Bipolar olup olmadığımı nasıl anlarım?

Bipolar bozukluğun ciddi bir şey olduğunu biliyorum. Sevgilimde bipolar. Onunla da bu bozukluk sayesinde tanışmıştık. Sürekli bir umutsuzluk, mutsuzluk içindeyim. Her şey çok güzel giderken birden mutsuz oluyorum. Kendime çare arıyorum ve bulamıyorum. Sürekli etrafımdakilerden uzaklaşıyorum. Ve uzun zamandır çok şey yaşadım. Hepsi benim için ağır şeylerdi. Tabii birde kabus gibi geçen bir çocukluğum var. Ellerim titreyerek yazıyorum bunu. 7 yaşımda tecavüze uğradım. Ve kimseye bir şey diyemedim. Büyümeye başladığım zamanlar çok etki etti. Çünkü kadın olmaya başlıyordum. Aileme ya da başka birine de bir şey diyemiyorum. Tipik Türk ailesi. Anne, baba ben bipolar olduğumu düşünüyorum, beni hastaneye götürün dediğimde biz seni hocaya götürelim okusun laflarıyla karşılaşıyorum. Bu yüzden de herkesten uzaklaşıyorum. Bileklerimi oluk oluk kanatacak ergenliğe kadar ulaştım. Ama kendi derdime çare olamıyorum. Sürekli bir boşluktayım. Sanki önüm uçurum, arkam cehennem gibi. Konu hakkında bilgi sahibi olan birisi yardım edebilirse çok sevinirim.
Bipolar olup olmadığımı nasıl anlarım?