Genelde rüyalarimda hep tek bir kızla ilişki yaşadığımı görürdüm ilerde eşim olacak kişilerdir diye üzülmezdim dün gece iki farklı kızla aynı anda ilişki yaşadığımı görünce gurup iliski yapmışım günah işlemişim gibi üzülüyorum sizce neden böyle değişik ilişki içerikli rüyayı gördüm kesinlikle soru troll değil akıl verin bana yardımcı olursanız sevinirim bunun bir anlamı var mı ben normal mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
İyi geceler herkese ben şimdi yatıyorum bu gece yine böyle bir rüya görmem umarım 🤭😊
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Hayatımda günah yapmamış biriyim dün gece rüyamda iki farklı kızla ilişki yaşadım uyandım günah yapmışım gibi hissediyorum neden?
Fantastik filmler çekmek için sizin gibi hayal gucune ihtiyacım var Sony Ericsson Xperia film sanayi lmtd şirketi diye sana biri mesaj atsa tepki verirdin aynen bende o tepkiyi veriyorum şu an
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok ayıp ama senin bu yaptığın soruma yardımcı olmak icin değil sırf laf sokmak icin gelmişsin hiç yakıştıramadım sana bro
Laf sokmak isteseydim ikisiyle nasıl üstesinden geldin derdim beğenmediğini benim rüyama yolla diyede not eklerdim sadece işin girgiri dostum bizim köyde bir yerlerin açıkta kalmış derler öyle rüya görünce rüyadır ciddiye alma abdest alırsın sabah rüyada ihtilam olmak günah değildir neticede
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hayatımda günah yapmamış biriyim dün gece rüyamda iki farklı kızla ilişki yaşadım uyandım günah yapmışım gibi hissediyorum neden?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şeytanin zoruna gidiyor iffetli kişileri bu sekilde yoldan cikarmaya çalışıyor ne olur ne olmaz guze bir gusul al dostum
Aldım zaten uyanur uyanmaz ama aklıma takımda işte bro size sordum
Iffetini korumuşsun. Bende oyleyim. Allahin izniyle guzel bir eş karşina cikar. Hak ediyorsun sonuna kadar
Amin inşallah cümlemize bro
cok muhafızakarsan böyle hıssettmen normal bu arada
hıcbır ınsan
hıc gunah yapmadım diyemez
Zina yapmadım demek istemiştim haklısın herkesin illaki günahı vardır bro
Fantastik filmler çekmek için sizin gibi hayal gucune ihtiyacım var Sony Ericsson Xperia film sanayi lmtd şirketi diye sana biri mesaj atsa tepki verirdin aynen bende o tepkiyi veriyorum şu an
Çok ayıp ama senin bu yaptığın soruma yardımcı olmak icin değil sırf laf sokmak icin gelmişsin hiç yakıştıramadım sana bro
Laf sokmak isteseydim ikisiyle nasıl üstesinden geldin derdim beğenmediğini benim rüyama yolla diyede not eklerdim sadece işin girgiri dostum bizim köyde bir yerlerin açıkta kalmış derler öyle rüya görünce rüyadır ciddiye alma abdest alırsın sabah rüyada ihtilam olmak günah değildir neticede
Cünkü aklinda
Aklıma gelmeyen ruyayama geldi mastürbasyon yapmayan rüyadan rüyaya cinsellik aklıma geliyor neden beni yargiladin ki sen 🙄
Kuzum yargilamadim
Çünkü aklında dedin ama neden
Bu sitede genelde her erkegin aklinda ondn
Bende oyle bisey yok çok üzgünüm şu an neden böyle bir rüya gördüm diye
Iyi geceler canim