Ben sıkıntılı bir insan olduğum için kolye bileklik küpe çok sık takamıyorum fakat yüzük takmayı çok seviyorum. Dün de okulda takmak istedim fakat bir çok öğrenci ve öğretmen nişlanıp nişanlanmadığımı sordu.
Parmağında her yüzük olan kişi dışarıya "ben sahipliyim!" İmajımı veriyor sizce?
Alyans veya tek taş veya şu gifte ki gibi aşırı bir şey değilse normal ama bunları başı bağlı demek için takmıyor mu zaten insanlar :/ Bir arkadaşım vardı sırf erkekleri geri çevirebilmek için pazardan taşlı yüzük almıştı onu takıyordu nişanlıyım diye sdfghjkl Sonra lise biter bitmez evlendi.__.
ben pek anlamam yüzük faslından bir bayanda takılı ise kesin nişanlıdır diye düşünürüm.. zira yıllar evvel hoşlandıgım kızın üzgünüm ben nişanlıyım demesinden sonra hoşuma giden bir bayanın ilk parmaklarına bakıyorum o günden sonra..
Erkekler yüzük olup olmamasına dikkat ederler. Ne tip yüzün olduğunun önemi yok. Yüzün varsa hayatında birisi var demektir :) En azından genel algı bu yönde..
benimde çok sevdiğim bir yüzüğüm var bir keresinde piyano hocam çalarken onun bir anlamı var mı diye sordu herkesi öyle sanıyorlar cidden :D Takamaz mıyız aa :D
Hehe Kızlar yüzük takmayi severler ve görene; "uzak dur benden" derler. Erkekler ise yüzüğü sevmezler be yüzüksuz parmağıni gören kızlara; "boştayim ben" mesajı çekerler 😃😂
En İyi Cevaplar