Herhangi bir Astronot Uzaya çıkarken dünya atmosferinin dışına çıktığı anda beni bıraksın bakalım o boşluk beni nereye götürecek... Şu Dünyaya şut çekip direkt stadın dışına... Benim çaresizliğim bu Dünya.. Koskoca Uzayda anket sonuçları gösteriyor ki... en şerefsiz en adi en lanet en işe yaramaz en yalan en ZALİM... Gezegen Dünya seçildi.
allah rahmet eylesin allahım günahlarını affetsin nur içinde yatsın allah kalanlara sabır versin unutma baban her daim seni görüyor ve duyuyor onun için kendini fazla üzme ki babanda üzülmesin
EyvaAllah Allah razı olsun, Rabbim tüm vefat etmişlerimizin günahlarını affeylesin, nur içinde yatırsın, kalanlarına sabır versin😓 Haklısın babam beni görüyordur ve duyuyordur, desteğin için teşekkür ederim görüşün için ayrıca teşekkür ederim 😓 Hayırlı Sabahlar
EyvaAllah haklısın, ama elimde değil ki be çok zor çok babasız büyümek çok zor hiç buyuyumedim ki çocuk kaldim, hep eksik hep yarım kaldım, babam istemedi tabi nasip kısmet kader babam istemezdi biliyorum ama ne bilim dayanamıyorum bazen kaldıramıyorum 😓uyuyorum ben yazarsanız eğer sabah mesaj atarım sabah işe gidicem 😊Allah a emanet olun
EyvaAllah ablam Allah razı olsun, amin inşaAllah Rabbim tüm vefat etmişlerimizin kabrini nur mekanını cennet eylesin peygamber efendimize komşu eylesin inşaAllah 😓 Görüşün için teşekkür ederim
Allah razı olsun öğretmenim 😓Rabbim bütün vefat etmişlerimizin kabrini nur mekanını cennet eylesin peygamber efendimize komşu eylesin inşaAllah 😓zor bir durum hemde çok zor babasız olmak babasız büyümek hep eksik hep yarım kaldım, Allah razı olsun 😓 Görüşünuz için teşekkür ederim öğretmenim
Allah razı olsun sağolasın Rabbim bütün vefat etmişlerimizin kabrini nur mekanını cennet eylesin peygamber efendimize komşu eylesin😓 Görüşün için teşekkür ederim hayırlı geceler
Ben neysem sende o sun, sen benden daha zor durumdasin biliyorum, Rabbim yar ve yardımcın olsun, helal olsun sen ve senin gibilerine 😓 Görüşün için teşekkür ederim
En İyi Cevaplar