Not:Ciddi cevaplar verin 😊

Beğenmemek çok kabalık olur bir kere o , o kadar seni düşünüp hediye almış.. İnan bu düşüncesi bile benim için kâfi ve çok büyük bir şeydir.. 😊
Kabul edip nezaket göstermek ayri birsey diyelim o dusunce ile aldin ama beğenmedin gercekten, kullanirmisin peki 😊
Demekki begenmedigin olmus ki kutu bile yapmissin 😁ayrica fikir güzelmis 😊
Iyi hadi öyle olsun 😊
Rica ederim ne demek 😊
Çok büyük kabalık böyle bir hisse kapılmam. Ne olursa olsun düşünülmesi mutlu eder😊
Kullanirmisin peki beğenmesen dahi 😊
Belki görmesi için bir kaç defa kullanirim
Iyiymis 😊
Yani alirim tesekkür ederim , önemli olan hediye degil deger vermis olmasi.
Cevap
5Cevap
Beğenmiş gibi yapıyorum bir iki kullanıyorum gönlü olsun diye ama sonra çaktırmadan unutturuyorum , ailemden biriyse sıkıntı değil değişiyorum öyle anlaşıyoruz çünkü, bozulmayız :-)
Bir de birkaç şatafatlı laf da sıkıştırıyon araya demi kırilmasın diye 😁
Onu yapamam ya o kadar de değil yani :-)
Iyi bakalim hadi 😊
:-) :-)
kimse bana hediye almıyor nasıl bir duygu unuttum yıllar önce 😕 yani hediye almak için illa doğum günü mü yapalım bu yaştan sonra ama yapan arkadaşlarım var hala..
Alan olur illa ki hayirlisi 😊
Teşekkürler diyip alırım kırılmasın diye ama kullanmam giyilecek takılacak biseyse yanına giderken takarım kullanıyorum beyendim hesaabii
Sanırım bu huyumu seviyorum. Beğenmediğimi açıkça dile getiriyorum çünkü benim öyle şeylerden hoşlanmayacağımı bilmeli. Bilmiyorsa hediye almasın.
o kişi bana hediye alacak kadar beni düşünüyorsa ne alırsa alsın gerçek hediye o değil onu sana alan kisidir
Vav gûzelmis 😊
Beğenmiş gibi yaparım kullanacağım bir şeyse kullanırım.
illa kullanmak zorunda degilsin. degisim karti varsa değişim yapilabilir yoksa begenmis gibi yaparim sonucta düşünmesi mutlu edici
Beğenmiş gibi yaparım tabi kide
Begenmemezlik yapmam asla.
o kişi kırılmasın diye beğenmiş gibi yaparım
begenmis gibi yaparim
Belli etmem. Sonuçta düşünmesi önemli sorun etmem
Kirici olamam hicbir zaman.
Beğenmiş gibi yaparım
beğenmiş gibi yaparım
Ay çok güzel, teşekkür ederim 😍 (bu ne be:S)
Cok zevksizsin derim
hediye hediyedir begenmemek olmaz bence
Hicbirsey.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar