İlk kez cinayet hikayeleri okuyorum, çok beğendim ama 3-4 gündür rüyamda silahlı adamlar bıçaklı adamlar zifiri karanlık ortamlarda oluyorum ve nefes nefese uyanıyorum sizce etkileniyo olabilirmiyim ama kitabı bırakamıyorum çok hoşuma gitti... :(
Ahmet ÜMİT'in polisiye kitaplarını severek okudum. Okuduğumda kitabın beni çektiği ve sanki gerçekten kitapta okuduğum kişileri tanıdığımı, olayları yaşadığımı, kısacası sanki ben yaşıyormuşum gibi okuduğum doğrudur. Ama her şey kitabın kapağını kapatana kadar.
Yapılan deneylerde kişilerde romanı okudukları süre boyunca ve kitabı bitirdikten bir süre sonra (sanırım 2 hafta dahaydı) okudukları karakterlerin özelliklerini yansıttıkları görülmüş yani evet etkiliyor.
bende onları severim ve baya kitapla bütünleşirim. İzlediğim dizilerde cinayetli hatta baya garip türler oluyor. Bir ara sürekli rüyalarımda garip varlıklar görüyordum grimm izleyince böyle oluyor :D ne olduğunu anlamadım ama sonradan çözdüm. Bilinçaltı veya beyin ne dersen artık kalıyor orda haliyle rüyana girebilir
senin hayata ve diğer olgulara bakış açınla ilgili birşey. sokakta yürürken: terzinin gözü farklı dikimleri algılar. psikyatr yürüyüşlere ve mimiklere gözü çarpar. perişan olmuş bir insan yürürken önüne bile odaklanamaz. hani hangi kafadaysan onu anlarsın. bazıları lafı bir tarafından algılar deriz. onun laciverti benim dediğimde.
Hımm. Anlıyorum. Bu kitap kitaplar taşıdıkları gizem havası itibariyle ilgi çekici ve okunası oluyor. Ancak şahsım adına söylüyorum benim gibi birine vaaaauuuuuvvvv dedirtecek kitap çok çok azdır.
Ahmet Ümit polisiyenin altından girer üstünden çıkar. Olabilir. Çok hoş yazar ve hoşuna gider. Psikolojik bir travma değil sakin ol. Kitap okumanın tadına varıyorsun ve hayal gücün çalışıyor.
kızmadım yanlış anlamışsın :) benim ilk okuduğum cinayet romanı:Killer Cinayet Şirketiydi severek okumuştum hatta yavaş okuyordum ki hemen bitirmiyeyim diye sende romanını severek oku ve bitir
En İyi Cevaplar