Ben sinirlendiğim zaman etrafımda olan herkes kaçacak delik arıyor. Sinirlendiğim zaman ağzımdan çıkanı kulağım duymaz. Siz sinirlendiğiniz zaman ağzınızdan çıkanı kulağınız duyar mı?
Sonra pişman olur musunuz?
Sinirlendiğiniz zaman ağzınızdan çıkanı kulağınız duyar mı?
ne kadar hızlı sinirlensemde olabildiğince sabırlıyımdır ama kovadaki suyu taşırdıysan o yüzümü görmek istemezsin çünkü tüm gemileri yakarım emin ol ki sen bile böyle bir kişide bu şekilde bir kişilik olduğuna inanamazsın ve o sevdiğin tavşan pitbulla dönüşür artık sözlerimle parçalayana kadar durmam dediklerimi bilirim sonrasında eksik kalan kısımlar için pişman olurum şu ana kadarda öyle oldu
Ben çok siniriliyimdir ve tabi ki sinirlenince ağzımdan çıkanı kulağım duymaz. Karşımdaki insanı ne kadar sevsem de o an kırarım sonra tabi bir pişmanlık oluyor ama özür de dileyemiyorum. Onlar da beni sinirlendirmeden önce iyi düşünsünler, banane ya.
Sinirlendiğim zaman ağzımdan çıkanı kulağım duyar çünkü sinirliyken bile düşünerek konuşurum. Tek problem sinirliyken kendimi tutamam ve ağır konuşurum yani normalde benden duyamayacağı gerçekleri yüzüne vururum. Bu zamanda kimse gerçekleri kaldıramaz..
Karşı tarafın asla duymak istemeyeceği gerçekleri yüzlerine vuruyorum ve bazende hakaretler ediyorum. Sonra aşırı pişman oluyorum özellikle sevgilime karşı yaptıysam.
Evet kim olursa olsun küfrederim ve sonra çok pişman olurum yeri gelir ortalğı dağıtır orayı burayı yumruklayabilirim ( karşımdaki insan sevdiğim biriyse etrafı dağıtırım)
En İyi Cevaplar