peki neden siyah rengine yükleriz her şeyi
başka renklerin suçu yok mudur
öfke ve nefretin neden rengi siyahtır
siz öfke ve nefrete başka bir renk vermek isterseniz
bu hangisi olurdu?
hangi renk uygun olurdu

Siyah olsa olsa karamsarlık olur belki ama öfkenin hırçınlığın rengi ancak kırmızı olur tıpkı boğaları kızdırmak için yaptıkları gibi😂😂😂 tabi orda kızdıkları kırmızı değil ama algıda kırmızı şiddetli duyguları besliyo bana kalırsa
Belkide en masum renk siyahtir bütün kusurları kapattığı için. Bence öfkenin rengi kırmızı olmalı.
Teşekkürler
Halbuki siyah en asil renktir. Siyah korur, siyah saklar, siyaha en gizli sırlarınızı verirsiniz ve bünyesinde sonsuz kadar korur onları. 🤗
Diger renklerin arkası iyi kötü görünür siyah görünmez...
Teşekkürler
Cevap
4Cevap
Siyaha aşık biriyim ve benim düşüncem aslında iyi olanın saklandığı renktir ve en net olanıdır siyah. Öfkenin bir rengi olacaksa ya kırmısı ya da bordo olmalı.
Ahanda benim sorum
Birkaç dakika önce profilimi simsiyah yaptım
Geç bile kalmıştım
Ruh halimi yansıyor ama siyahı severim
Kıyafet, ayakkabı, araba falan olsun yakışır yani
Siyah aslında sadece negatif değildir, iyi yönleri de vardır. Konsantrasyon arttırıcı etkisi olduğu için ritüel tipi şeylerde tercih edilen bir renktir.
Siyah öfke ve nefretin rengi değildir. Bazen siyah renk terapisinde sakinleşmek için kullanılır. Öfke ve nefretin rengi kırmızının koyu tonlarıdır. Siyah kararlılığı, azimli olmayı ve güçlü olmayı simgeler.
Bütün renkleri barındırdığından diger renkler sevmez siyahı gökkuşağına bile almamışlarki tüm gökyüzü onunken. Bilirsiniz iyi olanı kimse sevmez. Ondandır belki de siyahın kötülüğe verilişi
Aşk ve öfke gibi güçlü hislerin rengi kırmızıdır, siyah içinde ne olduğunu bilmediğimiz için göremediğimiz için korkunun rengidir bence :)
Bana göre siyah; asilliğin rengidir. Asaletin günahın ve oluşumların rengi. Kanatların..
Öyle her rengarenk insan olamaz.. hissetmeli içinde rengin gücünü. Doğuştan gelir..
öfkenin rengi kızarmış ağlamaklı iki gözdür..
kalpinkide siyahtır
hep kara kara düşünür...
Başka renk uymaz ona...
Öfke
Zemheri soğuk gibi yakar...
Bütün renklerin koyu tonudur siyah. Yani her renk masum değildir.
Öfkenin rengi kırmızı bence.
Öfkenin rengi mi var?
Insanlar bazi duygulari renklerle simgelerler ofkede siyah oluyor genelde
kırmızı aslında öfke rengi
siyah günah keçisi seçilmiş bir kere...
siyah çok asil bir renk
ofkenin rengi bordo siyah kirmizi karisimi 😏😏
Kırmızı olabilir siyah yok edici bence
Duyguların rengi mi varmış? Bilmiyordum.
Siyah derin bir sessizlik ve yalnızlıktır
Bncede ofkenın rengi kırmızı
Öfke renklere sığdırılamaz
Kötülüğü temsil eder ondan
olur kırmızı aga
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar