Çevremdeki tüm kadınlara tepki verdiğim bir konu bu. Reglinin rahatsız edici ıslaklık hissi ve ağrısından başka hiç bir etkisi yok. Bilerek yapıyorlar ve erkekler tüm kadınlar öyleymiş gibi davranıyor, biraz tartışınca "anladım reglsin sen ondan gerginsin" gibi tepki veriyorlar.
Çektiğim sancıları bir erkek çekse o gün intihar eder herhalde :) Bize regl iken bol bol ilgi sevgi ve çikolata verin ve sabrımızı zorlamayin baska bir şey istemiyoruz 🖐
Bazen bahane ettiğimiz doğrudur. Ama bunun etkisiyle afalladığımız da olmuyor değil, ben günlük hayatımda hiç ağlamam ama o dönem hiçbir şey olmasa ne kadar güzel bir hayatım var diye mutluluktan ağlıyorum mutlaka;)
her şeye bunu bahane etmek tabi hoş değil amma velakin şöyle de bir şey var. cidden hiç yapmam, söylemem dediğiniz şeyi o anki hormonla yapıyorsunuz :D hatta ilişkim bu yüzden bitii :( var yani öyle bişey de her şey ona bağlanmaz hani
Erkeksin sen ama söyle izah etmek istiyorum ki bazı erkekler bizden çok tropik oluyor bazı dönemlerde bildiğin regli gibi buna ne deniyor henüz bulamadım.
Ben hep gerginim, o dönemde izin alır hastaneye bile gitmem, oradaki insanlara zarar vermekten korkuyorum gerçekten bir kadın için o dönem önemlidir fazla hassas alıngan olunuyor
En İyi Cevaplar