Bu platformu kullandım kullanalı insanlar hakkında hep yeni şeyler öğrendim.
Kimse üstüne alınmasın ben ortaya konuşuyorum, alınmak isteyende olursa o onun sorunu hiç kapris çekemem.
Herkes bir yalan dolan içinde. En popüler üyeler bile sizden dürüstlük beklerken zannediyorlar ki onların yalanlarına biz inanıyoruz. 😕
Dünyada hiçbir şey, karşısındakini kandırdığını sanan bir budalanın sevinci kadar komik değildir.
Sanal alemde en popüler yalanları sizinle paylaşmak istiyorum;
1. Şu an senden başkasıyla konuşmuyorum (Ya yetişemiyorum işte, beş kişi birden yazıyor 😏 )
2. Ben de seni bekliyordum, sırf senin için girdim nete (Sonuçta seni yeni tanıdım yoo ben başkasıyla konuşmak için mi girdim diyim yani 😊)
3. Bu kadar hoş sohbet ettiğim kişiyi merak ediyorum seni görebilirmiyim (Resim koy ya da kamera aç da güzelsen konuşmaya öyle devam ediyim, çirkinsen acil çıkmam lazım 😂 )
4. Hiç ummadığınız, tipinize uymayan biri çıktı ise; çok güzelsin, çok tatlısın, önemli olan iç güzellik dış güzelliğe önem vermem, bir iki kelime ve ses kesilir (Ya ne desem de çıksam, hiç hoşuma gitmedi 😕)
6. Tanıdığım kişilerden çok farklısın (Nasılım diye sorarsa, ne desem acaba 🤔)
7. Gözlerin çok güzel (Her kıza söylenen iltifat 😘)
8. Senden çok etkilendim, seni görmek için mutlaka yanına geliceğim ( En az 100 km mesafe var nereye geliyom, zaten para yok. Biraz daha oyalayayım, cepte dursun eğlenelim 😬)
"Sana gelemem, gülüm gelemem"
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer