• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Niye türbanlıların çoğu Atatürk ü sevmiyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Hepsi değil ama çoğu öyle niye?
Niye türbanlıların çoğu Atatürk ü sevmiyor?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• rexeteria
    rexeteria Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

Gökten indiği sanılan kitapların doğmaları”
    …Fakat bu prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların doğmalarıyla asla bir tutmamalıdır. M. Kemal (Kaynak: Söylev ve demeçler, cilt 1, s 389. (1 Kasım 1938′deki son meclis konuşması)

“Suçlu Allah’ın dinidir.”
    Kralların ve padişahların istibdadına (baskılı yönetim), dinler mesnet olmuştur. M. Kemal (Kaynak: Atatürkün El Yazmaları, Medeni Bilgiler, s 30.)

“Kuran’ın yasalarını Muhammed yazmıştır.”
    Muhammed’in koyduğu esasların toplu olduğu kitaba Kur’an denir. (Kaynak: Atatürkün emriyle liselerde okutulan tarih kitabı (1938), 2. cilt)

“Din, körü körüne bağlanmaktır.”
    Gerçekte dinleri konusunda halkın hiçbir fikri yoktur, din dediği şey, bilinmeyen inanç dizgelerine ve gizle karışık emellere kör bağlılıktan başka birşey değildir. M. Kemal (Kaynak: Atatürkün El Yazmaları, Medeni Bilgiler, Afet İnan)

“Tanrı tarafından gönderildiğini söyleyen adamlar (!)”
    Tarih bize öğretir ki, bütün dinler, milletlerin cehaletlerinin yardımıyla utanmaksızın Tanrı tarafından gönderildiğini söyleyen adamlar tarafından tesis olunmuştur. M. Kemal (Kaynak: Atatürkün El Yazmaları, Medeni Bilgiler, Afet İnan)

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• cimeyilnoktakom
    cimeyilnoktakom Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 39%
    +1 yıl

Çünkü onlara medeniyet kanunu getirip seçme seçilme hakkı veren Atatürk ü dinsiz diye tanıttılar.. Ve kendileri de hiçbir şekilde kitaplardan Atatürk ün gerçek yüzünü görmek istemedi.

2
    0 Yorumla
  • Pęřį-Kìží-423
    Pęřį-Kìží-423 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 44%
    +1 yıl

Şimdi bu konu derin. Atatürk'ü seven insanlar Atatürk'ü ne kadar tanıyorlar neye göre seviyorlar? Baş örtülü kadınlar neden neye göre sevmiyor gerçekleri bildikleri için mi yoksa Atatürk'ün yaşantı tarzını sevmedikleri için mi?

Bu konuda herkese saygı duymak gerekiyor herkesin siyasi görüşü kendine. Ama at gözlükleriyle bakmak yerine normal çıplak gözle bakmalarını tavsiye ederim.

4
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunun siyasi görüşle alakası yok ya sen bu ülkede yaşıyorsan insan yerine koyuluyorsan ona borçlusun seviyesizlik yapıp saygı duymamaları hakaret etmeleride neyin nesi

Yorumla
    • Pęřį-Kìží-423
      Pęřį-Kìží-423
      +1 yıl

Hakaret etmeye kimsenin hakkı yok. Herkesin küfürü kendinedir. Ama bence çoğu insanın bilip sustuğu ya da bilmediği çok şey vardır adım kadar eminim.
      Ama bunu meydana koyan chp. Atatürk değil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bak 'türbanlı' diyorsun. Başörtülüler zaten Atatürk'ü seviyor. Türban nedir? Siyasi bir amblem. Saçın arkası deve hörgücü gibi yapılır.

Hadisten örnek vereyim;
    kapanmak.weebly.com/...05k305k-olacakhadisler.html

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

20

Cevap

41

Cevap

• UnhandledException
    UnhandledException Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

Aslında bu şimdi olan bişey değil, şu anda aslında sevmeye başladılar. Çok ciddiyim Atatürk ü yeni anlıyorlar feto dan sonra. Atatürk ün neden bazı din alimi adı altında iş yapanlara geçit vermediğini şişmdi anlıyorlar. Yıllarca bu gibi cemaatler hep atatürk düşmanı yetiştirdi bu bir gerçek onu dinsiz olarak ilan ettiler. halbuki şimdi gerçek yüzleri açığa çıktı ve türbanlı demeyelim de muhafazakar kesim artık atam ı daha iyi anlıyor daha da iyi anlayacak ilerde bence. Aslında tanısalar bilseler en çok atam ı severler ama işte okumak yerine duymayı seçiyorlar aslında bu da bir neden.

