Gözüm çok yükseklerde, hiçbir şeyden tatmin olamıyorum?

Öncelikle şıp diye hüküm vermeden önce baştan sona kadar okursanız sevinirim.

Evet gözüm yükseklerde ama ben ne bekliyorsam kendimden bekliyorum buradan başlamak isterim amacım zengin koca veya lüks yaşam değil zaten bu halde öyle olması beni daha da ezikler.

21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim son sınıf ve üniversiteye başlayana kadar hayatta hep iyi yerlere gelmek bir şeyleri başarmak için ders çalıştım sınıf birincisi oldum fakat lise son da işler beklediğim gibi gitmedi maddi durum ve ailem izin vermedi beklediğimin çok altı bir bölüme yerleştim sağlıkçıyım aslında herkese göre güzel dışardan bakınca ama benim hayallerim gibi değil hiçbir şey ben hep bir şeyler başarmak isterdim.

Şimdi instagramda falan geziyordum bazı tanıdıklara baktım adamda tip desen 10 numara evli üstelik doktor üstelik başarılı üstelik ailesi var ama var benimkiler gibi destek yerine köstek değil vardan yok değiller tam olmak istediğim gibi işte mutlu başarılı güzel, üstüne sporunu yapan edebiyatla ilgilenen...
Bende öyle olmak istedim hep ama ailem var ki ne size anlatabilirim ne de anlatılır gibi çok sıkıntı dar görüşlü maddiyat sıkıntısı çeken bir ailem var okuduğum bölümü bile onlar yüzünden seçtim zaten :(

Ben hiç mutlu değilim sanki günden güne ölüyorum gibi bir şeyler yapmadıkça böyle devam ettikçe belki kötü bir sonum olacak. Ve zaman :( geri alınmıyor hatalar düzelmiyor ve yaşım her geçen gün geçtikçe umudum biraz daha tükeniyor.

Ben böyle yaşayamıyorum arkadaşlar herkesin yaşadığı hayat bana anormal geliyor mezuniyetten sonra evlilik kpss kasmak... Ben böyle hayal etmemiştim hiç.. Tek sıkıntı kendimden çok şey bekledim ailemin kendi başına küçücük bir kız çocuğunun başaramayacağı şeyler ama her şeyi ne kadar iyi istedim o kadar kötü ne istediğim gibi kariyer yapabildim ne istediğim gibi güzelliğim ne de yeteneğim var şu hayatta başardım dediğim hiçbir şey yok..
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
İlk defa ks de erkeklerin hepsi adam gibi cevaplar verdi sağolun arkadaşlar. Ciddi cevaplar verip bana destek olmaya çalıştığınız için ilk defa iyi hissettim burada tartışırken ve çözüm bulmaya çalışırken
Gözüm çok yükseklerde, hiçbir şeyden tatmin olamıyorum?