Sindirim sisteminin en önemli handikapı ne yazık ki her dış ve iç etkide hemen bir çalışma bozukluğuna girmesidir.. Ruhumuz her sıkıntı karşısında hemen psikoza girmeye amade gibidir.. Psikoza girdiğimiz anda sindirim sistemi bir nevi felaket haberi almış gibi alarma geçer ve olmadık şeyler istemeye başlar.. Lanet olası sevgiliyi akıldan çıkarmanın en iyi yolunun bir paket çikolata yemek olduğunu beyne bildirir. Ne hikmetse böyle durumlarda benim sindirim sistemim de ''Sakın ban bir şey gönderme hazmetmeye hiç zamanım yok.''demektedir sanki..
"EN İYİ SAVUNMA SALDIRIDIR" İNsani ve kişilik özellikleriyle kemdini tamamlayamamış her insan özünde kıskançlık öfke hırs vb duygularıntaşır büyütür. Ve sonuç olarak bu durumun boyutuna göre karşısındakilere kendinde olmayanlardan dolayı sosyal ve kültürel olarak saldırır. Ki elinde ekonomik güç varsa bununlada saldırır. Sonuç. ise kendisindeki bitik ruhu başkalarında tatmin eder. KENDİMİZE BUNU YAPMAYALIM
duygusal anlamdaki çöküntümüzün bir göstergesi stres öfke üzüntü sıkıntı insan ömrünü kısaltan ve yaşadığı hayatı zindana çeviren duygular mutluluğun huzurun sevginin zıttı ama herşey zıddı ile bilinir bu duygular olmasaydı iyi olan duyguların bir anlamı kalmazdı..
Negatif hissetmek insanın yüreğinde sızı yaratır. Sevgi ihtiyacı ve ilgi ister bazen insan bir yudum sevilmek.. Olumsuz düşünceler kamp kurunca kalbine bunları itinayla yok edecek birini ister insan yanında, her zaman gölge gibi..
Yine öyle güzel sorular bulup çıkartıyorsunki cevabı sonunda veriyorsun bize sadece alkışlamak kalıyor, farklı bir düşünce bence saygısızlık gibime gelir. Tüm soru ve yoruma katılıyorum. Açız gerçek sevgiye, açız.
Bazı dengesiz ve şuursuz arkadaşlar sen soruyorsun da cevabı kendin biliyor musun diyorlar ya o yüzden bazen bu şekilde yazmak durumunda kalıyorum. Gerçi benim sorularımı anlamak içinde kapasite gerekiyor. Ama ne yazık ki bu sitede çok nadiren böyle insanlar var. Soru kalitesinden anlayacak.
Günaydın, Alkışlamak istiyorum sizi işte burada takip ederken seviyeli ve düşündüren düşündürürken. Sorgulatan ve kimi zamanda tebessüm ettiren saygı durduran ender insanlardan birisiniz ve sizi takip etmek keyif veriyor
Kaşıntı gibi bir şey bu bazen çok kaşınırsın ama bir türlü kaşıntı geçmez kaşırsın, kaşırsın ve kanar. İşte öyle birşey, bizde hayatımızı ve ruhumuzu kaşıyarak kanatıyoruz.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Stres, öfke, üzüntü, sıkıntı, yalnızlık gibi olumsuz duyguların ruhumuz üzerindeki etkisi bizi duygusal anlamdaki açlığımız mıdır?
En İyi Cevaplar