Çocuğun dudakları bir çatladı ki, hiçbir krem fayda etmedi 😄
1 sene iyileşmedi.
naçizane gözlemlerime göre bu insanlar küçük yaşlarından itibaren herhangi bir ahlaki değerle tanıştırılmamışlardır. ahlakı tek başına anlamı olan bir sözcük olarak bile görmemiş, duymamış, hissetmemişlerdir bile. herhangi bir başlangıç noktasına ihtiyaçları yoktur bu muhteşem özgür bireylerin. kendilerinden menkul muhteşem varoluş biçimleridir, biz zavallı köle insanların yanında. elbette ki bizlerden daha zeki çevik ve bilmemnedirler. bizim anlamadığımız birçok şeyi anlar yorumlar ve tabii hep dalga geçer tiye alır, geyik yapar ve kahkahalar atarlar. biz onların yanında her zaman varoş çocuğu, cahil halk, islamcı güruh, salak solcu, dağlı kro kürt ya da kısaca “yazıık” insanlarızdır.
Koç burclarini hiç sevmem
kibirliler 😃
יⓩⓑ Tatlı bir mesuliyet olan hayatımızda ciddi olarak görünümümüzü korumamız biraz zor olabilir. Yaşamımız ve yaşamımıza kattığımız kimseler yeterince yoruyorken.. Çürümeye yüz tutmuş gibi görünüyoruz. Bu nedenle.. Mizah, en büyük otoriteye, baskı be rejime karşı kudrettir. Ağır olan yükümüzü hafifletir. Acı çekerken gülümsememize müsemma verir. Benim ile dalga geçerek mutlu oluyorsa bırakırım bunu yapsın. Dozunu kaçırmadığı sürece sorun teşkil etmez. Nasıl? İhtiyaçlarımız varsa gülümsemeye ve gülümsetmeye de ihtiyacımız olmalı.
Karakter meselesi kuzum insanları yermekten zevk alan insanlar var ve bu insanlar ozguvensiz insanlar sırf kendini iyi hissetmek için ego tatmini olmak için öteki insanların kusurlarını bulup aşağılarlar😏
İnsanlar kendi suçlarını örtbas etmek için bu tür yollara başvuruyorlar.
Cevap
22Cevap
Aşağılamaktan, hor görmekten, küçük düşürmekten zevk aldıkları için :) Böylelerini ancak sırlar dünyası paklar :D Çöle düşüp susuzluktan geberecekken o küçük gördüğü insanı görüp matarasındaki suyu ister ve o da vermez ilahi adalet tecelli bulur :D :D
alay edilir güzel bişey demiyorum ama dozunu bilirsen alay edilen kişide gayet güzel eğlenebiliyor aslında çalıştığım yerde 51 yaşında bir abi var sık sık alay ediyoruz söyledikleri yaptıkları şeylerle ki kendisi senden benden 21321kat bilgili bir insan gayet güzel gülüp eğleniyoruz
İyi de bu komik. Hani ciddi şeylerle alay edenler ahmaktır tabii, o ayrı...
Ama dalga geçeceksin, hayatta eğlenmek önemlidir. Gülmeye ihtiyacı var herkesin.
Peki dış görünüşle alay edenler
Bak işte o kişiler, ayrı tabii. Karşısındaki buna kırılır, bunu düşünmezler. Kendini beğenmişler bunlar.
Ha ben hep şunu derim, kendiyle dalga geçebilen insan özgüvenli insandır...
Yani seninle dalga geçtiklerinde, sen de güleceksin ki; istediklerini vermeyeceksin o kişilere!
dalga geçen biri olmadım için ama nedense birileriyle dalga geçmeyi seven insanlarıda hiç anlayamadım karışık bir durum :D
tek bir cümle o c oldukları için sanki mk kendileri peygamber !!
Teşekkür ederim :)
rica ederim çok tatlı bişeye benziyosun :)
mütevazi olmucam, öyleyim 😋😌
hehe tamam :)) takip etsene beni kanki :)
Insanın elinde olmuyo bazı şeyler dalga geçmek saçmalık zaten her zaman anlayışlı olmuşumdur ama bazıları insan değil anlamıyo
İnsan kim hakkında ne düşünürse bu dünyada aynısını yaşamadan gitmez. İyi olmuş
Egolarını tatmin etmeye calisan aptal yaratıklardr da ondan. d
Dalga geçmek hoşdeğil. Karakter zayıflığı laubalilik. Sevmem.
Kendı eksıgını baskasının uzerınden kapatmaya calısırkar
Ego tatmini kibir kiskanclik vs vs. Ama iyi bir duygu yok
Hiçkimsenin hatadı, kusuru, vdya özrü ile dalga geçmem.
Geçeni de itin g.. tune sokarımm 😉
En nefret ettiğim şeydir
eğlenmek için alınmayan dala geçerim yani millet de benimle geçer alınmam pek 😂
ben nefret ederın ınsanların kusurlarıyla dalga gecenlerden
insanlar neyinle dalga geçiyor?
genel olarak sordum
ama sınıf arkadaşlarım burnumla çok dalga geçerdi ortaokul çağlarında
bir şey diyemezdim
kanka boşver dalga geçerlerse kendileri aşağılık durumda olanlar kendini allah sananlar yapar bunu sen takma kimseyi
ben valla kimseyi çekemem ben milletin yüzüne sen o c sun bile dediğim oldu korkmuyorum hiçbişeyden
@marysia_woziniak süpersin ya ama o zamanlar tektim. Arkadaşım falan da yoktu
bir de dalga geçen kişi kızdı. Amcasının oğlu da bizim sınıftaydı
Geldi geçti artık
ben olsam yanında görürdüm kim kiminle dalga geçiyo
Sana lâf edenler böyle çarpılır işte 😋😋😊
benlde cok ediyolar sırf kız olmak istedigim için
Ay yok ben sizleri çık seviyorum
Çok*
gerçektenmi ben cok istiyorum ya sizin gibi olmak
İnş kuzum paran varsa bekleme hiç. hormon tedavisi falan hallolur her şey
senle arkadas olalımmmı ya senle konusmayı cok isterim
Çünkü acizliklerinin farkında değil insan oğlu.
Kendilerini bişey zannettikleri için
Basit olduklari icin
Ben canım sıkılonca 🙄🙄
Saglam sopa yememisler
insanları takma.
Aşağılık kompleksi
ne hakkında
canı sıkılır geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar