♾️ Bu sizin için yeterli midir? çok güvendiğiniz arkadaşınızın başkasına güvenmesi o insanı güvenilir yapar mı? yoksa kimseye güvenmez misiniz

♾️ Bu sizin için yeterli midir? çok güvendiğiniz arkadaşınızın başkasına güvenmesi o insanı güvenilir yapar mı? yoksa kimseye güvenmez misiniz

Bu hatayı artık yapmıyorum, hoş kimse yakın arkadaşım olmamış.
Başkalarının düşüncelerine değil de, kendi kalbime kulak veriyorum, herkesin iyi dediği birisini sevmeyebilir kalbim, ısınmayabilir yüreğim, herkesin iyi dediği kişi aslında ka*hpenin teki olabilir, herkes görmez lakin benim kalbim görebilir, maşa ve kukla kişileri sevmez benim kalbim, başkalarının düşünceleriyle şekillenmez benim düşüncelerim, herkes yanılır, herkes yanıltır lakin kalbim beni yanıltmaz
Referanslar mühimdir bence. Tanımadığım biri sevdiğim ve güvendiğim biri tarafından tavsiye ediliyorsa O'nun sözünü dikkate alırım fakat mutlaka kendi sezgilerimi yine öncelerim. Yine kendi değerlendirmem önde gelir. İnsanlara çok zor güveniyorum🍀
O güvenebilir ben değil
Rica ederim 🤗🌺
Hayır yakın arkadaşımın yaptığı herhangi bir hareketi kendime referans almam
Rica ederim
Cevap
18Cevap
Yakın arkadaşım istediğine güvensin bu beni etkilemez, ırgalamaz.
Net.. :D ✨
Cızz 😅
🩵😅
Benimle ilişkisi olmalı kişinin ki ben de tanıyıp güven duyayım. Benim güvenimi referanslar ile de kazanmak zordur😅
Biri birine güveniyor diye birine güvenemem ki. O güvenin benim içinden gelmesi lazım. Güven için başkasının referansına gerek yok..
Çok yakın arkadaşımın arkadaşına güvenmeme gerek yok.
Arkadaşım s##ktır.. önce bakarım nedir necidr.. baktım sağlam pabuç değil.. arkadaşımı da alırım yanıma vermemmm 😀
Ağzına sağlık ablam :D sdjsdj
Ne kadar yakın olduğumuza bağlı. Çok yakınsak, birbirimizi iyi tanıyorsak güvenirse güvenirim. Her şeye rağmen, sonuç ne olursa olsun
Güvenmem diycem şimdi ama kesin güvenirim ben 😒
Hayır kesinlikle hemen güvenmem benim kriterlerime bağlıdır...
Yakın arkadaşım istediği kadar güvensin. Ben kendim ölçüp tartmadan başkasına güvenemem.
Hayır o onun görüşü o güveniyor diye benim güvenmem saçma olur
yakın arkadaşım da olsa yanılıyor olabilir o yüzden yeterince tanımadan güvenmem
Güvenini, samimiyetini ve sadakatini kendim bilmem lazım.
Hayır tabikide arkadaşın kendini camdan aşağı atarsa sende atlarmisin sorusuna benzettim 😄 kimseye güven olmaz kardeş ✋
Güvenmem
güvenmem tanımam lazım
Hayır. Ben kimseye güvenmiyorum
Ben kimseye güvenmem
Güvenirim ben test ederim
Hayır ben güvenemem
Güvenmem..
Hayır.
Guvenirim
Güvenmem
hayır güvenmem
Güvenmem hayır