Çocuk & Ebeveyn 1 ay Çocukken resim çizip, hediye etme huyun varmıydı? Çocukgelişimciiks Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Çizip sevdiğim insanlara hediye ederdim :) Çocukken resim çizip, hediye etme huyun varmıydı? Cevapla Hediye Soruları Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
kübrl Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Benim vardı özellikle yakın arkadaşlarıma ve anneme çok çizip yazdıklarımı verirdim, şimdi de hem teyze hem hala olarak yeğenlerimin verdiklerini saklıyorum 🥲🥲 1 0 Yorumla
ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Yoda Yaş: 100 , eic 100% 1 ay Ay benim var mıydı hatırlamıyorum yeğenimin var 🤦🏼♀️ bebeğim karalayıp karalayıp veriyor ama muhafaza edemiyorum 🥹 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Yoktu ama çocuklarım yapıyor bunu arkadaşlarından da alıyoruz hediye resimler çok güzel bir şey 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Çocuk & Ebeveyn konusunda 7b cevap paylaştı. Benim vardı evet 0 0 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% 1 ay evet ve herkese puanlama yaptırırdımm sdhsd 0 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 75% 1 ay Hayir 0 1 Yorumla gulsuberenkolsuz 1 ay Çünkü her zaman ne kadar kötü çizdiğim yüzüme vurulduğu için kimsenin beğenmeyeceğini biliyordum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim vardı özellikle yakın arkadaşlarıma ve anneme çok çizip yazdıklarımı verirdim, şimdi de hem teyze hem hala olarak yeğenlerimin verdiklerini saklıyorum 🥲🥲
Ay benim var mıydı hatırlamıyorum yeğenimin var 🤦🏼♀️ bebeğim karalayıp karalayıp veriyor ama muhafaza edemiyorum 🥹
Yoktu ama çocuklarım yapıyor bunu arkadaşlarından da alıyoruz hediye resimler çok güzel bir şey
Şiir yazu hediye ederdum😩
Benim vardı evet
evet ve herkese puanlama yaptırırdımm sdhsd
Şiir yazıp verme vardı, resim yoktu
Hayir r
Pek yoktu
Hayır, yoktu. Resim çizmeyi sevmezdim.
Hayır, yoktu.
Hayir
Çünkü her zaman ne kadar kötü çizdiğim yüzüme vurulduğu için kimsenin beğenmeyeceğini biliyordum