OKB olmaktan korkuyorum yardımcı olun?

18 yaşındayım geçen yaz eşcinsellik korkusu başladı bende internette araştırdım okb diye bir hastalık teşhisi koydum kendiime hayatımın hatasıydı belkide kendime hastalığı yakıştırdım. sonra izleyen bilir delibalda bipolar hastası var ben bu sefer bipolar olmaktn korktum ama sırf okb yüzünden kendime sartladıgımı düşünüyürum ben boyle okb bende var diye 7 8 ay gezdim ama 1 ay önce eşcinsellik korkusu hastalık korkusunun ergenlikte cok normal olduğunu öğrendim. tamam dedim bende bu hastalık yok ama aklımdan atamıyorum her davranışımı okbye bağlıyorum sabahtan akşama kadar okb olursam hayatım mahvolucak diye dusunup duruyorum mesela belirtilerini yaşamktan korkuyorum okb emin olma mekanizması bozukluguymus cop atsam emin olmamaktan korkuyorum. İçimde sürekli huzursuzluk yaşamak için yaşıyorum adeta kafamdan okbyi atamıyorum cok kotu durumdayım yorumlarınızda saygısız itamlarda bulunmayınız lütfen bunu nasıl yenerım duvara bakınca aklıma hiç bişey gelmesin istiyorum anı yaşamayı beceremiyorum yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler artık anı yaşamayı bilmek istiyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
OkB var mı yok mu düşün düşün bıktım psikologa gitmiyorum cunku ben arastırmadan once boyle deildim arastırınca oldu şartladım adeta kendimi annemde internetten araştırdıgım için böyle oldugumu soyluyor bende oyle dusunuyorum ama işte bundan nasıl kurtulurum anı nasıl yaşarım :(
OKB olmaktan korkuyorum yardımcı olun?