Birçok kız muhabbetinde hemen fark edersiniz ki, gizemli erkek çekiciliği vardır birçok hemcinsime göre. Peki sizce de gizemli olan insanlar gerçekten çekici midir?
20'li yaşlardayken gizemli insanlar gerçekten cazip gelir. Çözülmek için seni bekleyen birer bilmece gibidirler sanki. 30'lara geldiğindeyse anlarsın ki, o gizemli dediğimiz adamlar ya söyleyecek adam gibi lafı olmayan fodullardan öte değillermiş ya da nevroz üzerine nevroz yüklemiş, ruhunun sağlıklı katmanlarına ulaşmak için sondaj yapman gereken delibozuklarmış.
Yani, gizemin çekiciliği insanın aklı başına gelinceye kadar kardişim.
İnsanlar genelde meraklı varlıklardır. Özellikle dış görünüş olarak dikkat çeken insanların içlerini daha çok merak eden olur. Gizemli bir insan olmasanda her şeyi dışarı yansıtmadığın sürece gizemli olarak adlandırılırsın. Ve insanlarda genelde seni çözmeye çalışırlar. Bana göre gizemli değilde daha çok dış görünüşten etkilenip içini çözmek için gizemli lakabını takarlar.
Gizemli Olmak Merak Uyandırsada, Şu Sözü Unutmadan Değerlendirmek Lazım ; Ya Göründüğün Gibi Ol, ya da Olduğun Gibi Görün..
Psikolojik Sorunlu Olmak Harici Gizemli Olmak Yanlıştır.
İnsanlar ; Simaya, Giyime, Konuşmasındaki Cümleler İle Anlamlara, Tahsili Ve Maddi Konumu İle Kökeniyle Sosyalliği İle Manevi Durumu Vede Son Olarak Burcu'nun Genel Özelliklerine Bakarak O İnsan Hakkında : Kanı Ve Tanıya Varırlar..
Bence,
İnsanlar Farkedemedikleri, Gizemli Şeylere Daha Çok İlgi Duyar,
Helede Meraklıysa,
Gizem Çekicilik Tabiki Katar,
İnsanımız Meraklıdır Ve Böyle Şeyleri Sever,
Gizem Olan Heryerde Bir İlgi Vardır :)
Cevap
113Cevap
Gizem her zaman çekicidir. Şimdi ismi gizem olan biri üzerine alınmasında :) İnsan ulaşamadığı veya bilmediği şeyi öğrenmek keşfetmek ister. Örneğin kadın göğüsleri erkeğe hep çekici gelmişlerdir. Oysaki abartıldığı kadar bir olayları yok yani sadece göze hitap ediyor ama erkekler ulaşamadığı için hep bir istek duyuyor.
Ben gizemli olan bir kız dan soğur ve kaçsrım buna ek olarakta milim güvenmem
ama kızlar saf olduğu için , saçları uzun akılları kısa olduğu için gizemli erkeğe nerdeyse tapıyolar
L an oğlum gizemliyse bu adamın sağı solu belli değil işte neden kaşınıyosun :D
Mesajlarımı kapamıştım. tutturdular profilin gizli mesajların kapalı çok gizemlisin diyip hayranlık duymaya. Sırf gizemlisin demesinler diye mesajlarımı açtım :D
Az akıllı olun ya :D
Tek başına gizemli olmak, ketum davranmak yetmez. Güzellik, çekicilik, nezaket sahibi olma, yüksek bilgi birikimi, genel kültür seviyesi gibi faktörlerle de desteklenmeli ki bir işe yarasın :)
Gizem çekicilik katar. Gizemli birini çözdükten sonra soğuma ihtimaliniz %80...
Gizemli kişi sizi çemberine katabilirse siz onu çözseniz bile çemberden çıkmak istemezsiniz ama çembere katamaz ise siz onu öğrendikten sonra kaçarsınız.
@Birsu1919 İnsan bildiği bir şeyi sürekli olarak istemeyebiliyor.
Bu gizem basil
www.kizlarsoruyor.com/.../q6899899-is-yerimde-hep-jeans-ima-bakiyorlar-sizce-de-kotum-guzel-mi
Valla kimsenin mafya ya da fahişe ya da uyuşturucu kaçakçısı ya da be bileyim seri katil olmadıkça gizemli bulmuyorum benim hiç de ilgimi çekmiyor o tipler kendi kendilerine gizemli olmacılık oynasınlar 😄😄😄
Gizemli adam gizemli görünmeye çalışırsa itici...
Yok karakteri öyleyse veya yaşadıklarından dolayı hayatı öyleyse evet karizma katar..
Fakat öyle adamın kızlarla pek işi olmaz
evet katar ama şimdi bana da gizemli diyorlar fakat benim gizemden kastim insanları takmamak ve çoğu kişinin bos konustugundan sessiz kalmak eminim çoğu insanda böyledir
Bak sen 😂😅
Yok ben sormadım 😂
I don't know 😅
Gizemli olan insanlar nadirdir. İçlerinde cevher vardır. Ve genellikle akrep burçları ve ayları akrep olan insanlar gizemlidir. Normal olarak kolay kolay bulunamaz ve sıradan insanlara indiregenemez
gizemli insan çekicidir çünkü merak ederim ve sürekli onu nasıl biri olduğunu çözmeye çalışırım ve merak edip araştırdığım kişiler bana cok çekici gelir.
Gizemli insan kapalı zarf gibidir ıçindekini herkes merak eder..
