Benim böyle bir arkadaşım var vallahi artık kızı gebertmek istiyorum. Çok sinir bozucu bir durum.😒 Yakın arkadaşınız aldığınız kıyafetlerin aynısını alsa ne yaparsınız? #Hemsirelık34
Yakın arkadaşınız aldığınız kıyafetlerin aynısını alsa ne yaparsınız?
Bende de var öyle biri önceleri rahatsız etmiyordu bende saf saf aldıklarımı söylerdim. Sonra hooopp aynısı üzerinde rengine varana kadar insanın bir tarzı vardır bana yakışan senin koca popona olmuyor işte ne zorluyorsun😒
bilerek gidip aldıysa bile sıkıntı yapmam, rahatsız olmam. bilmeden aynısını almışsa hiç problem değil, memnun bile olurum, zevklerimizin aynı olması beni hoşnut eder. tek dostumu kıyafet yüzünden kıracak değilim :D
Vardı öyle kişiler ne alsam yerini sorar gider ertesi gün alırlardı hoşlanmadığımı söyledim sert yaptım pembeyi seviyorum diye milletin evi köyü pembe oldu isyanlardayım.
Yakın arkadaşında bence sorun etmemelisin eğlenceli bile ola bilir 😂ama yakın arkadaşın değilse ve bu durumda hoşnut değilsen bunu ona belirtmelisin yoksa onun anlayacağı yok ben olsam baya rahat bir şekilde söylerdim
O an kısmı felç geçiriyorum 😂😂 Yanına gidip kıyafeti parçalıyasım geliyor. Bidaha da giymem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevimsiz bir durum , trollemek icin telefonunu silah gibi kullanan insanlar var yapmayın. bari farkli günler giyin o kiyafetleri, pişti olmak kotü bir de yakın arkadasla pisti olmak daha kötü
En İyi Cevaplar