Alexander Graham Bell'e ait olan bu söz çok güzel özetlemiş; kaybettiğimiz şeye odaklanırken kazandığımızı farkedemediğimizi.
Ya siz, açık kapınızı farkedebildiniz mi?
Ya siz, açık kapınızı farkedebildiniz mi?
Beni Graham Bell'in AllessandraLolitaOswaldo gibi şeyler söylediğini sanırdım hep :D
Arkama pek bakan biri değilimdir. Kapıdan örnek verecek olursak, ben o kapıdan çıkmışsam kapanıp kapanmaması da umursamam. Ha tuvalet kapısıdır bilerek kapatırım ki sonra koku beni rahatsız etmesin.
Kişiler açısından düşünecek olursan açık kapı yok, benim anahtar bulmam lazım.
Zorla gir diyorsun yani. Sonra içeride kafama vazo ile vurmasın :)
Zorla girmişsem zaten o amaçla girmişimdir :D
En iyisi açık kapı bulmak, ben girince de arkamdan kilitlenecek^^
Sen hayırdır ya? :D iki dakika masum bir kapıdan bahsedeyim diyorum fesatlığın beni de bozacak :D yok zorla girip istediğini alırsın, yok gazoz falan :)
Ben o kapıdan gireceksem, istediğimi alıp gidecek bile olsam ne gazoza ne de maymuncuğa ihtiyacım yok^^
Senin yüzünden anlatım bozukluğunu yapmışım bir de off! :D
Dersini dinle dersini, daha benim sana işim düşecek :)
Amannn... :) Evlenecek olursan, evleneceğin kişinin sigara, alkol falan kullanmamasına dikkat. Adamın kanser riski seninleyken yüksek olacak zaten, bir de sigaradan erkenden gitmesin :D
:D :D
Denk yuu^^
Sanki hukuk değil, felsefe okuyorsun ha. :D Sen böyle felsefeye giriyorsun diye KS felsefe konusu açmayacak. :)
İnsanların bazı şeylere aşırı değer vererek kör olmasını güzelce anlatmış evet. Her insan hayatında bir süre kör olur.
İnsanlar öyledir işte, illa olmayan şeyleri ister.
İnsanlar dedim ya, çok genel konuştum. :D
Emin ol laf sokacak olsam bundan daha iyisini yapabilirim. :D
Sen iyi olduğuna emin misin? :D
Güzel soru, güzel söz; Maalesef bu konuda yetenekli değilim, ben direkt bacadan giriyorum sanırım :))
Ne anlamlı bir söz..
Unutmak kolay olsa keşke..
Olmuyor bitmiyor..
Cevap
17Cevap
Çok derin ve manalı konuşuyorsun kafamız ağrıdı 😥
Bu bahsedilen şeyler ön sezi ile alakalı galiba. Kaybettiklerini zamanında sezemediği olabilir insanın veya genelde kadınlarda kaybettiğini kendine yedirememe durumu vardır. Bunlar hep etmen.
Anlamaya çalışırken 😑
Insan birine odaklandiginda digerini göremiyor örneğin aşk gibi😂
Dükkanı açık mı kapalı mı diye hep kontrol ederim dışarı çıkmadan
Açık kapıdan herkes girebilir, mesele sadece ben çalınca açılacak kapı bulabilmek.
Şu da bir gerçekki bir kapı kapanmadan diğerini açarsan ceryan yapar derler:) üşütürsün:)
Bana söylenmiş o söz kuzum :-( bende farkedemiyorum çoğu zaman :-(
doğru zamanda doğru yere bakamama gibi bir sorunum var sanırım
kapılarımız açık oldugundan ceyran yapti üşüttük :)
ben bole bir seye inanmıyorum, kapanan kapiya bakarsin tekrar acmaya calisirsin falan. Olmazsa acilma potansiyeli olan diğer kapilara yonelirsin. Acik kapi gordum diye bir sey yok yani
Açık kapı var hatta beni tutup içeri almaya çal8şan da ama ben hala umutla kapalı kapının önündeyim
bır seye uzun bır sure bakarsan artık onu görmemeye başlıyorsun , hayat keşke bu kadar etobur olabılseydı !!!
Evet güzel söz. Bunun farklı versiyonlarını görmüştüm açık kapıya gelince pek gördüğüm söylenemez
Bence çok güzel bir söz At gözlüğüyle bir noktaya odaklanır isek etrafımızda ki insanları güzellikleri ellerimizin tersiyle itiyoruz..
kendisi geldi beni uyardı açık olduğuna dair
Bana duvar örmüsler kapimi da unutuslar 😅
çıkarken anahtarı kapıda unuttuğum oldu
Elimizdeki fırsatlar kaçar
Bilmem açık kapı olarak gördüğüm hiçbir şey yok
Açılın kapılar şaha gidelim
Fark edemedim sanırım.
hayır, göremedim. görebileceğimi de sanmıyorum
Farkettim ama geç oldu.
Maalesef hayır :(
Süper özetlemiş.
Gòremedim