Ailenizden, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan bazen uzaklaşıp yalnız kalmak istediğiniz zamanlar oluyor mu? Arayanların telefonlarını açmak istemediğiniz, neyin var diyenlere "Bir şeyim yok!" Deyip gizli, gizli ağladığınız, kimsenin kalbini kırmamak için uzak durdugunuz zamanlar oluyor mu?
Bazen herkesten uzaklaşmak istediğiniz zamanlar oluyor mu?
Şu an okadar bir büyük sorunluluk varki üstümde anlatamam. Vakif üniversitesi siniflari gecme cabasi, ailemin parasi bosa gitmesin diye. sevgilime yeterince zaman ayiramam.. herkes bende yardim istiyor, bin parcalara ayrilmami istiyorlar. birisine zaman ve ilgi hösteremeyince küsüyor. bende gercekten öyle yaptim. 3 günlügüne Manavgata bilet ayarladim, telefonumda kapliydi. sahilde gezip durdum. annem sonra kafami koparmak istedi tabi ama bildigin enerji depoladim yani.
tek yaşıyorum zaten.. kimse olmasını istemiyorsam, yurtdışına gidiyorum.. bir hafta on gün iyi geliyor.. hissediyorum limitlerdeyim şuanda, yakındır seyahat..
Bazen yanliz kalmaya her insanin ihtiyaci oluyo ki benim cok sık oluyo en yakinlarimla bile paylasmak istemiyorum sıkıntılarımı herkezden uzaklasmak tek basima kafa dinlemek istiyorum demem o ki insan yanliz kalmali arada da olsa
En İyi Cevaplar