Kendisini sözlü olarak tam ifade edemeyen çocuklar iç dünyasını resimlere açıyormuş. Çizdiği resimlere göre de nasıl bir ruh halinde olduğu anlaşılıyormuş.
Siz çocukken nasıl resimler çizerdiniz?
Siz çocukken nasıl resimler çizerdiniz?
İlkokulda mezarlık resmı cızmıstım. Kybettıgım yakınlarımı yazmıstım falan. Sonra sınıf ogretmenım annemle babamı okula cagırdı. Bu yuzden benı psıkologa goturduler. Neymıs 2. sınıfa gıden bır cocugun mezarlık resmı cızmesı olagan bır sey degılmıs. Benım normal olmadıgımı o gun anladılar. :D
Mor-siyah arka planda öne çıkan dudak, ağız, dişler, parmaklar, göğüsler gibi şeyleri çizerdim..
Daha sonra o zamanlar psikolojimin bozuk olduğunu lisedeki bir ödevi hazırlarken fark edip beynimden vurulmuşa döndüm ama..
Ailelerin bu konuda bilgili olması gerekiyor diye düşünüyorum..
Hep yeşil ağaçlar, dağlar dağların arasından çıkan güneş ve bır ırmak çizerdim.
https://www.sketchtoy.com/68118156
açın açın
Cevap
19Cevap
karneler yaklasinca tatil resimleri ciziyordum türkiyeye gidicem diye Sevinc vardi hep, bahcelí evler ciziyordum, prensesler ciziyordum, sonradan surat cizmeye basladim ve Şu an portre ciziyorum resim kurslarina gittim. resim cizmek cok güzel birsey. :)
şirin bir kasaba sokakta oynayan çocuklar MAS mavi martılı büyük bir gökyüzü tepeleri karlı daglar babamın arabaları ve birde piknik yapan komşu teyzeler. 😊 kuzenim ve birkaç arkadaş ip atlıyoruz. 😀 çizerdim hep
https://sketchtoy.com/68117999
Tam olarak bu. Ne eksiği ne fazlası var
Kabiliyet 0 👍👏
ben bir ew gunes bide agac cizerdim o ewin bacasindan yaz kis duman cikardi alah kahretsin nasil bir ic dunyam hayal gucum varmis oyle 😂
ben kendimi anlatmayida sevmezdim resim cizerek hic anlatmam illa hoca falan istersede dag ev bulut gunes
Ben ilk resmi ilk okulda hoca söyleyince çizmişdim. Benim olayım hikaye okumakdı, hiç resim çizen bir çocuk olmadım
Çok güzel resim çizerdim özellikle çizgi film karakterlerine bayılırdım pokemondan tut miki fareye kadar ejderha lar falan
genelde elbiseli sarı saçlı kız çizerdim ev olurdu bir de ağaç evin bacasında duman çıkardı ağaçlarda meyveler vardı ama kız evden daha büyüktü
Ben hep bir ev dağlar ırmak ve ağaçlarla hayvanlar çizerdim. Doğanın içinde bir ev yani
Sarı apartman (bizim oturduğumuz apartman) güneş, bulutlar, çimen, ağaç, çiçek bir de apartman da cok sevdiğim bir abi vardı benimle oynardı hep resim cizdirirdi onunla kendimi.
Şehir hayatını hiç sevemedim, bildiğim kadarıyla köyler çizerdim muhtarlık vs. :D
Doğruyu söylemek gerekirse benim resmim iyi değildi. 😂
bir nehir, bir ev, bir de dağ başkada bişey bilmiyodum😂
Cicekli bocekli el ele kizlar cizmedigim kesin :D kendimi bildim bileli karakalem calisiyorum :))
genelde manzara resimleri ya da kız resimleri çizerdim
Yaz da olsa kis da olsa hep o bacanin tuttugu, onunden dere gecen, bahcesinde ineklerin kosturdugu bir ev ve yagmurlu gun resmi cizerdim.
çok renkli bir hayat çizerdim ama iç dünyadan ötürü değil hep bir umudum vardı geleceğime dair.
Sürekli elbise resimleri çizerdim😂 kıyafetlere karşı bir çeşit zaafım var sanırım
Çimlerin içinde bir ev çizerdim hep. Yukar8da bulutlar, gülümseyen bir güneş. Bacası tüten bir ev 😊
tren araba vs ayrıca yeteneğim yoktu hiç çizemezdim
Cicek bahceleri cizerdim.. Guller, laleler.. ne guzel gunlerdi onlar..
Ben çıplak kadın çiziyodum kıvrımlı falan :D ciddiyim
inek cizerdim dag cizerdim yanindada akan bir nehir cok guzel bir koy 😂😂
İp atlayan kızlar, kundakta bebek, top oynayan bebeler falan çizerdim😂
Kolsuz çöp adam çiziyordum halen çizerim. Sanırım pişkolojim çok da iyi değil. 🐒
hep klasik bacası tüten evler çizerdim akan nehir manzaraları yeni doğan güneş resmi falan :)
Bir ev bahçesi vardı cim cizerdim her tarafına ama hiç güneşli yapmazdım hep bulutlu cizerdim ondan hayatim hep karanlık geçti dedidigin ona variyor 😂
https://i.hizliresim.com/7qR0mP.png
6Yaşındayken yaptığım bir eserr
Genel olarak dere catisindan duman çıkan ev yeşil ağaçlar parlak güneş mavi bulut...
Prensesler, çiçekler, güneşler, evler ve kuşlar çok çizerdim, renkli renkli boyardım.. 😄
renkli. çoğu zaman mavi boya kullanırdim.. mavinin özgür olduğunu düşünüyorum. ki hala kullanıyorum. yani içimdeki. çocuk. hala. yaşıyor.
Beyaz pastel boyayla beyaz sayfaya resim çizerdim
Öyle bir acizlik düşün 😂🔫
%90ımız kare ev cinali çizdik geldiğimiz nokta belli :D
Hatirlamiyorum, suratsiz ciziyordum galiba. Ondan ben de suratsiz oldum. 😋
Cidden suratsızsın bence cevap vermiyorsun yazılanlara
hatırlamıyorum ama pek resim yeteneğim yoktu hiç olnadı da
Dolaptan yüz 62 den tavșan çöp adam cicek böcek ağaç dere göl balık dağ vb vb.
Tam hatırlamıyorum. Ama ev çizerdim. Birde orada oynayan çocuklar falan :D
daglar vardi dere akiyordu bir tanede ev vardi eminim bunu herkes cizmistir
Ev ve meşhur dumanı tüten baca :D dağlarından arasından gelen ırmak :D ve dağların arasında güneş
Ben resim çizmeyi hic sevmem o yüzden baskasına cizdirir dim resim kabiliyet ister o yok bende
Karikatür, animasyon.. karakter tasarım canavar evler köyler... gibi...
hep ev, bahce ve bahcede oynayan çocuklar :D öyle saçma bişeyler
Baya karçaşık resimlerim vardı.
ne cizerdm bilmiyorum tek bildigim cok aglardim:/
Hep ağaç çizerdim ve bazen halen ağaç çiziyorum😊
Manzara çizerdim, iyi çizerdim.
Çizdiğim bütün insanların sadece 3 parmağı var :D
en çok ev cizerdim cin Ali cin Ayşe kuş
Bacasından yaz kış duman çıkan evlerr
Yaz kış bacası tüten ev.
valla BN hep dag cicek böcek çizerdm
Genelde manzaralı evv çizerdim
Embesil gibi sürekli havuzlu ev çizerdim.
Ben yaratık falan çizerdim iç dünyaya bak arkadaş
cicek bocek gokkusagi
Resim pek çizemezdim :)
Klasik aile resimleridi ssnirim
Prenses cizerdim ben 😀
Çocukken çok fazla resim çizerdim. Hala öyle.
ben daha çok ev ve bahçede oynayan çocuk çizerdim
En İyi Cevaplar