşuyordum ama eskiden. Şimdi fiyatlar tavan olduğu için çoğu arkadaşıma bir şey öneremez oldum 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Erkeklerin neler konuştuğunu öğrendikten sonra, neden bizden daha az yaşadıklarını anladım 0 3 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Makyaj malzemelerinizi karşılamak için çalışmaktandır o 😃 Yorumla madina1 +1 yıl Erkek kadının ihtiyaçlarını karşılamalıdır demedim:) Yorumla everkeğii +1 yıl Ohaa 😅🤭 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Size mantıksız gelen ama bize göre faydalı ve mantıklı şeyler konuşuruz 0 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. ben erkeklerle takılıyom sevgili muhabbeti çekemem 0 0 Yorumla
aybüketfg Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Değişir. Ben önüme gelen kızla konuşmuyorum özellikle Türk kızları kJjyjdjjdjdjdjjdd 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bugün kahve içerken denk geldim yan masadaki 5 kız birbirlerine sevgililerini anlatıyordu 0 0 Yorumla
Misismyhearts Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Hayatının gündeminde ne varsa onları eksikliğini ve boşluğunu hissettikleri ne varsa onları. gozlemlerimden yola cikarak soyluyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kız konularını konuşurlar
Ben kıyafet cilt bakim sırları konuşuyordum ama eskiden. Şimdi fiyatlar tavan olduğu için çoğu arkadaşıma bir şey öneremez oldum
Erkeklerin neler konuştuğunu öğrendikten sonra, neden bizden daha az yaşadıklarını anladım
Makyaj malzemelerinizi karşılamak için çalışmaktandır o 😃
Erkek kadının ihtiyaçlarını karşılamalıdır demedim:)
Ohaa 😅🤭
Size mantıksız gelen ama bize göre faydalı ve mantıklı şeyler konuşuruz
ben erkeklerle takılıyom sevgili muhabbeti çekemem
Değişir. Ben önüme gelen kızla konuşmuyorum özellikle Türk kızları kJjyjdjjdjdjdjjdd
Bugün kahve içerken denk geldim yan masadaki 5 kız birbirlerine sevgililerini anlatıyordu
Hayatının gündeminde ne varsa onları eksikliğini ve boşluğunu hissettikleri ne varsa onları. gozlemlerimden yola cikarak soyluyorum.
Yaprak konuşur ne konuşacaklar
Ottan bo*tan meseleler işte
Erkekleri 😂
Makyaj malzemesi