AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Bir şey merak etmem ben ya
Merak edebileceğin herşeyi tecrübe ettin heralde
shshsh
Neden size 1 kadın yetmiyor?
sen her gün aynı yemeği yermisin
@Receb2111 niye yemekmi yiyon kadınmı seviyon sen
Sperm milyonlarca ve yumurtalar sayılı. Neslimizi devam ettirmak adına erkek çok eşli anatomiye sahiptir. Hayvansal güdüler bunlar
@curious-cat ha sen nesil devamlılığı için diyosun. Ne kadar düşüncelisin
Evet. Evrimi ve biyolojiyi arastirmanizi öneririm. Yaşınız genç, 4-5sene sonra bambaska biri olabilirsiniz, dusunceleriniz değişebilir ama sebebi bu. Uzun süre evli olan erkekler neden aldatiyor saniyorsunuz
fazla bile "D
@curious-cat :D :)) bu nasıl bir yorumdur arkadaş yarıldım gülmekten :D
Bir kadın niye mı yetmiyor eğer ki kadın erkeğini sevsin, saysın, hürmet etsin, bedenen kalben ve ruhen doyursun her türlü yeter
Fıtrat meselesi tohum saçma prensibi vs. Ya artık kadınlarada 1 erkek yetmemeye başladı. Ama şunu söylüyeyim kadınların fizikleri, güzellikleri, seksepalitesi hepsi birbirinden farklı farklı hatta sadece vajina odaklı düşünsek bile onun bile 65 çeşidi falan var. Düşünsel farklılık olarak düşünsek bile o zaten milyon çeşit kadınlar bile birbirlerini anlayamıyor çoğu zaman. Bu kadar farklılıklar olunca da 1'den fazlaya yönelme normal. Birde cinsellik açısından düşününce yap geç mast. tan iyi olur diye düşünme de olur genelde yani kadın çirkinse bile ilişki yaşayabilir.
Erkekler hangi akla hizmet trip yapar ki :-D :O
Trip trip nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göz aldım :D
Hangi tarafa kusuyoruz :-D
At kendini camdan aşağıya bir deliye rastladın
Ya sen ne diyorsun 4-5 yakın arkadaşız whatsap grubundan 2 haftada bir arkadaşımız çıkar sürekli trip atar yurt dışında yaşıyor ukraynalı sevgilisi oldu kıza trip atma dememe rağmen kıza bile trip atıp küsüyor
@testie kusura bakmayın trip atan erkeklerhiç erkek gibi durmuyo yani :-D
@Myster203 yani orası öyle ama napıcan her insanın huyu karakteri farklı hiçbir kadının tribini çekmedim senin tribini çektiğim kadar diyip takılıyorum :)
@testie hahahhaha yalancı bile :-D
Evet dişi olmak gerek trip için bende anlamıyorum :)
Kalplerini neden saklıyorlar?
Basit bir cevabı var korunma iç güdüsü..
@Tam1Psycho biz kadınlar neden bunu beceremiyor?
Kırıla kırıla öğreniyorlar sanırım erkeklerde doğuştan olmadığı gibi.
@Tam1Psycho bir kerede düşmeden yürüyelim
"İnsanlar için başarının tek yolu, hayatın şiddetli darbelerinden alınacak derslerden geçer." Demiş albert bey çokta doğru demiş.. Bu böyledir.
neden beyinleri donlarında yaşıyorlar?
bunu sana kim dediki sizde duygularınız hormonlariniz ve karmaşık kafa yapinizla nasıl yaşıyorsunuz cevaplarmisin
@laklakci duygularınız, hormonlarınız olmadığını hatta beynıniz olmadığını söylemedim. Sadece farkımız erkekler fikri olan bir organla ( Ki bu beyinleri değil) yaşamakta zorlandıklarını görüyoruz, ayrıca neden bu kadar üzerine alındın? :)
:) erkekleri bu kadar küçük düşürücü şekilde konuşman ve bana yaptığın kınayı hiç hoşuma gitmedi iyi bir seks yasamamissin sen belliki yasasan bu konuya ocuymus gibi davranazdin benden demesi ve çok uzakta allta hiç kalmam
@laklakci ah canım, öyle diyorsun yani.. sen yarın dışarı çıktığında memleketin kaliteli beyni olan nitelikli erkeklerine bir dikkat et etraflarında kadın varken tavırlarını samımi bir şekilde gözlemle.. azınlıklar değil burda mevzu maalesef çoğunluklar.. ve saygılar..
biraz öncede buna benzer bir konuya cevap verdim yalnis tercihler yapma ozaman çoğunlukta azınlık daha rahat görülür saygılar çoğunluk olarak konusucam olursak kadınlarında çok şeyi var bu sohbet hiç bitmez iyi geceler
@laklakci asla kadınları savunmam. Nerde kadın orda bela.. iyi geceler
Çift baş problemi aklı yok fikri var.. Aklı yeterli olmayanı fikri yönetir.. Buda benden olsun...
Mesela duz mantik dusunmk nasl bir rahtliktir
omrun boyunca anlamaiyicakskn :))
@laklakci evet anlyamicam. sanirim deniz kum gunes
gerçekten menfaat olmadan aşık olabiliyormusunuz?
Olunabiliyor tecrübe ile sabit.
Ben olabilirim. Diğerlerini bilemem. Pek sanmıyorum hayır.
sadece sözde öyle diyorsunuz sanırım. çünkü ben henüz öyle birine rastlamadım
Rastlamadın çünkü erkeklerin %20si o kategoriye giriyor.
hangi kategoriye?
Sen de haklısın öyle şeyler görüyoruz ki, herkesi bir tutma demekten başka çarem yok :(
İliklerime kadar aşık oldum. Olabiliyoruz yani. Ama o aşk ilk ve son olur. Bidaha da olamadım oyle aşk. Gerisi sadece hoşlantıdan ibaret. Ondan sonra olunan aşk; menfaat bekler bir şekilde
Menfaat olmadan aşık olabilenlerin sayısı daha az olduğuna göre %20si o kategori. Diğerleri %80.
Menfaat olmadan da aşık oluyoruz tabiki. Ama ergenlik çağındaki kişilerde bu ihtimal daha düşük oluyor. Kısaca şans.
tamam
Yok öyle bir dünya. Bu dünyanın kendisi zaten menfaat dünyası
dunyaya bu bakış açısıylamı yetiştin. yazık sana
Bak bu da onlardan biri :)
aynen
Burada bazı kız yal-aklarının böyle diyip kanına girdiğine bakma en azından gerçekleri söylüyorum şuanda onlar menfaatince hareket ediyor
insanların içini Allah bilir. birşey diyemem.
Diyorum sana şurada dürüstçe yaradılış amacımız menfaat Allah bizim kendi menfaatimiz için çalışmamızı istiyor. Ki bu yüzden cennet var
müslümanlıkta böyle birşey yok. yanlışın var.
Önyargılı davranmak yerine Aklını çalıştırsan anlayacaksın
ok👍
kadının ilişkide zevk aldığını nasıl anlarız?
Sahip olmaya neden takıntılısınız? (E)
Neden bir kadına mesaj atarlar?
Bu adamdan baba olur mu?
bizi hep cinsel bir obje olarak görmeye devam mı?
Öyle davranmaz sanız , farklı açılardan karakterinizi vs.. beğenen bir insan bulup mutlu olabilirsiniz belkide..
güzel cevap yalnız ben buldum zaten ama genellemeden bahsetmistim
Genel e genel yaptım bende 😊
hakikaten merak ediyorum
Merak ettiğim bir şey yokmuş düşündüm de.😂😂😂
Erkekler ne zaman Adam olur?
Sen kadın gibi kadın olduğunda
@Türk_Bey1 Beni tanımadan yargılayan biriyle tartismiycam. Merak edilen soru dedin sorduk. Anlamdigim Sen niye üstüne aliniyon. neyse.
aşağılamadığın sürece düzgün cvp alırsın
@Türk_Bey1 Senden cevap falan istemiyorum. Salla gitsin.
Yesinler havanı
sevdiği kızın onu sevdiğini anladğı zaman
niye sağlı sollu yürüyorsunuz ayarınız yokmu?
gerçekten her 7saniyede bir seks mi düşünüyorsunuz
Ben düşünmüyorum. Diğerlerini bilemem.
Saniyesini bilmem ama genelde ever. Yarım saatte falan belki dw 10-15 dkda 1
7 saniye az saniyede bir
Erkeğin yapısında var bu bunu inkar eden aslını inkar eder
O öyle değil herşeyi cinselliğe vurabiliyoruz
@burak3398 valla her 7 saniyede bir seks düşünüyorsan yazık sana.. olm ne zaman şu kadınları birer "obje" olarak görmeyi bırakacaksınız? :S
yok artık...
@banabirisimgerekli olum en azından burada çıkıp dürüstçe konuşabiliyorum senin gibi burda feministlik yapıp kadınlara yalaklanmıyorum.
... yapmayın şöyle şeyler
@laklakci bir zahmet yapma yani
18 yas yazmışsın oraya seni anlıyorum da dostane biseydi uzatma
@laklakci yukarda laf eden feminist görünümlü yalak yazdı sandım k. b.
sorun yok kirmayin birbirinizi gerek yok
Rekorum 10 saniye 😎
Yuh ne yaptın sen. Gerçi memlekette vardırya neyse.. Ama anormal bir durum bayağı işsiz ve kendine sahip olamayan tipik eli s*kinde gezen biri olmak lazım
Elimde kronometre ile geziyorum her 10 saniyede sexim geldi diye nara atiyorum 😎
eregenlik dönemi öyle ama normalde o kadar sıklıkla değil
Merak etmiyorum bişey :/
herseyiniz meydanda zaten
İnce 😂
@Virgo_ ne ince?
