Gizli Üye(30-35)+1 yılBir tarafın erkeği evlendikten sonra çalışmanı destekler, bırak izni. Diğer tarafın erkeği "sahiplenme" çatısı altında seni eve tıkar. Hatta o kadar sahiplenir ki, 2 3 kadın daha sahiplenir.
210 Yorumla
Soran+1 yılHelal sana eig yapacağım bunu 💪
Cevap sahibi+1 yılAhaha teşekkür ederim 😄
Cevap sahibi+1 yıl@yezdânn en azından ikincisisin. Senin üstüne getirilse daha kötü.
Soran+1 yıl@yezdânn oha la😢
Cevap sahibi+1 yıl@yezdânn normal karşılamıyorum 😄 Ağzımı açsam ırkçılıpa kadar giderim çünkü 😅
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim ^_^
Soran+1 yıl😘😘
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı. Varsa sadece kültür farkı vardır. Kültür farkı derken yanlış anlaşılmasın. Eğitimsel kültürden bahsetmiyorum. Gelenek görenek anlamındaki kültürden bahsediyorum.
00 Yorumla
+1 yılkeyifli ve farklı bir soru sormuşşun acaba bu da mı o oltalardan :)
18 Yorumla
Soran+1 yılNe oltasi yahu😅
- +1 yıl
:) hani benim soruma birşeyler yazmıştın ya şimdi insanlar duruma uyanmasın diye açık açık yazmak istemiyorum:) ama sorunun cevaplarına da bakıyorum. senin gibi güzel insanlar hep var olsun ;) kendine benden sıcak bir kahve yap olur mu
Soran+1 yılYalnız kusura bakma da duruma bende uyanamadm Şu an 😑
- +1 yıl
yazmaz olaydim diyesim geldi bir an :) ama demiyorum merak etme :)
Soran+1 yılÖzür dilerim ya 🙈
- +1 yıl
sacmalama olurmu oyle sey ara ara merhaba demeyi unutma olurmu :)
Soran+1 yılTamam :)
- +1 yıl
anlastik o zaman :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılerkek erkektir
doğusu batısıda en sonunda aynı noktada buluşur20 Yorumlabatidaki erkekler daha sakindir, bastirilmis duygulari daha azdir. dogudakilerin çoğu sey icinde kaldigi için; birden ortaya çıkması iyi sonuç vermez. tuketim canavarı, cokeslilik gibi durumlara gebedirler.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ozguven farki oluo bana sure ver deney yapip kanitlarm sana
16 Yorumla
Soran+1 yılKantla bakalim😊
- +1 yıl
Sure ver dedik ya ben simdi bilim adamlarini topluom seneye burda teorilerimle gelirim bekle beni
Soran+1 yılBekle beni pakizeeeee😄 tamam bkliyorum😊
Soran+1 yılİsviçreli bilim adamlarını topla onları daha çok seviom😅
- +1 yıl
Uff Isvicreli olsam manyak ozguvenli olurdum kizlar onlara hasta hele bide bilimadami olcan varya her gun 500 600 kiz yolda cekerdi kenara
Soran+1 yıl1 tane olsun yeter
+1 yılEne belirgin fark
+Ten rengi
+Kıl
+Tekkaş
:D110 Yorumla
Soran+1 yılTekkaşı tektas diye okumak. Diyorum tektaş ne alaka 😅 evet öyle doğal ortama ayak uydurmak mevsimsel farklilik vs😊
- +1 yıl
Öyle öyle :D sen iyi biliyorsun :D
Soran+1 yılEhh işte gerektiği kadar 😅
- +1 yıl
Bilemem artık :D
Soran+1 yılYine ifsa oldm ya la yeter
Soran+1 yıl😅 bahtsizim😅
- +1 yıl
Bedevi sen misin? :D
Soran+1 yılOnu da olurum sıkıntı yok😄
- +1 yıl
Olursun senden herşey olur :D
Soran+1 yılAllah razı olsun
+1 yılbence bir fark yok tamamen yetiştirilme tarzı batıda el bebek gül bebek büyütülüyor çıt kırıldım oluyorlar hayatı oyun gibi görüyorlar geç olgunlaşıyorlar doğuda yaşayan ise doğar doğmaz iş güç içinde büyüyor oyun oynamayı bilmeden yetişiyor hayatın gerçeklerini erken görüyorlar psikolojisi daha sağlam oluyor tabi bu yüzden hep doğu ile batı arasında hep çatışma çıkıyor bense iç adanoldu doğdum büyüdüm her iki erkek yapısıda var bende :)
00 Yorumlasahiplenme farki dine duskunluk dosluklara verdikleri onem genişlik
20 Yorumla- https://m.youtube.com/watch?v=K7lJfJ-PoAg
izle gör karar ver20 Yorumla Batili erkek , dogulu erkek ha bide doguda eşşekli erkeklerden de var bayagi hangisi? anladın sen.
10 Yorumla
+1 yılülkemiz için
doğudakiler biraz daha namusa düşkün
batıdakiler biraz daha geniş24 Yorumla
Soran+1 yılAma varya en büyük namussuzlugu Doğu erkekleri yapıyo. Açlar abi anladn mi doymuyorlar batidakiler doyuyo çok şükür sıkıntı olmuyo ama Doğu erkekleri gördü mu affetmez
- +1 yıl
eee adamlarda 30 yılın birikimi var
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
bacım o zaman doğal bir durum.
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Karadenizlileri doğudan mı sayıyorsun yoksa batıdan mı?
03 Yorumla- +1 yıl
Coğrafi bilgim temsili 😂
Soran+1 yıl@esmerquyin hahahahaha çok güldüm yaaa😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılKuzeyden sayıyorum kardes😂😅
Hiç bir fark yok sonuçta herkes insan
insan kendini bildikten sonra gerisi boş12 Yorumla
Soran+1 yılYok çok var vallahi
+1 yılBatılı olaylara biraz daha ılımlı bakabilir doğulu genel olarak daha fevri olabilir
00 YorumlaAnlatsam roman olur ; arada hiçbir fark olmadığını...
00 Yorumla
+1 yılErkekleri ve kadınları kategorize etmem. Sonuçta Doğulu'nun batılının da iyisi var. Kötüsü var. :/
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBatılının daha modern kafada olması ve kültürlü oluşu
10 Yorumlahanzoluk farki var cunku ortamlarinda cok bulundum
32 Yorumla
Soran+1 yılGidesim var..
+1 yılBen türkiyenin en batisindayim bir Agrılı getirin farklari bulun
00 Yorumla
+1 yıldoğusundan batısından ziyada namazlı niyazlımı haram işlerle uğraşıyomu uğraşmıyomu diye bakmak gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbatılılar birazdaha entellektüel olurken doğulular birazdaha ailevi manevi kültürel değerlere önem veriyor
00 Yorumla
+1 yılBatılı erkekler biraz daha romantik entel doğulu erkekler biraz daha kaba sert olurlar konuşma tarzları vs
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok kobo oluyorlar bir de gormedikleri için çok sapiklar Batılı gormesinler saldiriyorlar o kadına. Ama çok da yardmseverlerdir
- +1 yıl
Yardım severliklerine bişey diyemem ama kadının ruh halinden anlamazlar
Soran+1 yılKadina kadın diye yaklasmiyorlar çünkü. o hizmetçi ve dogurgan biri yalnizca
- +1 yıl
Öyle olmaması lazım işte biz nasılsak sizinde aynı eşit olmanız lazım öyle düşünce yanlış
+1 yılbatılı batıya özenir, doğulu asimile olmamış doğulu iyidir,
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılbatılı kadından korkar, doğuluda kadın erkekten korkar
00 Yorumla ikiside insandır
11 Yorumla
Soran+1 yılKarakter yapı vs?
+1 yılAnadolu cocuguyuz ulan biz 😎
20 Yorumla
+1 yılBiri batılı biri doğulu
00 Yorumla
+1 yılİnsanları birbirinden ayrıştırmaya gerek yok.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılDoğuluyum
Elimden her iş gelir banamısın demem10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 631 cevap paylaştı. Farkmı neymiş farkı 😕😕😕
00 Yorumla
+1 yıliç anodolu daki erkek napsin
012 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha😂😂😂 bir oyana bir bu yana salla Kıvır cevir Kıvır çevir salla , salla salla salla salla titret😃😂
- +1 yıl
yüzün nerde la senin
- +1 yıl
lan dur salak salak yazma
- +1 yıl
kusura bakma kendim yazmış canım kendim 😚😊😚
Soran+1 yılOnu saklıyorm gerek yok ifşa etme beni smdi 😅
- +1 yıl
ulan sen gibi bacaklarim olsun of bütün herkes peşimde be😊
- +1 yıl
kırk yıllık roma ligin böyle sutun görmedim
kırmızı kirmizi deme al bu güzeli merhaba de
Soran+1 yılHahahaha ya sapsik😂
- +1 yıl
sus beni kendine aşık ediyon bak
Soran+1 yılHemen de aşık olurmus☺😅
- +1 yıl
sen bana bir istek at konusalim
- +1 yıl
hey
+1 yılkültür farkı, töre yaşayış gelenek görenek farkı
02 Yorumla
Soran+1 yılEn önemli farklar evet
- +1 yıl
daha sonrası ise dış görünüşteki farklılıklar
Dusunce yapisi.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. bende merak ettim şimdi soru takibin-deyim :)
