Bu sorumda tün detayı başlıkta vermeyi tercih etmedim. Bahsettiğim kişiler şöyle bir karakter yapısına sahip. Müzik, spor, tarih, kitap vb. bir çok kültürel oluşumlarla doğrudan ilgiliymiş gibi kendini gösteren.
Dışarıya da böyle lanse eden tiplerden bahsediyorum. Kendileriyle yakınlık kurduğunuzda tabiri caiz ise "Fosss" çıkıyorlar. Nato kafa, nato mermer.
Başkalarının birikimli , donanımlı olmaları neden sizi bu kadar geriyor?
Diğerleri gibi 7/24 burada takılıp ''en komik kedi resimleri , birbirinden ilginç 10 köpek resmi'' gibi akıl küpünü doldurmayacak gereksiz işler ile uğraşıp kendilerine editör etiketi mi takmadıkları için mi bu kin , nefret. ?
Şu sitede üyeliği silinse 2-3 hafta kendine gelemeyecek 18,19 yaşında iq yeterliliği giydiği ayakkabı numarasından noksan gelecek olan tipler var. İnsan biriktirmek bana göre en faydalı iş bu dünya hele ki kültürlü, yapılı, donanımlı biriyse eyvallah..
Kardeşim senin dünyan ks den mi ibaret? Sorumda ks ile ilgili bir şey belirtmedim 3 defa daha aynı soruyu oku bir daha cevapla. 1-2 seferde anlayacağını zannetmiyorum çünkü.
Herkes her şeyi bilemez. Bu tarz kişiler kendileri için değil sağa sola hava atmak amacıyla böyle davranıyorlar. Bu tarz insanlarla oturup sohbet ettiğinizde aslında ne kadar boş olduklarını da görüyorsun. Konuşacak konu bile bulamıyorlar...
Doğru olan hep doğrudur. Yalan olansa bir süre sonra ortaya yine doğruyu çıkaracaktır. Çok önemsememek ve üstlerine gitmemek lazım onlarda insan her ne kadar sahte olsalar bile.
En İyi Cevaplar