Sen çok yanlış anladın boşver
@Virgo_ hic bir sey anlamadim
Birbirinizle ne konuştuğunuz
Şahsım adına cevap vereyim iş meselesi, arabalar bazen, siyaset...
Kızlar gibi dedikodu pek olmuyor yani bizi ilgilendirmiyor açıkcası
Karı kız, siyaset, futbol bazen, bir de filmlerden falan. Günlük olayları da konuşuruz.
İşten güçten konuşuruz. Boş vakitte plan yapıp pikniğe havuza vs gideriz.
Neden adam gibi sevemiyorlar dertleri ne
Sanki kızlar dört dörtlük sevioda
sevdik te ne oldu o sevmedi bitti güven kırdı şahsen şu an hiç bir kıza güvenemiyorum
Ben hiçbir şey merak etmiyorum
Adam gibi adam kaldı mı onu söyke
kadin gibi kadın olduğun zaman anlarsin
Kadın gibi kadınım ama kimse çıkmıyor hepsi şey peşinde bunu demek için karşı tarafı tanıman gerekir böyle diyemezsin o yüzden
şey peşinde olmayanlarda ilginizi çekmez daha sönük tiplerdir çekingen ve içine kapanık yaş grubunda olan insanlar şu an için ergenlik ve sosyal meydanın manipülasyonu sonucu olarak daha fazlasını düşünebilecek bir ortamda yetismiyorsunuz ama çok çok çok dikkatli bakarsan düzgün insanlarda halada aramızda. soruları çok sert sorarsan sert cevaplar Alman olasi
sende benim hakkımda bu şekilde konuşamassın
@wolverinee kimse diyorsun?
Kime*
Sana
20 yaşında genç kızın merak edip sorduğu soru bu mu? Kaç adam tanıdın cidden sana bu soruyu sorduracak kadar ne yaşadın ne gördün? Ciddi bir şekilde bunu çok merak ettim doğrusu.
Wolverine ben sana ne dedim?
@RuhsuzHuysuzz en acı şeyi ben geçen sene yaşadım. Lütfen yaramı deşme. İyi sahurlar
Eyvallah yaşadığın şey vardır kendine göre ama bu sana genelleme yapma hakkı doğurmaz ilk cümlende ki genelleme ve ön yargıyı yok et ve birinin yaptığı olayı kimseye sıçratıp sorma sorunu iste o zaman düzgün bir cevap alabilirsin.
Bak beni anlamıyorsun çünkü burda anlatamayacağım kadar karışık o yüzden çoğu erkek üzerinde genelleme yapabilirim. Ve sen bana buluşmayı kesmelisin
İnan bana bulaşmıyorum ki zaten o işlerle uğraşamam sana senin için yanlış anlaşılmaman için yorumda bulundum ama sen bunu bile anlamamışsın hadi hayırlı geceler
Teşekkür ederim hayırlı geceler
Kadınlar hakkında merak ettiğim hiç bir şey yok
sizde bizden daha abazasiniz #Tatlıbirüye
tuvalette işemeye çekiniyoz ne macerası
Kadınlara güvenilmiyor.
Niçin?
benim içinde tam tersi 😂
Sadakatsizler, sevgi nedir bilmezler, nankörler, saygısızlar...
Genelleme yapılıyorsa eğer bütün erkekler de egoist bencil, düşüncesiz, odun, sahtekar...
Bunları hak ettiğini düşünmüyosan genelleme yapmıcan
Erkekler sadakatsiz bence
İlk aşklarını unutabiliyorlar mı?
Erkekler ilklerini asla unutmaz.
@anıl24 ciddimisin
Evet bütün ilkleri hatırlarız ilk aşk, ilk el ele tutuşma, ilk öpücük vs. ama bunlardan hiç bahsetmez konuşmayız zaman zaman hatırlar iki tebessüm eder geri saklarız hatırlara
@anıl24 çok mutlu ettin beni
Unutmuyoruz sanırım.
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
git babana sor biz ne bilek
kadinlarda neden makyaj sevmiyorsunuz?
dogal olmak varken boya kupune batio cikmak hos degil
belki de doğal halimizi beğenmiyoruzdur?
belki senin dogal haline asik olan vardir.
Makyajı sevmediğimizi kim söyledi? Her erkek makyaj sever fakat abartılı olanları sevmez. Mesela gözlere bir kalem çek bitti iş. Ruj da ekleyebilirsin istersen. Ama fazlası abartı duruyor.
Genelleme yapmayacağım fakat ben makyaj yapmanızı sevmiyorum çünkü zaten öyle güzelsiniz. İltifat olarak değil gerçekten öyle. Ama gel gör ki ben bir feminist olduğum için kadınların istedikleri şeyi yapmakta özgür olduğuna inanıyorum. Senin bedenin senin hayatın misali.
Geneli abarttıkları için
Allah'ın size verdiği doğal güzelliği hiçe sayıp yapay güzelliğe önem vermeniz ben dahil bağzı erkeklere itici gelmesinden dolayı.
çekinmeden sorun #Dasfhjk
erkekler korkularını nasıl yener?
İlk adımı atarak.. çoğu zaman zor bir durum. Ve genelde karşılıklı olaylarda alttan alarak
Yenemez. Ama korktugunu belli etmemeye calisir.
kadınlardaki gibi olmuyor bizim aşmamış daha zor çünkü psikolojik olarak direncinin düşük eğer bu soruyu bir kişiyi anlamak ya da yardım etmek için yazdiysan bilki uzun süre o kişiye destek olman gerek
Buraya sığmaz ya merak ettiklerim
Yaz her türlü cevaplarım.
neden hep seks muhabbeti yani neden
Fıtrat meselesini😀
@Kapiero nasıl yani anlamadım
Yaratılış açısından erkekler daha düşkündür.(mesela
dünyada hiç erkeklerin işçi olarak çalıştığı genel o evi varmidir?) Ayrica bu seks muhabbetinin %70 dalgasinadir maksat gülmek amaçlı
@Kapiero sana xperim iki olduğunda bir şey soracağım
Bende de Xper sıkıntısı var lanet gelsin mesaj falan aramyrm.
Sen bana sor ben de ona söyliyim istersen :)
Kadınlara nasıl davrandığı yani karakteri
Kadınlara iyi davranıyorsa değer verilmeyecek sevilmeyecekler kapsamına almak için mi? Durduk yere ne laf çarpıyorsun diyeceksin de ne bileyim dertliyim bu konuda
@Siireasik1234 Sorunla nereye varmak istediğini anlamadım o yüzden cevapsız bırakıyorum.
bir yere varmak için değil bu konuda dertliyim de öyle yazasım geldi
@Siireasik1234 Anladım ama hiç bir fikrim yok.
Seni de durduk yere rahatsız ettim kusura bakma
Penis boyu, karakteri, kaç sevgilisi olduğu, vs vs
hepsini anlarımda penisi 10 cm ama aşıksın evlenmicenmi
ki 10 cm peniste var mı acaba düşündürdü şimdi
@IyodoKagenshe geçen biri yazmıştı gizliden o da var
10 cm miymiş
sıkıntı büyük hocam 😂😂biraz argo olucak ama hep 18 cm ve üstü istiyorlar ama görüncede bırakıp kaçıyorlar korkudan zorlanıyorsunda üzüyor insanı
@IyodoKagenshe evlenirken aklına bile gelmiyor onlar biraz atıyo
Yoo ben kaçmam acır diye korkarım sadece
Sakallar kaşındırıyor mu?
bazen kasindigi oluyor
İlk çıkarken ergenlik zamanında bayağı bir kaşınıdırıyor. Ondan sonra vücut alışınca, çok az kaşınıdırıyor.
Merak etmiştim teşekkürler 😄
Birşey değil :)
Kaşıntıdan dolayı sinirlenmiştim sinek kaydı traş olmuştum. 😂😂
Kızların görüşlerine bakmaya geldim
Merak edilecek bir şey yok
Kadınlara cevap hakkı doğdu
hicbise. hrrseyi biliyorm
Erkekler neden doyumsuz 1-3-5 daha ne kadar
Doyumlu olan varmı?
Bende en fazla 2. Bitince uyku bastiriyor
@Grinin1tonu sende sıkıntı var elleeaaammm :)
@burcuburcu34343434 belkide hatunda vardir :)
@burcuburcu34343434 senin durumun nasilki?
@Grinin1tonu evli misin
@burcuburcu34343434 evet evliyim. Sen?
doymuşunu bulmak lazım. #Dasdfgj
Erkekler neden hep kızları dusunur
bir bık merak ettikleri yok alayının...
Bakalım ne merak ediyorlar
Neden bu kadar kadına düşkünler?
Çünkü Yaratan birbirimizi tamamlamaya yönelik yaratmıș... Elimizde değil anormal bir durum olmadiği sürece...
@uyslysf biz niye erkeklere bu kadar düşkün değiliz ( aşık olduğumuz adam dışında)
Kendin de söylüyorsun sevdiğin/beğendiğin erkeğe ilgin olabilir. Aynı durum bizler için de geçerlidir.
@uyslysf hayır siz tek bir kAdına bağlı kalamıyorsunuz
Ben onlara farklı isimler takıyorum, fakat șahsen ben öyle değilim. Çevrenizi bir gözden geçirmenizde fayda olabilir.:-)
@uyslysf istisnasız BÜTÜN erkekler böyle bak mustafa ceceli adam Trt 1 de din provramlarına çıkıyordu karısına yol vermiş yeni manita almış 😃 hepiniz aynısınız
Lütfen, yineliyorum. Ben ve çevremdekiler öyle değil. Bu arada Mustafa Ceceli de beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. O farklı adlandırdığìm hayvan grubuna kendisini de ekliyorum. Hayırlı olsun...:-)
Bu arada bir erkek yetmeyen kadınlar da var yani geçmeyelim hemen
@uyslysf ama nadiir kadınlar onlar
Peki daha ne diyeyim :-)
35 yaşında kız bulmak zor o yüzdendir
teriniz güzel kokar mı
ter güzel kokarmı
@Abdullah_Med bazıları ter kokusunun güzel old. soyluyo
Seni keklemişler
@ShyHandsome ter yazmışım ya ten olcaktı
Bilmiyom kokladim kendimi bisey kokmuyorum 😂 ama bana kızların ten kokusu güzel geliyor ayırt edebiliyorum yani. belki kızlara da erkek teni güzel kokuyordur
genelde maaşı merak ederler
#gününsorularınacevapyok
#gününsorularıkalksın
.
Bir erkek dokunmadan birini sevebilir mi
O da başıma geldi. Sevebiliyor tabiki. Ama dokununca hevesi kaçıyor. Hiç dokunamayacağını, dokunmak istemeyeceğini bilerek sevmek istiyor.
Peki mesafeler aşka engel mi yani sevdigine hiç dokunamayacagını bilsen sevmekten vazgeçer mi sin
Üç sene hiç dokunmadan sevdik biz sevebilen adamlar varlar tabi
Ne güzel
Mesafeler aşka engel değil bana göre. Aksine daha çok seversin. Ve bilirsin daima imkansız olan sevilir
Yok ya benimki ayrılmak istiyor neymiş uz akmış ız falan filan
Haklı. Belli müddet sonra uzak ilişki yürümüyor. Sık sık yanına gelebiliyorsa orası ayrı tabi.
Sevemez NET.
Hyr gelmiyor
9 ay dokunmadan sevdim
Vay be
uzak mesafeden 4 senelik bir ilişkim var ama yakın mesafeden affetmeyiz
sevemiyorum kalbim kalbine gözüm gözlerine dokunuyor bırakamıyor p anlamıyor neden neden
Eşim niye uzak duruyor bana merak ediyorum
Cilve yapmalisin
Benim yaptığım şeyi kimse yapmiyodur.
Severek evlenmemiş olabilir ya da cinsellik konularında soğuktur belki. Ya da fiziğini beğenmiyordur birçok sebebi olabilir. En güzeli ona sorman.
Herşeyi denemene rağmen sana yanaşmıyorsa ya içine attığı ciddi sorunu vardır ya da senle zoraki evlenmiştir.
@GüzelKardeşim erken şey olması canini skyomius.
Doktora gitcekmis. Etraftan hala çocuk yok mi soruları gelyomus.
5 aylık olmadi evleneneli
Bu duruma canının sıkılması normal. Ama dert değil doktora giderse sorun çözülür. Daha yeni evliymişsiniz zaten zamanla herşey çözülür. Allah mutlu etsin inşallah.
Kocana söyle aklını başına alsın üzmesin seni. Bu sorunu tedavi edilebilir bir sorun. Etraftan çocuk var mı sorularınada, Allah ne zaman nasip ederse ozaman olur desin.
herrrrrrrrrr şeyiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Birini severken baska kadin arzuluyor mu?
Gerçekten severse arzulamaz.
@Bestmen54 demi ama... sinucta bn bir bayan olarak esimi seviyorum diger erkekler tiksincime gidiyor ;) erkek icinde boyledir heralde
Yani :)
Sevdigim kadina bagli
@Grinin1tonu nasil yani. Cinsel manada yeterszse baska kadin arzular misin. Cok seviyorsun ama
Baslarda arzulamam. Ama bir yere kadar.
Zaten sogurum heralde bir sure sonra
@Grinin1tonu cinsellik olmazsa sevdginden sogulur mu ya. Bnce bu sana ozel bir karakter. Tum erkeklerin boyle oldugunu sanmiyorum. benim sevdgim kisi Şu an bizzat esim. Ve cinsellik sifir. Bn hic tatmin olmuyrm. ama cok sevyrm. 3 senelik evliyz. Beni tatmin eden tek gece ilk gece ;'))
Bende evliyim. Esim tatmin olmadan pes ettigim cok az olmustur. Senin dedigine gelince sen tatmin olmuyorsun ama eminimki kocani ucuruyorsundur :) bu yuzden baskasini dusunmez heralde. Ama biraz uzak dur ve sonucu izle bana hak vereceksin.
