lücud rüya kısaca rüyada rüyada olduğunu anlayıp o rüyaya hükmetme olayıdır bilerek ve isteyerek o rüyaya hükmedebilir ve kendi dünyanı oluşturabilirsin peki ama lucid rüyada ilişkiye girmek günah mıdır?
Cevabın nedir?
Inception ı hatırlıyorum her lucid rüya olayında 😂. Değildir, sonuç olarak gerçek bir ilişki değil, hepsi bir hayal ürünü. Zaten gerçekte ilişkiye girmediysen nasıl bir his olacağını bilmediğin için gerçek ilişki esnasında hissettiğin şeyleri hissetmezsin. Sadece mast yaparken ne hissediyorsan onu hissedersin. Sebebi o hissi bilmemendir. Lucid rüya güzeldir, hoştur. Ben de baya seviyorum. Ama çok bağlanma o dünyaya, gerçek hayattan nefret etmeye başlarsın maazallah.
24 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim zaten cinsel anlamda bağlanmıyorum istediğim herşeyi yapabildiğim için seviyorum ölümsüzzsün yani yüksek bir yerden atladıydım bide o çok kötü ya heyecanlı ama ölmüyorsun ilte garip bir his
Soran+1 yılben pek dünyaları karıştırmıyorum emin olmak için kolumu ıssırmam ya da üflemem yeterli oluyo ya da kontrol edebildiğim için hani direk mesela kendimi bulun üstünde hayal ediyorum gelidiysem o buluta rüya olduğunu kesinlrştiriyorum anlıyorum ama tam emin olmadan önce kesinleştiriyorum yani
- +1 yıl
Reis daha yeni uyandım ilk defa lucid rüya gördüm. 3 gündür görmeye çalışıyordum. 5 kere rüyamdan uyandım buseferde uyandım galiba dedim ama hiç birinde gerçekten uyanmış degildim. Bak işe gitmem gerekiyor her uyandığımda saate bakiyordum 1.23tu. her defasinda hep böyleydi. Hay ya kaçırdık dedim her defasında ama her defasında rüyaymış. Psikolojim bozuldu uyanamiyordum. Kaç kere öldürdüm kendimi ama uyandığımda başka bi rüyanın başlangıcı oldu. En sonda biriyle birlikte oldum o şekilde boşaldığım için uyandım galiba. Şükür uyandım ne yaptıysam olmadı. Millet heo sey diyordu karşındakine verceksin deme diye. Annemle babama söyledim. Ağzı büyüdü siyahlaşti. Korktuğum için devamını getiremedim galiba orada bidaha öldüm çünkü devamını hatırlamıyorm. Uyandım gibi oluyordu hep. Birdaha bunu yaparsam sevsin beri şimdi duş almaya gidiyorum. Allah'tan oruç bozulmuyor rüyada boşaldığında.
En İyi Cevaplar
+1 yılKendi beyninde kurgulaman bile caiz değil sen lucid rüyadan bahsediyorsun. Yok lucid rüyada herşey serbet istediğin kişiyle ilişkiye gir olur mu hiç? Zaten lucid rüya falan bunlarda yalan dolan
122 Yorumla
Soran+1 yılben lucid rüya görebiliyorum 9 yaşımdan beri
- +1 yıl
Astral seyahatte yapabiliyor musun bari
Soran+1 yılonu yapamıyorum sadece lucid rüya görebiliyorum
- +1 yıl
Bana ikisi de yalan gibi geliyor ama nasıl yapıyorsun
Soran+1 yılcidden yalan söylemiyorum rüyada kendimi sorguluyorum burası neresi filan diye sonra anlamak için canımı yakacak bişey yapıyorum ve rüyada ben kimim dediğim zaman hayata dair hiçbişey hatırlamıyorum acı hissetmiyorum ve artık yönetebiliyorumda inanmayabilirsin ama görmesem bu soruyu sorma gayretinde bulunmazdım
- +1 yıl
Ben sana yalancı demiyorum. Sadece bana tuhaf geliyor böyle metafiziksel konular. Neyse şimdi gelelim senin soruna rüyanda ilişkiye girince nasıl zevk alacaksın
Soran+1 yılsorum rüyada ilişkiye girmrk günahmıdır da zevki ben hallediyorum yani acı yok bişey yok zabzayıf adamı bugün kapkaslı yaptım ya ben kendime yuh diyorum artık böyle bir insan değildim ya ben pff
- +1 yıl
Bu şişme mankenden zevk almak gibi mi oluyor yani
Soran+1 yılonu bilmiyorum ya gerçeğinide bilmiyorum ama yaşadığım deneyimlere göre süper şeyler yaşıyorsun yani boşalma durumu oluyo yine o hissi yakalayabiliyorum 😂😂
- +1 yıl
Ne güzel aynı hissi alıyorsun demek. Lucid rüya nasıl yapıyorsun peki
Soran+1 yılonuda kendi yöntemlerim olarak genelde rüyanın içinde ben kimim diye soruyorum ve hatırlamıyorum anne baba kardeş vs silinmiş oluyo binevi hafıza kaybı gibi ama istediğin şeyleri yapabiliyorsun uçmak yüksek biyerden atlamak sabahı akşam akşamı sabah yapmak gibi garip bir şekide kendi dünyanı yönetebiliyorsın o dünyadayken acı hissetmediğin de anlayabilirsin ya da nefes almadığında nefes alıyomuş gelir ama bir nefesini kontrol et bak bakalım nefes var mı bu lucid rüyayı yönetebiliyorum ama henüz atmosfer üretemedim
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun sen
Soran+1 yılonu bak bende bilmiyorum 😂😂
Soran+1 yıluzayda girdapta bulutta gökkuşağında her yerde yaşıyorum işte
- +1 yıl
Sen bu dünyadan değilsin kesin uzaylı falansındır
Soran+1 yılkeşke ne güzel olurdu ama cidden dur bakayım rüyada onuda başarırım ben 😂😂
Soran+1 yılboyut atlama gibi bişey görmüştüm bikerede inşallah gerçrk değildir ya
- +1 yıl
Rüyanda beni görebilir misin peki
Soran+1 yılonu beceremem mesela bilinç altıma yerleşmiş yüzleri görürüm ama duyguları kontrol edebilirim
- +1 yıl
Sanki beni rüyanda görsen ben nerden bilicemki dimi :)
- +1 yıl
Reis bende inanmıyordum ya ya. Bak 5 dk önce uyandım. Uyanamiyordum rüya içinde ruya gördüm. ya 5 kere yataktan kalktım şükür uyandım dedim ya ama o da bi rüyaymış. 5 kere öldürdüm kendimi ama rüya yeniden yataktan kalkmamla başlıyordu. En sonunda nasıl çıkcam aw rüyasında işe gitmem lazım çünkü diye ağlıyordum sıkıştım sandım. Her türlü yolu denedim. Siz gerçek değilsiniz demeyin demişlerdi bir yerde. Onua annemle babama söyledim. Nasıl gerçek değiliz diye uzerime yürüdüler ağızları siyah ve büyümeye başlamıştı. En sonunda galiba öldürdüler beni çünkü yeniden uyanmıştım. Şükür ya kurtuldum diye saate bakıyordum her defasında 1 kere saat 2 diğer kalanlarında hep 1.23 tu hay ya işi kaçırdım diyordum. 3. Defasında hatta gerçek dünyayı ayırt edemiyordum. Acaba camdan atlarsam olurmuyum geldim mi acaba gerçek dünyaya diye kendime soruyordum. En sonunda telefonu atayım hava tutarım zaten diyordum camdan telefonu atticaktim ya gerçekse tel gitcek diyordum. En sonunda birtane eldiven buldum ya onu attım hava rüzgarlı degilken bile tam atarken rüzgar çıktı aldı götürdü dedim hay * koyim yine rüya. Düşündüm sıkıştım sandım rüyada en sonunda biriyle sevisirsem uyanırım belki dedim. Yaptım işte biriyle yattım. Bosalma sonucu uyandım ya. Saate baktığım da 10.40 yazıyordu ohhh çok şükür dedim. Yani Allah çarpsın gercek. Ama nasıl kurtulacağimi bilemedim. Şimdi oruç olduğum için ve boşaldığım için duş alıp işe gitcem Allah'a emanet.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka ben de bazen lucid rüya görüyorum zorla bir çocuğu öpmüştüm hatta 😂Sordurmak gerekiyor ama fiiliyata dönmedikçe günah değil zaman israfı da yapmıyorsun ama fetva hattı değilim bir araştır sonucu da yaz merak ettim
15 Yorumla
Soran+1 yılkimse tam olarak cevap veremiyoki uff sonuç olarak yine vicdan azabı hani rüya diye direk yapıyorum kaslandırabiliyorumda süoer işte ama pff bu işi tam bilende yokki en son hocaya gidip muska aldırsam tam olur diyorum 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen bazen korkuyorum ama rüyada olduğumu farkediyorum teyit etmemi gerektirmeyecek kadar farkındayım istediğim gibi hareket ediyorum ama bazen rüyada hiç görmediğim insanları kontrol edemiyorum ve korkutuyor bakışları falan en son kendimi zorla uyandırıyorum sen nasıl kontrol ediyorsun
Soran+1 yılgördüğüm insanlardan korkmuyorum çünkü onlara sahip olan benim hareketlerini sen yönlendirebiliyorsun gördüğün şeyler iç dünyanın yansımaları binevi ben ilk rüyamda babamı görmüştüm lüks biyerdeydik ilk rüyam oydu lüks bir resteronda ne işimiz var dedim kendi kendime sonra rüya olduğunu çözmüştüm babama da habire rüyada olduğumuzu anlatmaya çalışıyordum aslında babam değildi garipsemek yerine boşver deyip geçiştirdiğinde anladım insanlar benim düşüncelerimi söyleyebiliyor zaten o anda içimden ne geçiyorsa o hani onların duyguları yok ondan sonra dünyaya hükmetmekle kalmayıp insanlarıda yönetmiştim bu yüzden korkma korktukça sen aslında onları seni korkutmaya yönrlik yönetmiş oluyorsun aslında yönetiyorsun yani ama bilinçsiz
Cevap sahibi+1 yılOo tamam denicem 😊👍🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılZannetmiyorum hayal etmek gibi bir sey bu
Yerinde olsam yapabiliyorsam yapardim kesinlikle cok zevkli cunku ben bazi anlarda ruyami hissedebiliyorum ve yakin zamanda oyle bir ruya gordum gercekten muthis012 Yorumla
Soran+1 yılya biliyorum zevkli yani rüyada istediğim erkeği istediğim şekle sokmam ayrı bişey yapabiliyorum ama doğrumuki hani sırf rüyadayım diye yapıyorum bilerek yani cehenemme gitçem pff
Cevap sahibi+1 yılHayir bunu yasamiyorsun gercek anlamda ki zaten sadece hayalin bir ust seviyesi
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim içim hiç rahat olmuyo geri kötü hissediyorum sağol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim😊
Cevap sahibi+1 yılBu luckid in bir taktigi var mi soylesene yaa bende cok istiyorum😊
Soran+1 yılya bir tekniği yok ben kendiliğimden gördüğüm için ama mesela lucid rüyayı en fazla sabah uyuduğunda görme olanağın yüksek çok uyuyunca yani o zamn daha iyi görüyorum hani böyle internette teknikler var ama doğrumu bilmem sonra mesela rüyanda garip bişey olur çok ağır ya da hafif hissedersin rüzgar yoktur ama yönettiğin zaman rüzgarı getirebilirsin baya ustası oldum bu işin sabahı akşam akşamı sabah denizi bulut yapmak gibi saçma sapan işler bide rüyada acı hissetmessin bide sorgulamalısın sürekli ben kimim mesela ama hatırlıyamıyxaksın hayata dair hiçbişey hatırlayamıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBen boyle gorunce hissediyorum ama ruya bu diyemiyorum onu nasil fark ediyorsun?
Soran+1 yılilk zamanlar kolumu ısırıyodum acı hissetmediğim için ve kolumda diş izi bile olmayınca anlıyodum ama artık baya işinin ehli olunca nefesten bile anlaşılıyo yani nefes almıyorsun senin elinde yani sabahları uyu mesela bilincin yarı açık olma durumunda olabiliyormuş ama orda karabasan olayıda var tabi korkuyom bende ama yapıcak bişeyyok istemsiz görüyorum neyse işte ayrıca saçma rüyalar görüncede anlayabiliyorsun ben mesela bugün rüyamda koredeydim hani bilinç altı rüyası gibi oluyo saçma olduğunu düşündüm gene rüyadayım dedim kendimi londraya darın attım süper şeylerde işte biraz uğraşman lazım sabah uyursan daha çabuk sonuç alırsın ama uykusuz değil tamamen uykunu almış bir biçimde yani
Cevap sahibi+1 yılHmm bende bu gun bir yerdeydim su ve baliklar vardi bir tane cocuk elimden tutmustu suyun icine giriyodu girince kafasi icine kaciyodu cocuga yapma bogulursun falan dedim sonrada kafamda bir sure dusundum ruyamda cocugun kafasi nasil kayboldu diye
Yani ben genelde dusunuyorum ama ruya bu diyemiyorum bir skinti orada
Soran+1 yılsen de ilerlersin bak ilk önce zaten hemen olmuyo zaman alıyo ben 9 yaşımdan beri gördüğüm halde her rüyayıda yönetemiyorum bazen akışına gidiyo ama yapmak istersen başarırsın yönetme işi çok zor inan yani bikere rüyada uçmayı deniyorum ne zordu varya uç diye bağırıyorum hani filmlerde olur ya yapamamıştım ama yılmadım yani baya çalıştım kafanı boşaltıyorsun yapıyosun sıkıntı ordaymış rahat bırakmak lazımmış
Cevap sahibi+1 yılInsallah yaparim bir dahakine yaa😊
Soran+1 yılinşallah
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
