Sırf değer verdiğiniz bir insan olduğu için tek seferliğe mahsus o hatalara bir kere, iki kere göz yumarsınız... ancak bir müddet sonra bir bakmışsınız bu durum o insanın hatalarına göz yummakla sınırlı kalmamış olmakla birlikte siz de o insanın hatalarına ortak olmuş olursunuz.. Peki siz; bu hatalara ortak olmayı mı yoksa bu hatalara en başından tepki koymayı tercih ediyorsunuz?
Yapılan hatanın boyutuna bağlı. Eger bu yapılan hata ihanet ise affedilmemeli. haa aşk ve bağlılık ağır basıyor bunu da affederim diıosan denersen yine zarar gören sen olursun neden mi. O ıhanet damgasını her fırsatta karsındakı kısının yuzune vurursun. mutlu olurmusun belki. mutlu edermisin zor. insanın gönül yarası olmasın.
Çevremdeki insanları iyi tanırım. Bazıları çok inatçıdır ve hataları ne olursa olsun geri dönmezler. Bu yüzden kendilerine en az derecede zarar vermelerini sağlarım.
Hatanın verdiği hasarın maaliyetine bağlı! Mesela 5 kuruşluk hatalar vardır: sana yalan söylemesi gibi Bu onun 5 kuruşluk insan olduğunu gösterir ya da paha biçilmez bir hata vardır ihanet yani aldatılma gibi.. İşte bu hataya asla göz yummam..
Simdi bir de söyle bir durum söz konusu.. Sonucta neye göre hata bana göre hata ise her sekilde döndürürüm :/ Ama genel gecer görüse göre ise sen yaptin sonucuna katlanirsin derim :/
hatanın boyutuna ve tepkisine bağlı. göz yummam bana göre daha doğru olanını belirtirim ve akıl veririm. ama affetme konusuna gelince hatanın yol açtığı sonuçlara bağlı. hepsi affedilmez.
birisini çok seviyordum... verdiği sözleri tutmadı ve üzdü. ben sadece sitem edebildim ve hiçbir karşılığı olmadı sadece daha nazik ve duygu okşayıcı bir şekilde hitap ederek tekrar reddetti...
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sırf sevdiğiniz ve değer verdiğiniz bir insan olduğu için o insanın yaptığı tüm hatalara göz yumabilir misiniz?
En İyi Cevaplar