Ama diğer insanlar kartpostal gibidir herkes bilir fazla merak etmez
Bir insanın gizemli olduğunu biliyorsak yani gizemi görülüyorsa en fazla ne kadar gizemli ve çekici olabilir ki? Şey gibi bu büyük aşklar nefretle başlar söylemi gibi bağı yazmayacağım derin sadece düşünebilenler anlasın
Merak etmek çekicidir. Onu keşfettikten sonra yenilerine yönelirsiniz.
Gizemli olmak her zaman çok merak uyandırır, bilinmezliğin de bir büyüsü vardır, bizim de ne kadar meraklı bir toplum olduğumuzu siz düşünün artık :)
E yani herseyini ortada yasayan sosyal medyada yaptığı herseyi paylaşan erkekler bana hiç cekici gelmiyor mesela
Evet evet doğru. 😊😊😊😊❤❤❤❤❤❤❤ bazen de bu gizem acıtıyor. Çok çünkü gizemlilerden biriyim
#perihaninkarincalari
Gizemli olmak her zaman çekicidir, tanıdığın zaman çekiciliği azalır çünkü onun da sadece sıradan bir insan olduğunu anlarsın.
evet çünkü bilmediğimiz her bir özelliğinin yerine kafadan olumlu özellikler yükleriz. sessizlik de öyle, konuştukça tüm olumsuzluklar çıkıyor ortaya
Hayır açık insanları tercih ederim. Gizemliler güven vermiyor bu yüzden kısa süre konuşur uzaklaşırım
Yani takılmalık olarak güzel mi?
hayır takılmam da.
Katar katmasına da konuşmaya başlayınca içi boşsa çok fena😂
Ya boş değilse
öyle diyorlar bana genelde gizemli olduğumu ve onların daha çok merak etmesine yol açtığımı söylüyorlar :D
Kesinlikle insanin basina ne gelirse ya meraktan ya da 😅😅 neyse diye bosuna soylememisler merak uyandirmak herzman daha cezbedicidir
Gizemli insan kapalı zarf gibidir hiç sevmem böyle insanları
Gizemliyse, evet ama gizemli insan kaldı mı? Herkesin her şeyi ortada.
genellik ile etrafındakilerin bir süre sonra senden ürküp uzaklaşmalarına neden olur.
kişiye göre değişir gibi... benim de benzer temalı bir sorum var da ona cevabınız ne olurdu acaba?
Hiç sevmem gizemli erkek falan çok değiştim ben aqyum net olsun yeter
Yoo alakasi yok ben sahsen gizemli insanlari sevmem ya itici gelir bana. ici disi bir olsun
Böyle insanlarla göz göze gelince eğilip selam veriyorum
gizem kıza değil erkeğe çekicilik katar, erkek gizemli kız sevmez
Katar. Gizem merak uyandırır. Bilinmezlik vardır, bilinmezlik her zaman cezbedicidir.
Merak duygusu uyandırdığı için bilinmezlik çekicilik katar
Sanki bilerek dikkat çekmek için gizemli oluyorlarmış gibi ben sevmem.
merak arttığı için ilgi artıyor. merak gidince ilgi de doğru orantılı azalabilir.
Yapmacık gizem komik durur, karakteri öyleyse çekicilik katar.
Gizemli insanları sevmiyorum aksine beni sinirlendiriyor
Önüneme gelen beni gizemli buluyor da çekisin diyene hiç raslamadım.
gizem çözülene kadar çekicidir sonra öğrenildiğinde tanıdığında kişiyi bütün büyüsü kaybolur 😏
Gizem güvensizlik doğurur bende, ne kadar şeffaf olursan o kadar güvenilirsindir
Hiç uğraşamam o'nu elde etmek için. Düz olsun, net. Gizem sevmem.
bu algı insanların gizemli olmaya çalışmalarına yol açtı ve tüm büyü kayboldu
Benden hoşlanan kızların %38.92'si gizemli olduğumu kendi ağızlarıyla söyledi.
Bu kişiden kişiye göre değişir, şeffaflık iyidir diyorum.
sende gizemli birisin :)
Ben kendim bu şekilde olduğum için karşımdaki kişinin de olmasını istemem açıkçası..
Katılıyorum gizemli olunca kafada yer ediyor o erkek
gizem biraz ilgi cekicilik katar gibime geliyor :)
Evet, katar. Ben meraklı biriyim ve gizemi severim
gizemli erkek cool olabilecegi gibi sünepede olabilir. erkeğe göre değişir
Kadinlar tahammül etmiyor ki zaten etmemeli. Eskiden siddet gordugu halde ses cikaramayan kadinlar vardi
bilmiyom valla cekiciyim zar çunkü herkeze cwp sanne 😂😂😂
Hayır katmaz. Ben gizemli insan değilim. Sadece asosyalim o kadar
tabiiki çekicidir ama bu devirde bu zor bence, gizli saklı neyimiz kaldıki.
öyledir.. starlara bakın Sezen Aksu ajda Pekkan Tarkan hep gizemli ve gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiler çünkü bunu gerektirir
Dürüstlük her zaman tercihim. Olabildigince. Gizem meraki getirir. Ama hayal kirikligina da gebe.
Onu çözmeye çalışmak vs daha çok dikkat çeker bence doğru
Gizem ve zeka beni en çok etkileyen 2 unsur.
ama gizemli olacağım diye saçmalayan kişiler var çok aptalca geliyor.
Gizemli kadınlar daha çekicidir kutu içinde kutu gibi açarsın ama tam net bilemezsin
Katıyor sanırım. Ben gizemli değilim o yüzden çekmiyorum pek 😂
Kuran Zumer süresi 9
Hiç bilenler ile bilmeyenler bir olur mu
Oldumu sana cevap arkadaşım
Evet maalesef katıyor ki ta ki gizemin büyüsü bitinceye dek..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar