Kızların anlamsız davranışları?

Sosyal medyada sıklıkla karşımıza çıkan ss görüntülerini alıp fotoğrafın altına "yazmak isteyen yazıyor" diye paylaşan kızlarımız var. Kimi erkekler eski sevgilisi, kimi erkeklerde platonik aşıklar. Mesajlarda şu şekilde "EYT kararı çıkmış, baban emekli oldu mu?", "oy pusulasını katlayabildin mi?" tarzında mesajlar. Böyle olmayan erkekler için de "yazmayan erkek incedir, ılıktır" diyorlar. Yahu kızlar! Birbirimizi kandırmaya gerek yok, size böyle mesaj atanları engelliyorsunuz. He çok çok ne olur mesaja bakıp gülersiniz mesaj isteğini bile kabul etmeden direkt engelliyorsunuz. Yani sizin egonuzu okşamadığımız için ılık mı oluyoruz? Kardeşim ilişki bittiyse ben daha yazmam. Ayrıldıysak bitmiştir. Bir diğeri eğer ben platonik olduğum birisine yeteri kadar ilgi gösterip onu tanımak istememe rağmen bazı sebeplerden dolayı bana karşılık vermediyse de daha yazıp rahatsız etmem. Şu saçmalığa son verin artık. Erkekler, siz de sosyal medyada o tarz paylaşımları görüp gaza gelmeyin, yazarsanız engeli yersiniz
Kızların anlamsız davranışları?