00 Yorumlasenin profil resmine bakis acisi.
02 Yorumla
Soran+1 yıl90 dereceyle bak😉
+1 yılsenin fiziğin jsjdndbbd
04 Yorumla
Soran+1 yılKimya ve biyolojimde iyidir sayisalciym😉
- +1 yıl
biri beni bıçaklasın hshshdhhd
Soran+1 yılHahaha tamam tamam😀😇😅
- +1 yıl
hhdhdhfh
Hepimiz insanız ne doğusu batısı ya
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı. kendini yetiştirebilmişse sorun olmaz heralde ya
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 17,7b cevap paylaştı. Batılın sapığı bile elit doğulu öküz 🐂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMezhep genişliği farkı 😁
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Kıta farkı
07 Yorumla
Soran+1 yılOhhh anasını galaksi diyeydin
Soran+1 yılÇok sukur 😀 esprilisin sevdim 😊
Soran+1 yılOrtadakiler olsun hadi😅
Soran+1 yıl😆😄
+1 yılDoğu erkeği arzular batı erkeği arkadaş ister
00 Yorumla
+1 yılTen rengi, kılları
10 YorumlaSahiplenmek bence
015 Yorumla
Soran+1 yılİnan bir dogulu sahiplensin istemezsin ve sen insansın bir hayvan degil
Soran+1 yılAyrım yapmiyoz aradaki farkları konusuoz
Soran+1 yılSahiplenmesi dediğin için Hayvan değilsin anlamnda dedim bn onu yalniz
- +1 yıl
@behişti89 hangımızı
- +1 yıl
@behişti89 teskkur ederım :) ben turkıye de ayrım yapılmasını sevmıyorum turk kurt alevı vb. gbı cunku şehitler tek turk degıl kurt te var alevısıde var sadace farklı olan dogu batı keşke batının erkeklerı de dogu gıbı olsaydı hem ulkelerını korurlardı hemde eşlerını para verıpde askere gıtmeyen cogu batılılar var buna ne demelı askere gıtmekten korkan bır erkekege kendınızı nasıl emant edersınız kı sacma sapan şeyler RXEPAP HAYVAN GIBI SAHIPLENILMEK ISTEMIYORSAN TATLIM BENCE SEN HIC EVLENME sanada yazık olur yanı
Soran+1 yılSahiplensinler madem kuma gelsin ustunuze😂 anca dogurun dayak yiyin başka da bişi yok ve ben Türk Kürt ayrımı yapacak olsaydim erkeği demez insanı derdim. Böyle de turkceniz eksik iste
Soran+1 yılYorumlarda gez bir adam başka kadın getrmek uzereymis :) batililarda yok bu :)
- +1 yıl
ewt dogru ya batılılar da da aldatma var dogulu en azından kuma getırıyormus bızımkıler de karılarını hayat kadınlaryla aldatıyorlar baska yok yanı yaptıkları bn gayet guzel okudum dusunce ıstemıssın soyledım soru soruyrsan dusunclerını dınlıyorsan saygı duyacaksın terbıyesızlıge gerek yokkkk
Soran+1 yılTerbiyesizlik yapmadım özgürsun :) dogulu kızları ne kadar Özgr olabliyosa2tabi :)
+1 yılmedeniyet bence
04 Yorumla
Soran+1 yılYeap:) medeniyet çoğu yerde sıfır. Ayıp nedir bilmezler mesela kavga ederler milletin içinde kadına saygı hiç yoktur
- +1 yıl
işte o yüzden en büyük fark o bence ama doğu erkekleri medeniyetli diye de bişey yok.
Soran+1 yılDogulularin yardimseverlgi var yerme onları. Batida sana kapısını açıp su veren olmaz ama dogudakiler evine alır yardım eder. Bir de milletin sayfasina girip onun paylastgi konudaki yorumlara dalma hemen 🙆
- +1 yıl
kimin paylaştığı yorumlara kız
+1 yılKıl oranı
20 Yorumlaİki ucu b*klu değnek
04 Yorumla
Soran+1 yılHangisi daha b. klu😀
Soran+1 yılTam bir bozkurtlu😀
- +1 yıl
bir söz vardır müslüman taklidiyle şeytana tapandan delikanlı görünüp ş*refsizlik yapandan fakirlikten utanıp hırsızlık yapandan bir b*k olmaz desteksiz atandan diye doğunun erkekleride böyle işte çoğu çakal onlardan az bir üstün birinin iti olmaya hazır insanlar var batıyı tartışacak olursak bir bozkurtlar var dediğin gibi birde ne halt olduğu belli olmayanlar bir asker çocuğu olarak gördüklerimden yola çıkıp düşüncelerimi söylüyorum
+1 yılsahiplenme..
10 YorumlaKadınları
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha çilekes ve fedakâr oluyor Doğu kadınları. Batililar pek çekmez bosayiverir (hadi genelleme yapmmim yine de ) 😊
Soran+1 yılNeymis
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğitim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler