Kişilik & Karakter Hangi çikolatayı seversiniz? Saarrıı Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şüphesiz herkes çikolata yemeyi sever. Çikolata serotonin adı verilen mutluluk hormonu salgilanmasini artiriyormuş. Seni çok mutlu eden çikolata hangisi? Benimki en samimi çikolata olan #TadelleŞaka şaka benim en sevdiğim çikolata @hastırlaa 😍 Hangi çikolatayı seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SuadaOxfordYale Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Çikolata yemiyorum. Ama yediğim zaman bitter çikolatayı tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hepsini severim , farklı olan her şeyin yeri de farklıdır tadı da :) 1 1 Yorumla Saarrıı +1 yıl Haklisin breymın eyv Yorumla
hastırlaa Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı. Ya varya adamsın benim de en sevdiğim beyaz çikolata sensin 😂😂 1 1 Yorumla Saarrıı +1 yıl Tiz iz e adam 😁😂 Yorumla
HedefPMY0 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl yeni bir cikolata çıkmış beyaz bir pakette L ile başlıyodu ismi unuttum o cok hosuma gitti 1 0 Yorumla
ekonometrimio Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Bitter çikolata ve Antep fıstıklı olanlar favorim 1 1 Yorumla Saarrıı +1 yıl Zekice 👍😁 Yorumla
pocomotoist Takip Et Master Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Albeni :)-Gecen bol olsun.- 1 1 Yorumla Saarrıı +1 yıl Neden olmasin 😁 Yorumla
Cadıcık_ Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 363 cevap paylaştı. Nutella kavanozu 😂😂 1 5 Yorumla Saarrıı +1 yıl Bende icindeki cikolatayi severim😂 Yorumla hastırlaa +1 yıl Bende kapağını severim 😂😂 Yorumla Cadıcık_ +1 yıl Ya uff 😂😂😂 Yorumla hastırlaa +1 yıl 😂😂😂😋 Yorumla Saarrıı +1 yıl Ehehehe Yorumla
reyhan_______ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Eti karam daha deminde yedim 1 1 Yorumla Saarrıı +1 yıl Afiywt olaun Yorumla
Gururlu_basketçi Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karam yedigimde kahkahalar atiyorum😂 1 2 Yorumla Saarrıı +1 yıl Mutluluktan kafayi yiyorsun 😂 Yorumla Gururlu_basketçi +1 yıl Evet😂 Yorumla
nikoncu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. bitter. bitter bitter. bihter peyker.. 1 1 Yorumla Saarrıı +1 yıl Anladım nikoncu bitter seversin Yorumla
Sapyoseksüel_ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Damak ve Nestle FıstıklıTadelle Beyaz 1 1 Yorumla Saarrıı +1 yıl 😁 tadelle nin uzerine tanimam Yorumla
Sonsofanarcy Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 631 cevap paylaştı. Ülker çikolatalı gofret :D 1 0 Yorumla
lcCcl Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl salla 1 1 Yorumla Saarrıı +1 yıl Boşver anlamında yani fesatlik yapmayalim 😂 Yorumla
elifnazk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl toffifee <3 1 10 Yorumla Saarrıı +1 yıl O nasil cikolata hic gormedim 😂 Yorumla elifnazk +1 yıl ciddi mi intenete yaz bak tanırsın :) Yorumla hastırlaa +1 yıl Musti nasıl bilmezsin ya Yorumla Saarrıı +1 yıl Haa evet o muydu ilk defa gördüm 😂 Yorumla hastırlaa +1 yıl Bende ilk defa gördüm 😂😂 Yorumla elifnazk +1 yıl @hastırlaa ciddi mi? Yorumla Saarrıı +1 yıl Biz fakiriz bilmeyiz onu 😂 @hastırlaa Yorumla hastırlaa +1 yıl Ben bir tofitayı biliyom o da çikolata değil 😂😂 Yorumla elifnazk +1 yıl @hastırlaa :D Yorumla hastırlaa +1 yıl İsmarlarsın artık 😊 Yorumla
shedevilx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl çokonat 😍😍😍 1 25 Yorumla Saarrıı +1 yıl Hic sevmem 😅 Yorumla shedevilx +1 yıl maximus Yorumla Saarrıı +1 yıl Böğğkkk Yorumla shedevilx +1 yıl Ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı 😂😂😂 Yorumla Saarrıı +1 yıl Bak o olabilir 😏😅 sonucta @hastırlaa seviyor Yorumla shedevilx +1 yıl o kim ya 😀 Yorumla shedevilx +1 yıl ayrıca onu da ben sevmem Yorumla hastırlaa +1 yıl Bennn 😂 Yorumla shedevilx +1 yıl sen kimsin peki 😂 Yorumla shedevilx +1 yıl kardeş misiniz Yorumla Saarrıı +1 yıl Ikizim olur kendisi Yorumla hastırlaa +1 yıl Eveetttt Yorumla shedevilx +1 yıl profil fotoğrafıniza baktım benzettim de o yüzden sordum kardeş misiniz diye 😀 Yorumla Saarrıı +1 yıl Normaldir ikiziz sonuçta 😂 Yorumla hastırlaa +1 yıl Normaldir ikiziz sonuçta 😊 Yorumla shedevilx +1 yıl tamam ya sakin olun 😂😂 Yorumla Saarrıı +1 yıl Çikolata yi sakinleş 😅😂 Yorumla shedevilx +1 yıl raffaello yicem 😍😍😍 Yorumla hastırlaa +1 yıl Sakiniz biz rahat ol yani bilisen yani Yorumla Saarrıı +1 yıl O neydi gı Yorumla shedevilx +1 yıl Hindistan cevizli beyaz çikolatalı içi bademli ve Hindistan cevizi sütü özlü beyaz krema dolu içi Allah'ım müthiş bişey kesin yemelisiniz 😍😍😍 Yorumla shedevilx +1 yıl https://www.pinterest.com/pin/429179039466256046/ Yorumla shedevilx +1 yıl hepsinden ye hepsini ye 😍😍😍 offf Yorumla hastırlaa +1 yıl Anammm canım çekti 😍 Yorumla shedevilx +1 yıl birgariphayatt.blogspot.com/.../...kerleriyiz.html Yorumla
birçilekkız Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Damak :) 1 1 Yorumla Saarrıı +1 yıl Evet guzel caklıt Yorumla
amaçsızbirey Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Ben sevmiyorum. 1 2 Yorumla Saarrıı +1 yıl Cok amaçsizca bence sende seviyorsun ama farklı görünmek için sevmiyorum diyorsun Yorumla amaçsızbirey +1 yıl Hayır sevmiyorum. Yorumla
ilknurrita Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı. Bitter 1 0 Yorumla
Fundametion Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl hepsini isterim 0 4 Yorumla Saarrıı +1 yıl Mutlaka biri seni daha çok mutlu ediyordur Yorumla hastırlaa +1 yıl Bizi de mi 😂😂 Yorumla Fundametion +1 yıl @hastırlaa çikolataları kastettim Yorumla hastırlaa +1 yıl Benle @saarrıı da çikolatayız o beyaz çikolata ben bitter 😂😂 Yorumla
Nerif Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl unut 😊 0 4 Yorumla Nerif +1 yıl milka oreo severim Yorumla Saarrıı +1 yıl Unutmak yok alışmak var 😁 oreo yu puskevit markasi saniyordum Yorumla Nerif +1 yıl 😊😊 Yorumla Saarrıı +1 yıl ☺😊☺😊 Yorumla
En İyi Cevaplar