Yeme & İçme Hangi çikolatayı seviyorsunuz? VOLKANİNANMAZ Takip Et Bilge Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Hangi çikolatayı seviyor musunuz? Bitter Sütlü Fındıklı Karamelli Beyaz Draje Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi çikolatayı seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bitter severim en çok 0 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Bende
nazlıyldz Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cikolata sevmem ama birini seçersem fındıklı olurdu galiba 1 3 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl bende severim ama en çok bitteri seviyorum Yorumla nazlıyldz +1 yıl Bitter ağızda pek güzel tat bırakmıyor bana göre ya Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl kakao oranı daha fazla olduğu için seviyorum Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Çikolatanın hepsi bebeklerim ama en çok sütlü çikolatayı seviyorum ❤️ 1 4 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Ben en çok bitter seviyorum Yorumla khaixx +1 yıl Bir de istek atıyorsunuz kabul ediyorum mesela sonra takipten çıkıp tekrar takip isteği atıyorsunuz ve ben siz bunu yaparken ne yaşadığınızı o kadar merak ediyorum ki. KS'deki bazı erkeklerin böyle yaparken amacı ne acaba 🤔 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl pardon özür dilerim takibiöi kabul eder misinizsizd takip ederseniz çok sevinirim Yorumla khaixx +1 yıl Ben öyle yapanları geri takip etmiyorum yalnız, engelliyorum bb Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevdiğimiz çikolatayı öğrenmeden önce Türkçeyi öğrensen çok iyi olur. 2 2 Yorumla BilgiBağımlısı +1 yıl Hshshshsh Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl önceden başka bir soru soracaktım öyle kalmış özür dilerim Yorumla
zzzmmmyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl bitter ve fındıklı severim. Aslında çikolata olsun hepsini severim🤣 1 0 Yorumla
Strexs Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Beyaz ve bademli çikolata vardı baya efsane bir şeydi o 0 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl hepsi güzelde bitterin kakaosu daha çok öldüğü için onu daha çok seviyorum Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Cümleyi okurken kafam karıstı mübarek sütlü severim ben 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 815 cevap paylaştı. Türk çikolatası sadece 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Bitteri seviyorum ben Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 651 cevap paylaştı. Badem>Fıstık>Fındık>Krokan>Karamel 1 3 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Ben hepsini seviyorum ama en çok bitteri seviyorum Yorumla mervems91 +1 yıl Bitter sevmiyorum, ağızda bıraktığı tat çok kötü Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl kakao oranından dolayı çok seviyorum Yorumla
ahududulu_muhallebi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 347 cevap paylaştı. Milka'nın tüm çeşitleri 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Onlarda çok güzel Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Fındıklı ve sütlü seviyorum 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl İyi güzelmiş ben bitter seviyorum Yorumla
Yenilenyeniden Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Beyaz ve drajeler hariç hepsini 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Ben enn çok bitter çikolatayı seviyorum Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Fındıklı çikolatalara bayılıyorum 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Ben bitter çikolatayı çok seviyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şu an canım sütlü ve fındıklı çikolata istedi 1 3 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl İmkanım olsaydı da size sütlü çikolata ve fındıklı çikolata verebilseydim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düşünmeniz yeter teşekkürler Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl rica ederim nasılsınız Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Fındıklı 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Fındıklıda güzel Yorumla
ohadiyorummya Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sütlü 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl çok güzel Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Beyaz ve sütlü 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl çok güzel ben bitteri daha çok seviyorum Yorumla
Evrimm88 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Çikolata olsun hepsi güzel 1 5 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Bende çok seviyorum ama bitteri daha çok seviyorum Yorumla Evrimm88 +1 yıl Acı oluyor o Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl acı ama yinede güzel sizde diğerlerini seviyorsunuz Yorumla Evrimm88 +1 yıl Evet☺️ Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl iyi söylediğinizde çok güzel Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Bitter ve fındık 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl ben bitteri seviyorum sizin gibi Yorumla
BilgiBağımlısı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Antep fıstıklı 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl çok güzel ama ben bitteri daha çok seviyorum Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bitter hariç hepsi. 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Bitteri daha çok seviyorum Yorumla
matmazelling Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl Bitter❤ 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Bende bitteri çok seviyorum Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bitter çikolata 0 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Bende seviyorum Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. bitter viskinin can yoldaşı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkeklere de cevap versene birader 0 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl cevap veriyorum Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Modlara söylede soru başlığını düzeltsinler 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 331 cevap paylaştı. Nasıl bir soru bu 2 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Soru işte cevaplamak istersen cevapla istemiyorsan cevaplama Yorumla
Duyguozcolak Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bitter 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl bende bitteri daha çok seviyorum Yorumla
yarenozturk251219 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Laviva 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Bende çok seviyordum önceden Yorumla
NETASSAKLI_HATUNNBEE Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Â0 Türkçe 1 4 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl ne dediğinizi anlamadım Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Abicim hangi cikolatayı seviyor musunuz diye soru mu olur Allah aşkına ndndjdns Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Başka bir soru soracaktım mısınız diye kalmış bakmadim soruyu sordum Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE +1 yıl Nsksbsksbsksb Yorumla
Behlül-Haznedar Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Bihterli 0 2 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Adnan beyli olsa olur mu Yorumla Behlül-Haznedar +1 yıl Ya ama olmaz ki hsdkjs Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. bitter 0 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl bende bitter seviyorum Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Fındıklı 0 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Bitter seviyorum ben Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. Bitter! 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bitter severim en çok
Bende
Cikolata sevmem ama birini seçersem fındıklı olurdu galiba
bende severim ama en çok bitteri seviyorum
Bitter ağızda pek güzel tat bırakmıyor bana göre ya
kakao oranı daha fazla olduğu için seviyorum
Çikolatanın hepsi bebeklerim ama en çok sütlü çikolatayı seviyorum ❤️
Ben en çok bitter seviyorum
Bir de istek atıyorsunuz kabul ediyorum mesela sonra takipten çıkıp tekrar takip isteği atıyorsunuz ve ben siz bunu yaparken ne yaşadığınızı o kadar merak ediyorum ki. KS'deki bazı erkeklerin böyle yaparken amacı ne acaba 🤔
pardon özür dilerim takibiöi kabul eder misiniz
sizd takip ederseniz çok sevinirim
Ben öyle yapanları geri takip etmiyorum yalnız, engelliyorum bb
Sevdiğimiz çikolatayı öğrenmeden önce Türkçeyi öğrensen çok iyi olur.
Hshshshsh
önceden başka bir soru soracaktım öyle kalmış özür dilerim
bitter ve fındıklı severim. Aslında çikolata olsun hepsini severim🤣
Beyaz ve bademli çikolata vardı baya efsane bir şeydi o
hepsi güzelde bitterin kakaosu daha çok öldüğü için onu daha çok seviyorum
Cümleyi okurken kafam karıstı mübarek sütlü severim ben
Türk çikolatası sadece
Bitteri seviyorum ben
Badem>Fıstık>Fındık>Krokan>Karamel
Ben hepsini seviyorum ama en çok bitteri seviyorum
Bitter sevmiyorum, ağızda bıraktığı tat çok kötü
kakao oranından dolayı çok seviyorum