Ben ne yaparsam aynısı yapıyor, ayy beni takip ediyor diye dolaşan insanlar itici değil mi? Birde kendi kendilerine triplere giriyorlar! Detaya inmeden yargılamaya başlıyorlar, tesadüf diye bir şey var bilin istedim!
Kötü kalpli ve fesat olduklarını düşünmeye başlıyorum artık.
Kendi kendine triplere girip herkes ben ne yaparsam aynısı yapıyor havasında gezen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
bir ara böyle diyordum çünkü ben saçımı perçem kestiriyordum ertesi hafta çoğu kişi saçını perçem kestiriyordu. Bir kere saçımı boyattım ertesi hafta bir çok kişi saçını boyattı :D farklı bir şey giyiyordum daha sonra bir bakıyorum bir kaç kişi daha almış benzerini :D sonra ben böyle triplere girince bıraktılar yapmayı iyi de oldu :D şimdi farklı bir şey deniyorlar gelip gözüme sokuyorlar yok saçını savuruyorlar yok yeni aldığı montu üzerime silkeliyorlar göreyim de aa çok güzel olmuş diyeyim diye ama gıcıklığına demiyorum ahahaha :D şimdi sen bunun tesadüf olduğuna inanır mısın :D
Yapın çocuklar yapın, ben ne yapıyorsam aynısını yapın
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ondan bahsetmiyorum ki kasıtlı olarak yapanlar ayrı ama yapmayanlar var ve öyle yapıldığını sananlar var kendi kendine triplere girip laf sokmaya çalışanlar var ona sinir oluyorum. Beni hanımefendi çizgimden çıkartacaklar.
Çünkü siz onların normal insanlar olduklarını ama trip yaptıklarını falan zannediyorsunuz. Değil bir çoğu halbuki. Ciddi ciddi tedaviye ihtiyacı olan, kişilik ya da ruhsal bozuklukları olan insanlar.
Evet çünkü dediğim gibi bunun bir rahatsızlık olabileceği düşüncesi hiç aklımıza gelmiyor. O insanların bir çoğu hakkındaki düşüncelerimiz sosyal medya aracılığı ile oluşuyor ve gerçeklikten uzak. Tanıdığını zannettiğin için böyle absürd bir durumla karşılaşınca şaşırıyor ve garipsiyorsun haliyle. Hatta kendini falan sorgulamana sebep oluyor lan acaba bende mi var bir şey diye 😂 Değil ama öyle işte.
Gayet normal bir durum o yaptığın. Sağlıklı bir ruh haline sahip insanın yapacağı ilk şey genelde o olur çünkü. Peki sence onlar kendilerini sorguluyorlar mıdır? "Acaba bende bir sıkıntı mı var yahu" diye.. Bu önemli bir ayırıcı kriterdir mesela 😊
Kendini oIduğundan az göstermek, aIçakgönüIIüIük değiI, budaIaIıktır; kendine değerinden az paha biçmek korkakIıktır, pişirikIiktir. Kendini oIduğundan fazIa göstermek de, çoğu kez gururdan değiI budaIaIıktandır.
İnsan birseye imrenebilir ondan ilham alabilir başkasida insandan yani doğal böyle şeyler Dünya benim etrafimda dönüyor hissi bende de var :D fakat insanlari hor gör görerek yapmiyorum Soruna gelirsek öyle insanlar hiç umrumda değil
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kendi kendine triplere girip herkes ben ne yaparsam aynısı yapıyor havasında gezen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
En İyi Cevaplar