Sanmıyorum.. Çünkü genelde bunun kişinin vicdanı ve yaşam tarzıyla bağlantılı olduğuna şahit oldum.. Ve herkes farklı en az taşıdıkları yüzleri kadar farklı diğerinden.. Bu yüzden insanları sahip olduğu bakış açısı, merhameti ve davranışlarıyla değerlendiriyorum.. Vicdanlı insanlar genelde daha güvenilir olurlar..
Boğa, başak ve oğlak burcu insanları diğer burçlara nazaran daha utangaçtır. Toprak grubu olduklari için güvene aşırı önem verirler. Sadakat konusunda da hassastırlar. Buda benim istatistiğim..
Sevgilimle yüz yüze konuşmaya cesaret edemeyecek kadar utangaçım. Doğru tespit, oğlak burcu olduğum için de zaten güvenilirim. Çünkü zodyağın en güvenilir burcu oğlak. (onedio dergisinden okudum)
Aynı beni tarif ettin, ben de çok utangaçımdır. Utangaç insanlar yalan söylemeyi bile tam beceremez, şahsen ben söylerken çok belli ediyorum, utangaç insanlardan zarar gelmez bundan emin olun, bundan dolayı da güvenilir olması tam isabet olmuş, yerinde ve çok doğru bir karardır :)
aslında tam bir bağlantı yok, çok doğru diyorsun :) ben de yalan söylerken eskisi kadar belli etmiyorum artık :) utangaç insanlar iyidir ama bir zarar gelmez kimseye, ondan daha güvenilir çıkmış da olabilir :) utangaçlığından memnun musun peki sen, ben çok olmasam da aştım gibi artık :)
benim etrafımda utangaç görünüp de her haltı yiyen o kadar çok kişi var ki o yüzden utangaçlıkla pek alakası yok dedim bir de ben çok memnunum utangaç oluşumdan yüzsüz olup utanmayıp herşeyi yapmaktan çok çok iyidir en azından pişmanlığını duyacak bişeyim yok :)
En İyi Cevaplar