Şimdi sorumu daha çok üye görecek. Teşekkürler dostlar. Maşallah. ♥️
Size alınan hediyeyi beğenmezseniz ne yaparsınız?
Şimdi sorumu daha çok üye görecek. Teşekkürler dostlar. Maşallah. ♥️

Selamlar,
Beğenmediğimi asla belli etmem. Bu büyük bir nezaketsizlik olur. O yüzden negatif bir tepki vermeden hediyeyi kabul ederim. Teşekkür ederim. Yani sonuçta o insan düşünüp bir hediye almış. Olmuş ya da olmamış sonuçta bir emek vermiş. Benim için para harcamış. Kesinlikle kabalık edemem.
Beğenmeme gibi bir lüks görmüyorum kendimde açıkçası birisi beni düşünmüş incelik etmiş almış kullanmasam bile bu beğenmemek olarak algılanmasın ona saygımdan ve bana olan sevgisinden ötürü saklarım...
Teşekkür ederim:)
Kalp kırmamak için alırım sonra fark ettirmeden birine hediye veririm. Mesela ispanyadan hediye gelen pançoyu sevemediğim için bir köydeki insana hediye etmiştim.
Değerlendirmek güzel. Hiç değilse atmıyorsun. 🤗
Ben yine de değer verir hatıra olarak saklarım
Cevap
27Cevap
Değiştirebiliyorsam değiştiririm beğenmediysemde söylerim, beğenmek kadar beğenmemekte gayet normal bence gereksiz rol yapamam..
Değiştiremiyorsamda ya doplata ya odada bekler ya da başkasına veririm benim bi işime yaramıyor bari başkası faydalansın diye..
Beğenmemezlik yapmam çünkü ben bana acaba ne aldı diye düşünmem genelde düşünmüş almış diyerek mutlu oluyorum.
Hazır doğum günüm de yaklaşmışken cevaplayim. Beni alınan hediye değil alan kisinin gerçekten düşünmüş olması mutlu eder. Hediye de begenmemezlik yapmam hadi diyelim beğenmedim beğenmiş gibi davranırım ve hediye aldığı için gerçekten mutlu olurum.
Ya başıma hiç gelmedi ama arkadaşımın doğumgününde biri bi paket sigara ve çakmak alıp "artık kendi paketini taşırsın" demişti şok olmuştuk. Kız hiç otlakçı olmadığı halde... sanırım gördüğüm en garip hediye buydu, üstelik onun içtiği sigaradan da almamış qkskwks
Neden beğenmediğime bağlı. Eğer alay amacıyla almamış ve gerçekten iyi niyet ile aldıysa, tabii ki beğenmedim demem ve teşekkür ederim.
Alınan hediye çöp bile olsa, değer verip, beni mutlu etmeye çalıştığını bildiğim için mutlu olurum ve kardeşim baş tacı yaparım.
Beğenmesem bile dünyanın en güzel hediyesi gibi davranırım ve bir ömür benimle kalır. Değerli olan hediye değildir, düşünüp onu getirendir.
Teşekkür ederim.
Onu beğenmek için bir neden bulurum. Yaşadığımız çağda kimse kimsenin yüzüne bakmazken bana hediye almış iki gözümün çiçeği
beni takipten neden çıktın takip atsana @KIZILPLÜTO
‘@‘NIGHT_BLUE cezalısın
Degistirebilirsem değiştirir, değiştiremezsem dursun der koyarim köseye. Aile uyelerim veya çok yakın arkadaşimsa eğer beğenmediğimi söylerdim
Bana alınan her hediyeyi beğeniyorum ben🙄
İnsanın sevdiklerinden gelen hediye dünyanın en güzel hediyesi benim için 🙂
Belli etmem begenmedigimi, hatta cok begendigimi soylerim tessekur ederim. Sonucta dusunmus almis daha ne olsun
Beğenmesem de belli etmeyip o hediyeyi saklarım. Sonuçta önemli olan alınan şeyin ne olduğu değil, veren kişi.
Hediyenin iyisi kötüsü olmaz, düşünmüş hediye almış daha ne.
Teşekkür ederim ve beğendiğimi nekatten dolayı söylerim.
Nazikce kabul ederim. Sonra kullanamayacagim bir seyse hefiyeyi hediye ederim. Sünnettir.
Hediyeyi begenmemek cok ayip olur o yuzden dusunmus almis ben her sekilde begenirim
Saklarım ya da başkasına hediye ederim. Hediyeyi hediye etmek sünnettir
Evet. Harika. 🌸
Begenmesem de benim için özel kalır severjm saklarım ya da kullanırım
Teşekkürler
Sevdiğimden ve candostum takımımdan gelen en sıradan şeye bile varım ben!!! Yeter ki düşünmüş, sevmiş, emek vermiş olsunlar!!! Sevgimle kaplarım canlarımı❤️❤️❤️...
Eşim bana teklif için minnacık yüzük almıştı ben içten içe üzülmüştüm istediğim yüzük o olmadığı için ama o üzülmesin diye güzelmiş sağol diyip öpmüştüm ama o beğenmediğimi anlayıp değiştirdik o gün bugündür bana sormadan hediye almıyo 😂 yani beğenmesemde teşekkür edip karşındakinin kalbini kırmamak en doğrusu
'O sizi düşünerek güzel bir hediye aldığını sandı' burdaki ''O'nun kim olduğuna bağlı. Aile bireyi ise eleştirebilirim :) ama her tür teşekkür ederim çünkü ilgi göstermiş almış.
Hediyelerin hepsi saklı bende asla atmam Veya satmam
hediyenin iyisi kötüsü olmaz. asla belli etmem, teşekkür ederim. kullanılacak bir şeyse de kullanırım.
İyi de kötü de olsa hediye hediyedir kullanırım.
Hediye beni düşünüp, değer verip alınmış hiç tarzım olmayan, normal de almayacağım bir şey olsa bile beğenirim, beni mutlu eder..
Teşekkür eder kullanmamak üzere koyarım bir köşeye 😃
beğenmediğimi söylerim başkasına veririm kullansın diye
Beğenmeme gibi bir detay olamaz. Düşünülüp alınıyor gözüme daha bir güzel bile gelir.
Karşımdaki insan o hediyeyi beni düşünerek almış ve onu kırmadan teşekkür ederim
Belli etmem teşekkür ederim sonra beğenen biri olursa hediye ederim herhalde
Hediye, Hediye Verilmez
Yorumlarda Okudum.
Hediyenin İyisi Kötüsü Olmaz.
beğenip beğenmemem önemli değil beni düşünüp alması önemli :)
Letgo sahibinden dolap şaka şaka çerçeveletir asarım 😀😀
Hediyeyi ona beğenmediğimi belli etmeden alırım cünkü beni düşünerek almiş sonuçta
Beni düşünmüş almış beğenmesem bile mutlu olurdum onu kırmazdım
Hediye eden kişi çok değer verdiğim birisiyse mutlaka saklarım, hediyeyi reddetmem, düşünmesi yeter.
hediye aldıysa sevdiğim biri almıştır ne olursa olsun beğenirim ve saklarım
Benim için değerli olan biri verdiyse zaten manevi bı anlam yuklerim o yüzden saklarım
değiştirme kartı varsa değiştiririm yoksa anı olarak durur öyle
Gormeyecegim bir yere kaldırırım ya da baskasina veririm jdjdjdj
Ben tipsizim valla hiç hediye almadım.
Çok özel biri ise, hediye alan ne olursa olsun saklarım değilse ben de başka birine hediye götürebilirim.
Geri veririm gidip yenisini alsın
Teşekkür ederim. Beğenmediğimi belli etmem
beğenmiş gibi yaparım :d
Kullanmasamda saklıyorum
Beğenmiş gibi yapar sonra satar paraya çeviririm.
Düşünmüş almış. Beğenmesem de kullanırım.
Hediye sonuçta beğenmesem bile saklarım.
Bravo
Başkasına veririm ya da çöp.
Öyle bir şey yapmam düşünüp almış niye beğenmeyim
belli etmem düşünülmüş sonuçta
Hiçbir şey yapmam saklarım
Hediye beğenmeme lüksü kimde var?
ağzımın kenarıyla teşekkür eder atarım bi kenara
Beğenmiş gibi yaparım.
İhtiyacı olan birine veririm
Teşekkür eder rafa kaldırırm.
Kenera bir yere koyarım.
Teşekkür ederim belli etmem düşünerek almış sonuçta