Gençken ne icerdim bee.. Vay anasıní ne masalar.. Ben bir xxxx eşliğinde viskiye hayır demezdim 😶😑 soruyu hazirlamam 4 dakika sürdu saat 02:06 Ve şutladím top sizde ⚽
Saat 02:02. Şimdi olsa hangi masayı aforoz ederdin?
Ya birak allah askina bizim trakyalilar nerde hayatinda boyle masa gormus 😅😅😅 bizinkiler rufles ve tuzlu distigi koyar i acar yaninada iki bira tamam 😅😅 simdi masalarima haksizlik etme
Bende burada biraz parasiz gibi gorunuyorum degilmi desene :).. secmis oldugum resimlerden 4 tanesi birali 😅 ama ogrenci isi bu kadar olmaz mi :D cok bile bakinca
Ya bendeki mod ne biliyomusun ogrenci ve aylakken haftada bir yuzluk jack daniels icerdim. Sandalyem vardi şenzlong, çatı katím vardi boyle bordo odali karsimda lcd m vardi, ambiyans isiklandirmam vardi loş ( kendi yaptigim ).. simdi yok ya, o modda degilim ya hani hic icesim yok :D
Bak simdi seni su sekilde teselli edicem icmen icin ( simdi veya yarin gece)... Simdi bak sen ogrencisin ve uzerine cok geliniyor tamammi.. egitim. sistemimiz cok pis.. Onca yil hayalini kurdugun universiteyi kazandin ve ta memleketinden kalkyin geldin istanbula. Ulan bir baktin bir halta yaramiyo.. Hicbirsey istedigin gibi degil :D Sen de bu durimda isyandasin hakli olarak bu yaslarda aldigin haz ve zevk (eglence anlaminda) ne zaman yasanilacakki . Bari degnegin ucu basindan pis seninde felekten bir gece yasamak hakkin.. Varsa bir kadeh al koy ic.. Ac muzigide dimtis dimtis oh mis :D... Arabali bir arakadasiniz varsa bence ona simdi haber ucurun atlayip gelsin.. Arabada haraket halindeyken icin.. Ara ara inin falan oh :)))
olabilitesi var ama zevkime uyacağını sanmıyorum😀 veeeeeee başka bir şehirden istanbul'a gelmedim, hep burdaydım. içesim gelirse dışarı çıkılır ya da alınır evde içilir bu kadar basit. iyi geceler😀😀
En İyi Cevaplar