Size güvenmeyen birisiyle sevgili / arkadaş olmaya devam eder misiniz? Yoksa güven sizin için önemli mi?

Arkadaş ilişkilerimde şöyle bir şey uyguluyorum.
Örneğin ondan bir şey istedim, tamam dedi ve yapmadı. Güvenimi tamamen yitirmeden, ona bir şey isteme konusunda güvenmemeye başlıyorum. Bir daha bir şey istemem mesela. Tabi bazı şeyler var şak diye götürür tüm güveni, güven hiç yoksa arkadaşlık da olmaz yapamam sanırım.
Sevgili konusu ise böyle değil, güven yoksa ilişki yok :)
güven olmazsa ne arkadaşlığımı devam ettiririm ne de sevgilim dediğim insanı hayatımda tutarım.. başkalarını bilmem ama güven benim için fazla önemli..
teşekkürler..
Sevgi zaten, saygı , güven, öz veri ve fedakarlık demk dedik kaç kere güven olmayan yerde saygıda olmaz o zaman sevgi hiç bulunmaz..
Hayır
Cevap
8Cevap
Güven her şeyden önemli bence, şey gibi, diğer tüm duyguları peşinden sürükleyen ilk etken gibi. O yüzden güven yoksa ilişki de yok.
Güven zamanla kazanılır. Ha zaman geçtiyse, ben dürüstlüğümden ödün vermediysem ve karşı taraf hala güvenmemeyi seçiyorsa devam edemem sanırım
Ne kadar devam etmeye calıssanda güven kazanılmaz ve bu bir süre sonra zaten sorun olarak büyür ve biter.
o kişiye ihtiyacım yoktur zaten onun için de sorun yoksa devam ederim ✩
Güven olmadan olmaz... Bana güvenmeyenle de olmaz, güvenmediğimle de olmaz
Güven elbette önemli. Güvenmediğim insanla konuşmam bile.
Durup duruken kimse kimseye güvenmez güven verirseniz herşey yolunda gider. Güven vermeyip Sonrada bana güvenmıyor demeyin boşuna.
Güven bir defa sarsılırsa toparlamak zor olur bence.
Güven önemli güvenmiyorsam ve güvenmiyorsa bitmiştir.
illede güven.. güven önemlidir
Woouuw. Yok etmem abi :)
Bana güvenmeyen kişi ile işim olmaz.
Güven en önemli sey, olmadan olmaz.
güven her şeyin başı bence güven olmazsa olmaz
guvenmeyen defolup gitsin
güven olmasa ilişki olmaz
Güven varsa sevgi saygı sonsuz olur
Güvenmesin zaten, beklentisi de olmasın
o kişiyle hiç birşey olamam ya
önemli olmaz mı knk, önemli tabii
Güven çok önemli