Ufak tefek tartışmalar olduğunda son sözü erkek söylemeli diye düşünüyorum ' Tamam canım ' demeli mesela.

Aslında iki tarafta yönetebilir ama bir kişi eve liderlik edecekse o erkek olmalı
İki tarafta çalışıyor olsa bile yine evin temel ihtiyaçlarını erkekler karşılıyor
Günümüzde erkekler ev işlerine ve yemeğe de yardımcı oluyor
Kendine bir tişört alırken eşine tek taştan tut her pahalı hediyeyi alıyor yeri geliyor arabayı eşine verip servisle işe gidiyor.
Dışarıda her türlü mücadeleyi verip dik duruyor koruyor kolluyor kol kanat geriyor eve gelince hanıma eziliyor olacak iş değil yakışmaz
erkek tabiki..
masaya yumruğunu vurur erkek dediğin..
ve gür bir sesle..
'haklısın sevgilim'
=))
burda gelip ben derim diyip ahkam kesen erkekler kesin aman aşkım aman canım aman hayatım der sonuna dek alttan alır he benden demesi :D
Ben söylerim
zaten çenenden karşındakine söz hakkı bile vermezsin😅
Cevap
16Cevap
Tabikide erkek adam söyler :)
Haksız olan kabul edip özür dilemeli
Kimse bir şeyi kabul etmiyorsa bir an da iki taraf da susmalı düşünme vakti olmalı ikisinin de
Doğru konuya değinmişsin knka bence kadın tabiki kadınlar yürütür ilişkiyi ve huylarına gitmek gerektiği taraftarıyım küçük sürprizler vb şeyler
kadın soyler. cunku erkek sustuktan sonra da bikac gun kadar kadn devam eder 😄😄😄
Elimi ya masaya ya ağzına vururum susar. Çok etkili bir sözdür
Kadin
cunku erkek kaybettigini gec anlar
kadinsa zaten bastan herseyin farkindadir
Kadin son sozu soyler evet ama bir kadin konusmak yerine susmayi tercih etmisse zaten son sozu o soylemistir
Aynen genelde öyle oluyor zaten 😅 evde son sözü erkek söyler o da tamam karıcığım olur zaten 😅
İnsanlar söyler
Sen insan mısın😀
Şeytanım 😈
perisin😈
çok kırgın değilse son söz her zaman kadındadır
Anlayışlı olan söylese olmaz mı
Son sözü kadın söyler..
Yerine göre kadın bazen erkek
her zaman sin sozu kadin soyler :) o cene varken
yiyosa yapmayın o zaman😂
Kim söylerse söylesin, bana dokunmayın.
kadın susmazki:)
erkek söyler tamam hayatım
ya he he diyoz
Kadın bence
Ben.
kadin😊
Kadn demeli.
Kadin soyler
tabiki de ben😂😂
tamam
kadın...
kadın söyler
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar