Sevdiğim, çok hoşlandığım kadınla akşamı birlikte geçirmeyi planlamıştık. Üstelik plan yaparken çok bakımlı idi, yerinde duramıyordu. Arabama bindik, o arada bir iki özel görüşme yaptı ve planını değiştirdi, sabahlayacağı adama bıraktırdı kendini, sabah da evde olmayacağını söyledi. Aslında baştan belliymiş ona gideceği. Tabi son görüşmemiz oldu.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
insan birçok kişi tarafından sınanıyor bj dünyada 5 6 yıllık kardeş bildiğim adam biliyor çocuğu şeyimi geçmişimdeki olayları kardeşine anlatıyor kardeşi de sevgilimle aramı bozuyor bunlari kullanarak vr kendi cikiyor k8z arkadaşımla ve o kız için kardeşim diyordu şerefsiz ikisinide dövdüm tekini 1 snde bayılttım soysuzun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gordugum en buyuk serefsizlik eski sevgilisini unutamadigi halde bir kizla cikip basi belada oldugu halde ustelik kimseyle ciddi bir sekilde ilerletemeyecek yani evlenemeyecek oldugunu kuzenime soylemesine ragmen kuzenime iftira atarak ondan kurtulmaya calismasiydi. zaten evlenebilecek olsam eskimle ayrilmazdik demesiydi.
on beş senelik dost bildiğim adamla üç senelik sevgili bildiğim hanım insan kalmamış gibi birlikte oldular. bu ihaneti atlatmam zor oldu ama bak hala anıyorum
En İyi Cevaplar