S Freud a göre rüyalar bizim arzularımızdır. O halde rüyalar bizim yaşayamadıklarımızdır. Gündüz düşü denen hayalin gece versiyonu. Birisi ile ilişkiye girmek neden günahtır. Biriyle yemek yersen günah mıdır. Bir şey içsen günah mıdır. Uyusan günah mıdır. Peki ilişkiye girmek neden günah? Neticede yeme, içme, uyuma ve cinsellik biyolojik ihtiyaçlarımız. Nedense birlikte yemek içmek uyumak normalken sadece cinsellik yasaklanıyor. Ontolojik olarak anlamını düşünmek lazım. Tanrı bizim ilişkiye girmemizi istemese kadınlar ayda bir değil de yılda bir veya 10 yılda bir yumurtlar, erkekler nadiren erekte olabilirdi. Bu bir tezat değilmi. KArnımız acıkınca midemizi ovalamıyoruz- yiyoruz.. Uykmuz gelince gözlerimizi okşamıyoruz -uyuyoruz. Cinsel arzularımız uyanınca neden okşayarak bastırıyoruz da sevişmiyoruz? (kaldı ki bazı aşırılar onu da yasaklıyor. Ve nevrotik nevrotik dolaşıyorlar. Birinin bunu yaptığını öğrenince de suç işlemiş gibi onu yargılayıp mahkum ediyorlar. ) Elde ettiğimiz sahip olduğumuz şeyleri rüyada görmeyiz. Özlediğimiz kişileri arzuladığımız olayları görürüz ve bunu bastırmanın (tabulaştırmanın) -geçiştirmenin yaşadığımız gerilimi artırmaktan başka bir işe yaramadığı ortada. uyumadan uykusuzluk , Yemeden açlık sonlanmaz. Orucu düşünün belli süreler için aç kalınıp vakit dolar dolmaz iftar edilir. Uzatmak günah sayılır. Çünkü aç kalabileceğimiz süre geçilince yarar yerine zarar vermeye başlar. Cinsel perhiz de belli süreleri olsa gerek. uzun zaman geçiştirmek veya bastırmak kaçınılmaz olarak bedensel ve ruhsal tahribata yol açacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLusid rüyamda bir kızla karşılaştım o kız bana kendisininde gerçek hayatta bir birey olduğunu ve rüya aleminde karşılaştığımızı söyledi ismini falanda söylemişti o kız acaba gerçekmiydi ya offf ismini hatırlayabilsem
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Zyzbxwy ismini hatırlamıyorum ama ortak rüyadayız demişti bana ismini söylemişti ama umuttum
- +1 yıl
Aklıma geldi "rüyalarda ki özgürlük" webtoonunu okuyorum ve baş karakterler ortak lucid rüyada tanışmıştı çok iyi olay
Cevap sahibi+1 yıl@krktkskfkfkfkf benim o rüyamda konuştuğum kızda gerçek alemden birisi ama nerdedir ne yapar bilmiyorum
çok günahtir. namazimizi aksatmayalim insallah
66 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler ya çok yardımcı oldun😂😂
Soran+1 yılilk önce hep balık ayhan geliyo zaten onu bradpite dönüştürdüm bugün süper bir deneyimdi ya 😂😂
Soran+1 yılsaçma sapan işler ya görmek kötü bişey yani geri vicdan azabı tabi ama sonuçta bedenime zarar gelmiyor mast yapmak daha günah bence 😂😂
- +1 yıl
Nasıl engellenir bu rüya
Ayıkken hayal kurmak ile farkı ne?
18 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten yaşıyormuşsun hissi vermesi 😂
Soran+1 yılsabahı akşam yapamam rüzgarı durdurup bulutların üstünde kelebek kanatlarına nası sahip olucam peki
Soran+1 yılee yani kendimize ayrı dünyamız var şurda seks değil sadece hayat 😂😂
Soran+1 yılo bu hayat için geçerli benimkisi başka bir dünya 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahhahahha nick soru ahahhaha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkandirmislar seni oyle bir ruya yok
06 Yorumla
Soran+1 yılvar ben görüyorum
Cevap sahibi+1 yılnasil glrusyohsn
Soran+1 yılne biliyim önce normal rüyanın içindeyim sonra birden sorgulamaya başlıyorum bırası neresi diye bazen rüyada olduğumu anlamak için kendimi çicikliyorum çünkü rüyada acı hissiyatı yoktur anlayabiliyorum yöntem soruyorsan 😂😂
Cevap sahibi+1 yılben ruyada oldugumu anladigim anda bitiyor ruyam
Soran+1 yılyazık ama yönetmek öyle kolay değil zamanla öğreniyorsun rüyada uyanmış gibi oluyorum mesela aslında daha uyanmamış rüya bilincimi geri kaybedebiliyorum bende ama güzel bişey yani geliştirebilirsin anlayabiliyorsan
Cevap sahibi+1 yılanliyorum ama degistiremiuirum da
+1 yılO ne la
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları