www.kizlarsoruyor.com/.../q6657603-kizlar-toplansin-sen-hayata-ne-kadar-pembe-bakiyorsun
Mizojinist olan var mı acaba KS'de?
www.kizlarsoruyor.com/.../q6657603-kizlar-toplansin-sen-hayata-ne-kadar-pembe-bakiyorsun

Benim o. Sıklıkla kadınları küçümseme, küçük görmek gibi tezahüre de sahiptir.
Bir bakımdan sahici vatandaşlardır ki bu modernize edilmiş çağın lüksünde bile kadının yalnızca bir metadan ibaret olduğunu benimsediği tavrıyla kendi özünü dolaysız çizen bir portre niteliğindedir.
Kadınları çok severim. Fena severim, pis severim. :):
harikasın
O senin harikaligin.
Tenk yüksek veri maç, öperim geri kaç. :):
Ricalarrr 😁
Biz cekememe durumu deriz daha çok da ciddi anlamda toplumda yoğunca var maalesef. Bu sitede tonla olduğu kesin
Var bu sitede öyleleri görüyorum arada 😑
benimde gözümden kaçmadı değinmek istedim:)
Cevap
25Cevap
Ben varım bayan 92 model şahinden daha fazla boya badana görmüş insanımsı varlık. Hayatın her alaninda kaçarım sizlerden ama bazen mecbur kalirim ve o bazenleri o kadar delıtıyorsunuz ki beni karotis arterinizi ısırarak koparıp kanınızı içmek geliyor içimden ya da patates püresi kıvamına gelene kadar kafanı sopayla ezebilirdim. Evet ben belki ruh hastası şeklinde konuşabilirim ama bi kiza baktigim zana bi yanım oo güzel kızmış keşke sevgilim olsaydı der öteki yanım yani içimdeki sürekli benle kavga halinde olan resmen kendi kafamda bana soğuk savaş yaşatan 2. kişi acaba bu kaç saniye/dakikada bogulurdu der. Ama bunun sebebi sizlersiniz alayınızın başına hitler olucam yakında merak etmeyin ss subayı görmüş yahudi gibi kaçacaksınız benden ama bu yukarıda yazdıklarim sadece fantezi. (E size göre sadece fantezi ayak opturmek veya seksüel bisey oldugundan anlamadınız) gerçekte o kanalizasyon borusu damarlarinizdaki pisligi elime bulaştırmam
Mizojini böyle olur. Ondan uzak durun. Ama ben kızlara dusman olmasam da muhattap olmam
bir kaç ay önce bir kadın tarafından burda küfürlü şiddete maruz kslmıştım ama ağzımdan kesinlikle yanlış bişey çıkmadı bizim sülalede kadınlar el üstünde tutulur gelinler ilk sırayı alır erkekler saygı duyar böyle büyüdük çok şaşırdım linkte gördüklerime normal bir yoruma bile eksi vermişler
feministlik eşitliğin symbolu olması ayrı bir saçmalık madem eşit haklar için savaş veriyorsun isminde eşit olsun dimi?
feministlik eşitliktir mana da düşmanlık olarak belirtilmesi yanlış.
eğer eşitlik menimism diye anılsaydı ben o zaman görürürdüm düşmanlığı.. onu geçtimde benim asıl takıntım kadınların daha üst olduklarını düşünenler bide kendilerine feminist diyorlar ya tam oluyor işte feministlik ne kadar eşitliği temsil ederse bile bence yanlış bir kelimedir
Çok fazla erkekte olduğunu düşünüyorum ve görüyorum. Babam ve dayılarında var mesela kadını aşağılama sadece eş anne ve metres olarak görme. Birey ve iş hayatında saygı duymama birey olarak görmeme. Erkeksiz kadına saygı duymama. Ayrıca çoğu ilişki yaşadığım erkekte de vardı. Hani başta dikkatli gizlemeye çalışsalar da hep patlak veriyor. Yok kadın araba kullanamaz yok kadın çocuğa eve baksın gibi.
olması gereken, saygı duydum onlara
feminist ve maskülistim ama kadinlar sansini cok zorluyo erkeklere benzediler saygisizlasti bazi kadinlar herkes üstune alinmasin. Erkekler icinde gecerli
Nefret ve intikam duygularımı körelteli uzun zaman oldu. İyiki yok.
süper buna vesile olan şeyi merak ettim
Zaman. İnsan zaman ile kötü duygularını törpüleyebiliyor.
Tam tersi, kadın haklarının savunucusuyum. Ayrıca, Kezbanlar da, Gazmanlar da iticidir. Bunun cinsiyetle ilgisi yok.
Mizojinist olmak bu devir kızları gördükten sonra aldığım bir karardır.
Neyini gördün bu devir kızlarının? Çok birşey biliyor muş gibi konuşmanız bitiriyor beni
bir ara kadınlara karşı düşmanlığım vardı çünkü hiç birisi duygudan anlamıyor ve hepsiayrı saçmalıktı ama sanırım biraz olsun geçti gibi hala var gerçi
Mijozenıyım galıba ben kadınları detaycı antıpatık buluyorum ve uzak duruyorum
son 6 aydır oluşmaya başladı
sebep
sebep şu ki eşim, teyzelerim, annem, baldızlarım, kaynanam ve bilimum kadınların arasında kadınların iç yüzünü iyice gördüm. 25 yaşıma geri dönsem teyzelerden anneden kurtulamazsın belki ama en azından kız kardeşi olmayan annesi ahirete göç etmiş bir kız bulurdum.
oldukça açıklayıcı olmuş, teşekkürler.
bir nevi evli erkeklere sözcülük etmiş gibi oldun :)
bekar erkeklerede el feneri tuttum bu arada onu es geçmeyelim :)
Kadına düşman olunur mu? Kimle sevişeceğiz ki?
değil mi ya aklın yolu bir :)
yalnız temsili değil kadını sadece cinsel obje olarak gören niceleri de yok değil, bu konuda ne düşünüyorsun?
Kadını cinsel obje olarak görmek... Kadın gördüğünde sadece cinsellik düşünmek mi? Yoksa cinsel olarak bir şeyler arzuladığında kadını düşünmek mi? Kadın gördüğünde sadece cinsellik düşünen erkek sayısının çok fazla olduğuna inanmıyorum. Ama cinsel yokluk içinde ki bir erkeğe de sen neden kadın görünce sevişmek istiyorsun demek biraz acımasızlık olabilir.
kast ettiğim sadece fiziği için görüşmek istemesi, fikir ve değer yargılarına önem vermeyen erkek.
Bir kadını obje olarak görüp diğerini sevebilir. Her kadını obje olarak görenler sapık ruhludur.
Evet ve bence çoğu erkek öyle. Sadece kadına fiziği için değer veriyor fikir düşünce ve diğer şeylerine değer önem vermiyor.
@ofsıkıldımyine Sen de kimsin 😂
Miso ve misa çok var bu sitede. Feminist az var.
Deli kitabını okudun mu?
vardır knk, ben severek sevilerek büyüdüm
harika knk :)
Kadınlar başımızın tacidir
süpersin
Benim galbaa
sebebp
Nefret ediyorum kiz milletinden fesatlik ibnelik ne ararsan var
Yok be kanka. Kadınsız olmaz ki😊
Kadına zaafım var :)
Olan varsa beni bulur karşısında 😂
harika ama niçin gizli?