Yaklaşık 1 yıldır çok istediğim parasını zar zor denkleştirdiğim tüp mide ameliyatı için 5 Nisana gün aldım. Ve yıllık iznimi alıp, ameliyat olucam. Mesai Arkadaşım da burun estetiği istediğini söyleyip duruyordu kendi kendine. Bana da ; "hep kendin için araştırıyorsun bana bir doktor bulamadın gibi şeyler söylüyordu. Doktorunu buldum gidip görüştü ve 29 Marta gün almış. Biz muhasebede 2 kişiyiz.. Aramızda bir hafta var. O bir haftada toparlanıp gelebilecek mi? Bir de aramış "ben tamam dedim ama olayım mı, senin de önüne geçmiş gibi oldum" gibi şeyler söylüyor !! Ben ne ol diyebildim, ne de olma. Sonuçta o 40 yaşına kadar o burunla gezmiş! Ben daha 26 yaşındayım ve daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.. Alel acele gidip gün almasını anlamadım, inanın ki çok sinirim bozuldu, beni de arada bırakıp strese sokuyor. Kötü biri değil iyi anlaşıyoruz ama kıskançlıkları olan bir kadın.. Bu tutumunu anlamadım gerçekten.. İnanın ki bir yıldır bunun için çok çabaladım, şu an bütün moralim sıfır... Çok uzun oldu, kusura bakmayın. Yorumlarınızı bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
++
Güncellemeler
+1 yıl
güncelllll
En İyi Cevaplar