4
    0 Yorumla
  • S2veririm-Zb
    S2veririm-Zb Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 53%
    +1 yıl

Atatürk nasıl biriydi ; Alkol kullanan, sigara içen keyfine düşkün bir insandı.
    Peygamber Efendimizden rivayet edilir ; Alkol içen birini görürseniz ayıplamayın Onun içindeki İmani bilemeyiz (!)
    ALLAH Bu ülkeyi ATATÜRK'e ve arkadaşlarına aynı zamanda toprağı kanıyla sulayan dedelerimize nasip etmişse iyisiyle kötüsüyle kabullenip başımızın üstüne koymalıyız. Severiz sevmeyiz ayrı konu ama kötü söz söyleyemeyiz.
    Osmanlı benim Dedemdir.
    Türkiye ise Babam.
    Dedeye de Baba ya da kızılır hatta gönül de koyulur ama yabancıların için de yüksek sesle kötü söz söylenmez. Ayıptır.

1
    0 Yorumla
  • mastergreeneyes
    mastergreeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 57%
    +1 yıl

Ninelerinin gavur tarafından köy meydanında yarı çıplak oynatılmasına izin vermediği icin ya da dedelernin ufurup tükürüp cin çıkartıp köşeyi donmesine fırsat vermediği için.. Gerçek müslüman vefalidir bunlar hokkabaz ve şarlatan!
    Bu ülkede bugün ezan varsa camilere gidiyorsanız Atatürk sayesinde canım de ve geç..
    Fazla tartışmaya gerek yok..

2
    0 Yorumla
  • live-in-the-moment
    live-in-the-moment Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 79%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 453 cevap paylaştı.

türbanlı dedinde aklıma geldi... dün evin önünden bir türbanlı kız geçti... altında dapdaracık tayt... kafadaki türbanı kule gibi dikmip ben namusluyum diye gezen tiplerden... kapanma dedigimiz şey eski anneannelerin babaannelerin kapandıgı sitildir... bazıları kapanmayı moda olarak görüyo

2
    1 Yorumla
    • live-in-the-moment
      live-in-the-moment
      +1 yıl

ayrıca türbanlılar tayyipçiya ondan öyle... atatürkün kemiklerini sızlatıyolar...

Yorumla
  • ftraz33
    ftraz33 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 32%
    +1 yıl

Çogu sever. Ama türbansızların çogu ne Atatürk ü ne islam ı sevmedigini gördüm bnde Atatürk te türbanı islam ı severdi. Kılık kıyafet devrımı yaparken kadınlarımızın kıyaferine acık veya kapalı asla ve asla karısmayınx dıye emir vrdigi halde Atatürk çü gecinenler türbanlıı kızlara neden işkence etgi yıllardr Atatürk ün adını kullanıp Atatürk ü tanımayN ve sevmeyen yolunda gitmeyenlerden befret edıyorum

1
    0 Yorumla
  • MissNietzsche
    MissNietzsche Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37 , eic 49%
    +1 yıl

çünkü sözde müslüman yobaz pislikler Atatürk'ü yanlış anlatıyorlar. küçüklükten yanlış bilgilerle dolduruşa getiriliyor insanlar. yaş ilerledikçe umarım doğruları anlar herkes.

3
    2 Yorumla
    • cimeyilnoktakom
      cimeyilnoktakom
      +1 yıl

Aynen diyorum

Yorumla
    • rexeteria
      rexeteria
      +1 yıl

akat bu prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların doğmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya yaşamdan almış bulunuyoruz bu sebebten sevmiyorlar

Yorumla
  • YusufTURUNC
    YusufTURUNC Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 48%
    +1 yıl

soru yalnış ilk olarak türbanlılar neden trbanlı diye sormalıydın ki cevap belli genel olarak söylüyorum dini için kapananlara sözüm yok ama geneli akp dindarmış gibii davrandığı için kapanıyor mitinglerine bakın hepsi kapalı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çünkü Atatürk Osmanlı İmparatorluğuna son verdi, saltanatı ve hilafeti kaldırdı. Medeni kanunu çıkardı, kadının adının bile olmadığı bir toplumda kadın haklarına önem verdi, reformlar yaptı. Bunun için sevmiyorlar..

3
    0 Yorumla
  • jT2015
    jT2015 Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 32%
    +1 yıl

Atatürk 'ü din düsmani olarak görüyorlar o yüzden. Devlet adami olarak degerlendirmiyorlar.

3
    0 Yorumla
  • Veblen
    Veblen Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 403 cevap paylaştı.

Yobaz dolu memleket içki içiyormuş diye eleştirirler tek zararı kendine oldu halbuki.. esas bizim kızmamız lazım az içip az daha başımızda kalsaymış keşke

2
    0 Yorumla
  • eflatunvebeyaz
    eflatunvebeyaz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 68%
    +1 yıl

Sebebi ataturkun seriatı ve hilafeti kaldırması bizim ulkemizde bazı seyler tabuya bazı seylerse afyona donusmustur mesela siyaset ve futbol afyonumuz olmustur oluyor basortusu ataturk sakal istiklal mahkemeleri tabumuz olmustur Allah bize merhamet etsin bize gereken bence birlik olmak ve bu vatan icin biseyler üretmek copcu olsak bile en iyi sekilde Allah icin hizmet etmek yoksa bu küf kokan konulardan başımızı kaldıramadan tekrar çanakkaleler yasamaya basliyacak ve bu sefer canakkale gecilicek

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ulan Atatürk şeriatla hilafeti kaldırmasaydı anan ağlardı senin haberin var mı be

Yorumla
    • eflatunvebeyaz
      eflatunvebeyaz
      +1 yıl

Ben inancım geregi oyle dusunmuyorum seriat bizzat kuranda seriat kalıbıyla gecer. sacma bir tartısmaya girmicem ama seriatın kuranda geçtiğini bilip, inkar eden birinin müslüman olması söz konusu degildir (not dusuyorum bunu ataturk musluman degildir dedi gibi algilayanlar olucak oyle bisey demedim inancım geregi hayata bir bakıs acım var mustafa kemal benim gibi bir insan hataları olmus olabilir öldü gitti. ben bu vatanın evladıyım kendi dusuncelerim vat inancım hayata ve siyasete bakis tarzım var ben mustafa kemalin kopyası olmak zorunda degilim, benim inandıgım dine gore yaptıgı bu is yanlıs gecmiste yapılan yanlıslara dogru demek aptallıktí ben inancım geregi yaptıgı bu seyin dogru olmadigini soyluyorum beni inancımla yargılayamazsınız helede benim ulkemde bu konuda ahkam kesemezsiniz o devir geride kaldı)

Yorumla
  • dolunay11
    dolunay11 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Musluman oldugu halde bunu gizledi hep , ve bas ortusune yasak kotdu , Allaha karsi cikmak gunah , Bir devlet kura bilmek icin kendi cennetini kaybetdi , amma unutmusdu bir zamanlar Osmanlinin Sultanlarini ( bu benim fikrim)

0
    0 Yorumla
  • Lonelywarrior40
    Lonelywarrior40 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 41%
    +1 yıl

Sağın solun kalmadığı, kimin neci olduğunun bilinemediği ve kesinlikle bilinçli halkın olmadığı bir toplumda garip bir genelleme yapmışsınız, öylesine buldum...

1
    0 Yorumla
  • aysnrkc
    aysnrkc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl

Dinle devlet işini karıştıracak kadar cahil olduklarından

1
    2 Yorumla
    • rexeteria
      rexeteria
      +1 yıl

cehalet ataturk sevgisine gore mi ölçülüyor

Yorumla
    • aysnrkc
      aysnrkc
      +1 yıl

@rexeteria lafı çarpıtma

Yorumla
  • kimyacigirl
    kimyacigirl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 33%
    +1 yıl

cahiller çünkü ellerine bir kitap alıp okumadiklari için

1
    0 Yorumla
  • egomanya
    egomanya Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Ben türbanlı değilim bende sevmiyorum genelleme yanlış olmuş herkesin fikrine saygı duyulmalı

10
    5 Yorumla
    • cimeyilnoktakom
      cimeyilnoktakom
      +1 yıl

Senin sevmeme nedenin nedir peki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Atatürke saygı duymayan mahluklara saygımı duyulmalı? Yav kalk yürü git gece gece

Yorumla
    • cimeyilnoktakom
      cimeyilnoktakom
      +1 yıl

@soran arkadaşım 100 senedir insanlar o adamın gerçek karakterini, güzelliklerini görmeyi reddetmisse bu saatten sonra çokta fazla şey beklemeye gerek yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@cimeyilnoktakom Haklısın doğru söylüyorsun bunu görebilmek yürek ister vatan sevgisi ister içten gelen bişeydir nankörlerde olmaz

Yorumla
    • cimeyilnoktakom
      cimeyilnoktakom
      +1 yıl

@soran ama malesef günümüzde vatan sevgisi milliyetçilik sadece dil de yürekler kalpler bomboş.. Allah kimseyi reisinin açılışta kestiği kerdela nın önünde dualar edip sapkinlasacak kadar cahil etmesin.

Yorumla
  • DearPresident
    DearPresident Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 36%
    +1 yıl

belkide "gökten indiği sanılan gayipten yazılmış sözlere inanmıyoruz" tarzında bir şey dediğine inandıkları içindir

1
    0 Yorumla
  • weNzesLauss
    weNzesLauss Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Ataturk zamaninda kapanmak yasakmis sözde ama halbuki Ataturkun annesi de kapalii 😂 Hepsi cahill

2
    0 Yorumla
  • muratANT
    muratANT Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Aynen beyinleri tıkandı onların kardeşimin dediği gibi göt lerine kazık sapladi ATATÜRK onların

2
    0 Yorumla
  • _DenizKY
    _DenizKY Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Cahil oldukları için, tarihin t sini bilmezler sonra sevmezler iste. Bunları Atatürk duşmanı yapanda fetocular, bilmem ne halt cemaatleridir.

1
    0 Yorumla
  • Sugibiyim
    Sugibiyim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 74%
    +1 yıl

Ters görüşte olduğu için

#TürklerDünyayaHükümdarOlacak

0
    0 Yorumla
  • Odun_Hanımm
    Odun_Hanımm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Ben seviyorum o mantıgıda anlamıyorum ama ben sonuna kadar Türkcü ve milliyetciyim👍

0
    0 Yorumla
  • Qardiyaq
    Qardiyaq Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Başörtüsü yasağını getiren Chp zihniyetinin lideri olduğu için

1
    3 Yorumla
    • Stark1903
      Stark1903
      +1 yıl

ya bak boyle bir dusunce olabilir mi?
      ona kalirsa sizlere de secip secilme hakkini veren insan bu adam.
      Adam ölmüs gitmis kurdugu partinin sacma sapan kararlarinda kendi payi var mi yok

Yorumla
    • Qardiyaq
      Qardiyaq
      +1 yıl

Evet bence de yok Atatürk e saygım var benim şu an yaşasaydı Chp daha farkli olabilirdi

Yorumla
    • cimeyilnoktakom
      cimeyilnoktakom
      +1 yıl

@Qardiyaq arkadaşım baş örtüsünü yasaklayan Süleyman Demirel dir.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Neden Atatürk u seven yaşlı teyzelerin çoğu zircahil ve hep haklı modunda oluyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Nefret eden varsa bilin ki zamanında çok koymuştur 😏

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yorumlarda ne kadar Tayyip düşmanı olduğun belli oluyor , akp ye oy verenlere satılımış, Ermeni, gavur hain damgası vururken sen ne kadar özgürsen, bu hakkı bu yetkiyi nerden buluyorsan, senin dışında kalan herkes de istediğini sevme istediğine hakaret! Etme hakkına sahiptir.

2
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu hakkı bu yetkiyi tayyip hırsızlık yaptığı Atatürkü sevmediği milletine yoksulluğu aratmadığı dini zorladığı ve bununla gösteriş yaptığı kendi ülkesini gerilere götürme çabasında olduğu için buluyorum. Atatürk bu ülkenin kurucusu biz sahip olduğumuz değerleri ona borçluyuz bikere sen Atatürkle tayyibi aynı kefeye koyamazsın bir tarafta vatanı için canını hiçe sayan yiğit mert bir paşa diğer tarafta kendi milletini kıçına bile takmayan hırsız sen bu ülkede yaşıyorsan Atatürkün getirdiği haklarla insan muamelesi görüyorsan ona saygı duymak zorundasın! O b. ok ağzınlada hakaret edemezsin bitti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu ülkenin cumhurbaşkanı sevmesende saygı duymak zorundasın, o bok ağzından çıkan cümlelere dikkat etmek zorundasın. Ya seve seve ya da seve seve.
      Atatürk bu ülken neyi ise Tayyip Erdoğan da o dur.
      Madem Tayyip hırsız, Atatürk'ün vasiyet ettiği mal varlığını da açıkla. İş bankasının nasıl kurulduğunu açıkla.
      Şimdi sevmiyorsan hazzetmiyorsan defolup gideceksin ağababalarının kaçtığı gibi, ihanet ettiği gibi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen defolup gideceksin hemde eşşşşek gibi sorumun altında salak saçma insanlar istemiyorum hadi yallah gülüm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eşşek olan senin gibi beyinsizler, binmişler sırtınıza yükün önemi yok ağababaların ne derse o, yat yat kalk kalk, şunu söyle bunu söyle koyun gibi güdülmeye alışmış beyin fukarası

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendini bukadar net bişekilde betimleyip bunları sanki benmişim gibi göstermen büyük başarı😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Harbidende anlattıklarının aynısısın tebrikler😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Cahilliğiniz yüzünüze vurulunca nasıl hoşunuza gidiyor değilmi, kendini çağdaş aydın ilerici zanneden koyun sürüsü.

Yorumla
  • ZeytinliÇikolata
    ZeytinliÇikolata Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 45%
    +1 yıl

Atatürk islama karşı çok kötü şeyler yaptı diyorlar.

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yokya hani kanıtı salak saçma dolduruşlarla gelmeyin buraya

Yorumla
    • ZeytinliÇikolata
      ZeytinliÇikolata
      +1 yıl

Başörtülüler böyle diyor, bu yüzden sevmiyorlar.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

kapalıları aşağılayanların çoğu kemalist olduğu için onların fikirlerine artık saygı duynadığı için

5
    1 Yorumla
    • fırlamaorangutan
      fırlamaorangutan
      +1 yıl

Aynen öyle göksel

Yorumla
  • HuzurVeKeder
    HuzurVeKeder Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Kimse kimseyi sevmek veya tapınmak zorunda değil

5
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Saygı duymak zorunda ama saygıda duymuyo onlar

Yorumla
    • HuzurVeKeder
      HuzurVeKeder
      +1 yıl

Sevmediği halde saygı duyan insanlar biliyorum. Bırakın herkes özgür olsun. İnsanların üstüne gidip durmayın yoksa anca toplumsal çatışma yaratırsınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kardeşim ne üstüne gitmesi ya cidden merak ettiğim için sordum sebepleri ne yani algı yaratma

Yorumla
    • HuzurVeKeder
      HuzurVeKeder
      +1 yıl

Mustafa Kemali sevmiyor diye insanlara küfür ediyorsunuz çok denk geldim. Ya size ne Allah aşkına. İsteyen sevsin isteyen sevmesin. bu kadar basit

Yorumla
    • cimeyilnoktakom
      cimeyilnoktakom
      +1 yıl

Tayyip Erdoğanı sevmiyor diye tutuklanan insanları da biliyoruz. bu detayı da atlamayalım

Yorumla
  • dişiaslan22
    dişiaslan22 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 47%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 512 cevap paylaştı.

Atatürkü sevmegeni ben nankör adlandırırım

1
    0 Yorumla
  • Drburak
    Drburak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

çünkü atatürkte onları evmiyordu :))

1
    0 Yorumla
  • Lazzinnyo
    Lazzinnyo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Atatürk'ü pek sevenimiz yok maalesef.. yazık

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tayyib yarattı sanyolar dünyayı

4
    1 Yorumla
    • muratANT
      muratANT
      +1 yıl

Aynen satılmış köpek hepsi paralidir bunlar konuştukları türkçe bile Atatürk sayesinde bilmezler kanı bozuklar

Yorumla
  • Hazarrr
    Hazarrr Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

çünkü yalnıs bilgiye sahipler

1
    0 Yorumla
  • Kasırga0635
    Kasırga0635 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Dinci görünümlü zilli çoğu.

2
    0 Yorumla
  • ____MERT____
    ____MERT____ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Dinle devlet işlerini kaldırdığı için

1
    1 Yorumla
    • ____MERT____
      ____MERT____
      +1 yıl

Ayırdığı için

Yorumla
  • HayalperestPisicik
    HayalperestPisicik Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.

İslam karşıtı olarak görüyorlar.

0
    0 Yorumla
  • 0fsayt
    0fsayt Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Atatürkü din düşmanı zannediyorlar cahiller

0
    0 Yorumla
  • -Angeliciouss-
    -Angeliciouss- Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Bilmem sormak lazım ne rahatsız etmiş hanfendileri

0
    0 Yorumla
  • _Sacadam_
    _Sacadam_ Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Mal oldukları için

4
    0 Yorumla
  • Serkan4206
    Serkan4206 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

O yetismeyle alakali egitim sistemizlen alakali

0
    0 Yorumla
  • omentonrim17
    omentonrim17 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

beyin kullanmayan herkes sevmez Atayı

0
    0 Yorumla
  • mduru16
    mduru16 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Gotlerine kazık batırdı Atatürk ondan

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

türbanlılara sorsana akıllım elbet vardır nedeni

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kimse Atatürk'ü sevmek zorunda değil

1
    0 Yorumla
  • Gururlu_basketçi
    Gururlu_basketçi Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Cahiller

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

çünkü Atatürk yakışıklı adamdı bakmaz onlara..

1
    0 Yorumla
  • Powerliftng
    Powerliftng Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Huloggg çünkü onlar

2
    0 Yorumla
  • Şeytancık-Aley
    Şeytancık-Aley Takip Et
    Yoda Yaş: 110
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı.

Nutku oku anlarsın

1
    0 Yorumla
  • Ayak__Sever
    Ayak__Sever Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Yanlış bir genelleme

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hepsi değil çoğu öyle dedim

Yorumla
    • Ayak__Sever
      Ayak__Sever
      +1 yıl

Çoğu değil. Hangi şehre baktigina gore degisir. Kapali olmakla alakalida degil

Yorumla
  • Pluskafa
    Pluskafa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

yoo tamtersi

1
    0 Yorumla
  • 1Executioner1
    1Executioner1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 109
    +1 yıl

Erdoğanci

0
    0 Yorumla
  • RealistGirl
    RealistGirl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Sal*k oldukları için

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

niye aciklarin cogu recep i sevmiyor?

4
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu ülkeye zarardan başka bişey getirmediği ve Atatürkü sevmediği için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ozaman kimseden saygi sevgi bekleme😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

heee haklisin hee 😂

Yorumla
    • cimeyilnoktakom
      cimeyilnoktakom
      +1 yıl

@soran arkadaşım bu sana 💐

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabikide haklıyım😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@cimeyilnoktakom teşekkür ederim😊

Yorumla
    • cimeyilnoktakom
      cimeyilnoktakom
      +1 yıl

Rica ederim @soran

Yorumla
  • Neevermind-19o7
    Neevermind-19o7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Cahiller

1
    0 Yorumla
  • EndOfAll-oveR
    EndOfAll-oveR Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Kendileri açıklasın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Atanızın canı cehenneme

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin canın cehenneme defol it

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Zaaaaa istediğiniz kadar savunun bu ermeni tohumunu kurulan bu yalan düzeni bozulacak er ya da geç 😂😂😂

Yorumla
    • muratANT
      muratANT
      +1 yıl

senjn canın cehenneme Yunan kirmasi defol git Ermeni yahudi siktrr git surdan

Yorumla
    • muratANT
      muratANT
      +1 yıl

sarlatan din tuccarlari şerefsiz Ermeni köpekler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Farkındamısınız bilmiyorum ama azalarak bitiyor sizin zihniyet :)

Yorumla
    • muratANT
      muratANT
      +1 yıl

Sen öyle sanıyorsun öyle görmek istediğiniz için öyle sanıyorsunuz araplasma peşinde olan bedeviler ATATÜRK sevsin ananizi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok be canım biz osmanlı torunu değiliz Atatürkün evlatlarıyız sizin gibi kanımızda bozuk değil asiliz çok şükür anca senin gibi cahil köpekler öyle düşünür zekanız buna yetiyor sizde haklısınız😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

😂😂 farkındayım mustafa kemal hepinizin anasını sk:) ağzınızla söylüyorsunuz sizin sarhoş atanız zaten :) yere göre sığdırmayın :) sizin zihniyetler ilk okuldan bu yana cocuklara ve sizin gibi salaklara yalanları aşıladı durdular sizde eşşek gibi inandınız zaten böyle olmasını istiyorsunuz :) gerizekalisiniz :) kendinize ilerici de diyorsunuzdur şimdi ahahah shaj:) götünüzüde yırtsanız o heykellerde kalkacak :) her şey güzevolacK

Yorumla
    • muratANT
      muratANT
      +1 yıl

bacım çocuklarının

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

La mal bir düşünsene ;) ya bizim dediklerimiz gerçekse sizi kandırmışlarsa ;) böyle insanları dişlarak bir yere gelemezsiniz ırkçılık yaparak aynı ata dediğin adam gibi soykırım ve ırkcılık ayrımcılık yaparak bir yere varamazsınız :) gelin dopruyu araştırın biraz :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

ne alaka

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ney ne alaka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

arkadaşım türbanlı seviyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten dikkat ettiysen hepsi değil çoğu dedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yani şunu demeye çalıştın kürtler kapalı onlarda atatürk sevmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne saçmaladın ya Türklerden kapalı olan yok mu kendi fikrini benim fikrimmiş gibi yansıtma

Yorumla
    • ftraz33
      ftraz33
      +1 yıl

Soran arkadAş kapalılarda Atatürk ü se ııyor. Ama senin kapalıya düşmNlıgını anlayamadım Atatürk ü tanıyıp anlasaydın bu ayrımcılıhı yapanlardan necret ettigini bilirdin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@ftraz33 ben kimseye kapalılara düşman değilim öyle bişeyde belirtmedim ben Atatürkü sevmeyrn mahluklara düşmanım sen önce bunu bir algıla

Yorumla
    • ftraz33
      ftraz33
      +1 yıl

Atatürk türbanıda türbanlıyıda tüm kadınları severdi. Kılık kıyafet devrimi yaparken kadnlarımızın kıyafetine asla ve asla karısılmıycak dıye emir verdi ama öyle yapmadılar. Türbanlılarda Atatürk ü sever Atatürk te islam sever deger verrdı.

Yorumla
    • ftraz33
      ftraz33
      +1 yıl

Kapalılar size karışmıyorda sşz neden onlardan rahatszsınız demokrasi özgürlük sadece sizemi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@ftraz33

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bak kardeşim kimsenin kapalı veya açık olması beni ilgilendirmez ben sadece gördüğümü söylüyorum Atatürkü seven her insanın başımın üstünde yeri vara Atatürk düşmanı olanlar hariç benim kimseden rahatsızlık duyduğum yok

Yorumla
    • ftraz33
      ftraz33
      +1 yıl

Anladım herkez saygılı olmalı birbirini kapalıysı

Yorumla
  • ForgeTheWorld
    ForgeTheWorld Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

Duygular karşılıklı

0
    0 Yorumla
  • yazyagmuru1993
    yazyagmuru1993 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

fetocu

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Niye türbanlıların çoğu Atatürk ü sevmiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türk halkı Atatürk'ü neden sevmiyor? 20 cevap verildi
Türbanlılar neden Atatürk’ü sevmiyorlar? 25 cevap verildi
İNsanlar neden Atatürk'ü sevmiyor? 13 cevap verildi
Rizelilerin çoğu neden Atatürk'ü sevmez? 13 cevap verildi
Türkiye'de neden Atatürk'ü sevmiyorlar? 13 cevap verildi
Atatürk’ü neden sevmiyorlar? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Muska takmak gunumuzde çok mu sacma?
  • Eşimle /sevgilimle baş başa kaldığımızda... mutlaka yaparız🤣 ?
  • Şu an tatile gidecek olsan nereye giderdin?
  • Sizcede haklı değil miyim?
  • Göz yanmasını azaltmak için soğanı açık havada soymak gerçekten işe yarıyor mu?
  • İnternet konusunda en sık yaptığınız aktivite nedir?
  • İnsan kendini en çok hangi yaşta tanımaya başlıyor?
  • Zayıf yanınız nedir?
  • Gönül ferman dinler mi?
  • İğneden korkar mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