@Grinin1tonu uzak durdugumuz anlarida gorduk ;')) ucurmak istesemde musade etmiyor. Cunku sevismeyi sevmiyor. Bir erkek sevsmeyi neden sevmez anlamiyrm tabi.
Durum vahim
@Grinin1tonu neden
Cunku bana gore cinsellik evlilikte cok onemli. Yani o da cok guzel bir mutluluk kaynagi.
Bir evin mutfagi ve yatak odasi eglenceliyse dunyanin baska bir yerinde olmak istemem :) ama sorarsan bu mukemmellige bende tam ulasmis degilim. Fakat evlilik yapmadan onceki hayalim buydu.
Ilk gecenin ozelligi neydi?
@Grinin1tonu iste bnde ayni fikirdeyim. Cinsel manada tatmin etse iyi olck. Mutsuzum soyleniyorum hep. Ama onu bu sebepten oturu aldatamam. En fazla buralara yazarim szlerle konusurum ;) buda icimi dokmek olur. Erkegin sevismesi icin ne yapmk gerekir acaba 🤔 gerckten opusmeyi sevmyen varmidr
Opusmeyi sevmiyorum diyeni hic duymadim. Ayrica aldatmak care degil tabiki.
Cidden sadece ilk gecemi tatmin olabildin?
@Grinin1tonu ilk defa bedenine biri degiyor ilk defa tadiyorsun ondan galiba. Mesela bir kiyafeti ya da birseyi aldginizda ilk gymekle sonradan eskiyince gymek farkli. 😂
@Grinin1tonu duysaydin keske. Cunku esim gbi olan varsa bnde oturup halime acimaktan vazgececegim. Normal dye
:)) evet kiyafet icin dogru belkide ama yataktaki durum farkli bence. O zevk bambaska.
Korkmadinmi ilk gece? O gerginlik o tedirginlik... Nasil zevk alabildin?
@Grinin1tonu tamam iste ilk gece bambaska. Tabi ileriside baska olabilirdi ama benim icin esim ölü resmen. Cinsellik sfr. 😣
Kiyafetten ornek verdinya az once. Onun icin guzel seyler giyiniyorsundur. Etkili olmuyormu?
BurdA yazdiklarimizi herkes goruyormu?
@Grinin1tonu ilk gece bambaskaydi. Ama tabi sadece o gece degil. 3 senelik evliyim 3 gece hatrliyrm zevk aldgim 😂
@Grinin1tonu ilk gecede neden korkulur anlam veremiyorum hemcinslerime. E zaten sevdgin adami arzuluyorsun bedenin kendiliginden gerekeni yapiyor. Akisina brakiyrsun hersey oluyor. Keske hep ilk gbi olsa
@Grinin1tonu goruyor 😲😆
Burdan ozel yazilmiyormu? Boyle yazmak iskence gibi
Ya senin yazdiklarin gec geliyor ya da benimkiler. Konu darmadagin :)
@Grinin1tonu neden iskence? Ozel yazmak icin belli seviyeye glmk gerekiyrmus bnde yeni uyeyim valla
Valla numarami vercem artik watsaptanmi uazarsin smsmi atarsin bilemiyorum. Zaten bir damla uyku yok gozumde
@Grinin1tonu seninkiler snradan varoluyir sayfada. Bnde okuyup cvp yazyrm vllahi😎
0 5 4 1 2 2 4 1 6 2 3
@Grinin1tonu telini mi yazdin 🙊😲 simdi sana abaza kizlardan mesaj gelecek. Sen evli degilmisin nasil yazabiliyorsun telini verebiliyorsun. Esin arkasi donuk uyuyor olamaz heralde 😂
Reklam etme istersen :)) numarayi gormezler diye umuyorum :)
Ben evliyim millet. Kimse mesaj atmasin lutfen :))
Saatlerdir mutfakta oturuyorum
@Grinin1tonu bn bile numarandan vatsap fotona baktim. Ne guzel de esin var masallah dyeyim. Bn sana mesaj atmam o kdr da degil 😂 evliyiz daaa. Surda icimizi dokuyoruz. Gercekler konusulutor. Herkesler ogrensin dye yaziyoruz.. yalniz bn hala snn nasil burda yazstgni merak edyrm.. benim esim Şu an calisyr evde yok. Snnkidemi calsyr
Tovbe tovbe kotu biseymi yapiyoruzki
Uyuyor esim. Moralini bozduysa degistireyim resmi
Sohbet akici olmayinca geriliyorum
@Grinin1tonu burasi merak edilen herseyin tum gercekligiyle paylasildgi bir site. Ama numara verip konusmak yanlis. Bizzat snn kim oldugu bilerek konusmus olacagim. Ve esine hakszlik. Onun durumunda olmk istemem. Umarim suanda esim de bu gbi sitelerde bayanlara cvp yetstrmiyordur 😂
@Grinin1tonu cidden esin nerde nasil konusabiliyosun gecenin bu saatinde. hatta sabahin koru dyeyim 😊
Insallah yapmaz. Bence seni seviyodur. Ki bende kotu bir niyet icinde degilim cok sukur :)
Gercekten uyuyor. Ben genelde boyle otururum tv izlerim yemek yapar yerim internete takilirim. Alisik yani bu duruma.
@Grinin1tonu yok sevgisinden suphem yok cok seviyor.. ikide cocugumuz var cok sukur ama bazi seylerin eksikliginide dile getirememek kotu. O yuzden burda dile getiriyoruz. Valla bnde cok seviyorum ama bakiniz burada sohbet durumundayim😂
bir sekilde sorunlarimizi birine anlatmak lazim. Bence kotu bisey yok bunda.
Belkide bende bu sayede iyi bir arkadas edinecem
@Grinin1tonu bu msjlarini yeni goruyorum. Herhangi biri icin esinle olan fotografini degstrdgne gore sevmiyorsun onu sanirim. Ayrica cidden sen mutfaktasin o yatakta uyuyor. Araniz bozuk olsa grk. benim esim saatlerce mutfakta olcakta bnde uyuyacagim.. pehh imkansz. suphelenirimki
Benimde ciddi sorunlarim olamazmi:)
@Grinin1tonu ovvv sendede durum vahim bnce. Bn esimi gece vakti neden yalniz brakayimki. Bn oruc tutamadgim halde o tutyor dye ona yemek yapmadan onsuz yatmiyirum. Bu gece tekim. Oda icimi dokmeye frsat oldu
Aslinda boyle fotograflar koymayi sevmiyorum. Niye koymuyosun diye uzuluyordu kirmamak icin koymustum o resmi. Unutmusum bile hangi resim oldugunu. Sen soyleyince bende girip baktim. Ve buda degistirmek icin firsat oldu.
Senin ismin yagmur olsunmu :)
@Grinin1tonu neden sevmiyorsun. Esinle olan saatini herkes gorsun bnce. Yani genel olarak erkekler pek aile fotodu koymayi sevmez onuda anlamam. Elalemin erkegi gorurmus. Gorsun karini nolckki snn karin sonucta
@Grinin1tonu sorunlarin var ki buradasin 🤔😊 ne sorunun var arkadas anlat
Sana bir sir vereyimmi diycem ama pek sir olmayacak 😂
Valla kocan dogru diyor kimse gormesin
@Grinin1tonu neden gormesinki. Sonucta kocam belli. Guzelde bir bayanim. Ovunsun bnce
Senin meseleni konusuyorduk. Belki birgun bende anlatirim.
@Grinin1tonu yagmur zaten 😛😛
Al iste numarami yazdim diye kiziyordun sende ismini soyledin :)
@Grinin1tonu ogün bn olmam heralde. Pek yazmam bu sitelere. Sen derdini anlattiginda duyamacagim. benim meselem belli ya. O mesele duzelmez. Kocayi bosayacak degilim. Baskasiylada cinsellik yasayacak degilim. Boyle curuyup gderiz be 😂😲
Anlatirsam sana anlatirim sen olmazsan anlatmam. Bisey yazmistim ona ozel kiyafetler giyiniyormusun? Ise yaramiyormu diye
@Grinin1tonu hayr hayr gercekte ismim yagmur degil. Burada ismime bak yagmuroldum. Demmki yagmur olmusm yagmur dogmusum 😄 ayrica birsuru yagmur var ama telfn numarasi bir kisiye aittr eefenim
Gerci benimkide ben soylemeden giyinmez. Daha bir kere kendiliginden hazirlandigini gormedim. Evlenince niye boyle oluyorsunuz anlamiyorum. Ne cok seviyorsunuz evde lastikli pijamayla esofmanla gezmeyi :)
@Grinin1tonu oyle seylere gerek yok diyor. Gymeme grk olmadgni soyluyr. Gymiyorum bnde. Yaa anlatabiliyor muyum durum bu kdr monoton. Sebebini bilmiyorum. Onu tanidim taniyali boyle. Snradan olsa kndimde hata arycgim
Cokmu muhafazakar?
@Grinin1tonu bn tam tersi dusuncedeyim valla. Gyiniyrm grk yok dyr hevesim kiriliyr. Gyinmiyrm o yuzden. Sonucta bunlar cazibesi isin. Bunlarin olmasi gerek ama benim koca bunlara grk yok dyr. Cok pasif. Bnmde kndimi kullanmama izin vermiyr kndide kullanmiyor. Nasil canlandrmk lazim bu adami bilemedim. Cinsel hayatinin sifir olmasinin altinda ne olabilir
@Grinin1tonu evin icinde ne gymesini istersin esinin. evin icinde 24saat Seksi elbiseyle flnmi gezsin istyrsunki. Pijamalarimi seviyir benim esimde. 😃 ne grk var elbiseye usursun yazik dyor.😅
Benim esim kapali. Ben bunun yuzunden corap fetisi oldum 😂😂😂 ince coraplariyla topuklu ayakkabiyla bileklerini gorsem bile tahrik oluyorum :)
Sen esini seviyor musun?
24 saat olmasada iki uc aksamda bir kisa etekler topuklu ayakkabi ince corap ( corap sart 😂) icindede tullu ciciler olsun isterim.
@Grinin1tonu bnde kapaliyim. Ama evin icinden bahsediyoruz. Evde acigim sonucta kimse yok esinden baska. Herturlu giyilebilir 😊 gereksz goruyr benim esim ama. Birde esin surekli acik olsa eminimki tahrik olmazsin. Kapali olmasi daha iyi degilmi. Sen acarsin
Ne giyiniyorsunki usursun diyor?
Aynen oyle kapali olmasi cok iyi. Bencede boyle daha seksi
@Grinin1tonu hic muhafazakar degil. Bn daha muhafazakarim.
@Grinin1tonu bak mesela sen ve senin gbi bircok erkek topuklu ayakkabu bilektem bile tahrik oluyr. benim esim neden sevmiyor boyle seyler erkegin dogasinda daha yogunken 🤔 cdden mrk edyrm. bni cok ust seviyedeyim o mu cok az seviyede bilemedim. Bnce o anormal. Milletin karisi soguktir sikayet eder. Buda buldu da bunuyor 😂😂😂
Sende o zaman dogrudan seks icin giyindigini belli etme. Ufak tefek seylerle basla. Direk seksi camasir falanmi giyindinde oyle dedi?
Sayfayi yenilersen belki yazdiklarim daha hizli gorunur
@Grinin1tonu bn 3 senelik evliyim. Ilk senedeki heveslerimle gyndim kusandim hatta her defasindada sorarim ne yapmam hosuna gder ne gyinmem hosuna gder dye. Grk yok oyle seylere dyor. Yanima sokulman yeterli dyor. 😂 istemeyen adama da zorla mi gyinecegim. Bnde artik saldim vlla hep pjamylayim mubarek. istese nlr gymemki. Ne kndi bseyler yapiyor nede bna yaptryr. Bu bir omur boyle olur sanirim. Sonradan canlanan adam varmidr
Vardir mutlaka umitsiz olma. Deneriz taktikler gelistiririz :) vazgecmekle iyi etmemissin.
@Grinin1tonu sayfayi saniyede yeniliyrm zaten vlla
Ben matematikciyim bana gore cozulemeyen problem yoktur:) uc yilda uc geceyi unutamadim demistin. Bu uc gecenin ortak bir ozelligi varmi?
Bu arada takip yolladim. Sende takip et. Puanimiz artarsa konusabiliriz. Ben seninkini sende benimkini canlandirmaya yardim edersin :)
kadinlarda ortak bulduklari bir huy
İşte bu sorunun cevabını bilmiyorum. Başka arkadaş cevaplayabilir.
Benim kadınlarda bulduğum ortak huy duygusallık ve ilgi görmektir. Bu ikisi birde sevgi olmadan kötü oluyor insan. Umarım yanılmıyorumdur doğru mu?
duygusallik her insanda olmaya bilir ama tabi her kadin sevdigi insandan ilgi behler
Konuşmak/muhabbet etmek belki? Bilemiyorum..
Bir konu hakkında tartışmak mesela
bütün kadınlarda aynı olan tek şey bizden daha sivri zekalı olmaniz ben bugüne kadar benzeyen çok şey gordumde en doğru cevap bu olur dedaylari çok iyi okuyorsunuz en safiniz bile birde hepnizde doğurganlık tam gelme anaclik duygusu aktif lezbiyenler disinda
Trip Trip TRİP
trip evet katiliyorum @ibranil
Ha o muydu😂😂😂
Merhaba
Merhaba naber
Ne mi? Hangisinden başlasam ki..
Bakımlı mısın?
Dur bekle. Hemen göndermişim. :D
Bakımlı mısın? Düzenli misin? Sağlıklı mısın? Uzun ilişkilere dayanabilir misin? Evde en çok ne yaparsın? Çok yemek yer misin? Formunu korur musun? Hediye alır mısın? Romantik misin? Kültürlü müsün? Kaç sene okudun? İşin ne? Maaşın az mı? Yemek yapmayı becerir misin? Her işin altından kalkar mısın? Korkusuz musun? Öyle eve hırsız falan girdiğinde hemen karşısına dikilir misin? Vs.
Vay bee
yüzyüze konuşalımmı
Soruların kişisel olmuş. Genel olarak erkeklere soracağın sorular varsa onları sorman daha iyi olurdu.
sevgilileri baskalariyla nasil konuşun
Her şey.
Mesela?
Artık ilgi alan dışım