Aile & Toplum Kayserili var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kayseriyi çok merak ediyorum Kayseri ve kayserililer nasıl Güncellemeler+1 yıl ... Kayserili var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ÜcretsizWC Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Kayseri güzel , Türkiye nin en düzenli şehri. Kaşıkla Mantıcısı güzel, Ali Dağında Yamaç Paraşütü güzel. 0 1 Yorumla ÜcretsizWC +1 yıl Talas tarafı tarihi güzel, Erciyes veri gut. Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Neyini merak ediyon bir şey yok burada gelme. 0 0 Yorumla
35_Gkn_34 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kayserililer modem ve TV elektrik harcamasin diye tüm herseyi kapatıp uyudu. 0 0 Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Niye merak ettiğini merak ettim bende😅 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Bir tane yaikisikliyi arıyorum 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bir tane çocuk vardı kumral erciyeste foto cekilmisti uzağa bakarak poz verip lacivert montlu taşta oturur pozisyonda Yorumla Fearless10 +1 yıl Çocuktan hoşlanıp kayseriyi mi merak ettin🤣 bulursun inş, kayseride 10 sene kaldım çok memnundum bu arada şehirden. Tabi arkadaşlıklar unutuldu bitti hep Yorumla Soran +1 yıl Ay nikahima alicam çocuğu ondan dguyff bulmaya çalışıyorum Yorumla Fearless10 +1 yıl Abartma istersen🤣 Yorumla Soran +1 yıl Drytrryuivtihjjjkjffd Yorumla Soran +1 yıl Sadece ne yaptığını merak ediyorum tekrar onu görmek istiyorum hesabını bulursan buraya kopyala lütfen Yorumla Fearless10 +1 yıl Emriniz olur🤣 öyle erkek profillere girip resimlerine bakmıyorum.. gördüğün soruyu hatırlayıp arama yapsan Yorumla Soran +1 yıl Ya hayır 🤦 biz , yaklaşık 7-8 ay faln önce konuştuk onu özledim görmek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Hesabını hatırlamıyorum Yorumla Fearless10 +1 yıl Belki de kapatmıştır. İnsan ekler arkadaş olarak kaybetmemek için... Yorumla Soran +1 yıl En son kavga ettik engelledi şimdiki hesabım yeni Yorumla Soran +1 yıl Öncekini kapattim Yorumla Fearless10 +1 yıl Anladım... umarım bulursun, tek bir fotodan bulmak zor ama görürsem yazarım Yorumla Soran +1 yıl Olur canım Yorumla Soran +1 yıl Adı salihti Yorumla Fearless10 +1 yıl Adıyla hesap adı oluşturmaz. Çok zor bulman, biraz düşünsen hesap adını hatırlarsın belki, ya da sosyal medya falan verdiyse Yorumla Soran +1 yıl Sosyal medya vermedi of Salih adıyla biri var mı diye sorumu paylaßsam Yorumla Fearless10 +1 yıl Sorun kaldırılabilir ama dene istersen, tüm salihler ve salih olmayanlar damlayabilir🤣 kayserili yerine baska sehirli bulalım sana😀🤪 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir çok tatlıydı o ama onu tekrar görmek istiyorum paylaşıyorum o. zaman Salih sorusu nasıl olsa gizliyim rezil olmam Yorumla Fearless10 +1 yıl Haha, rezil neden olasın ki. 2 gün sonra unutulur gider burada. Sor bakalm Yorumla Soran +1 yıl Sordum Yorumla Fearless10 +1 yıl Hadi bakalm ne çıkacak😀 Yorumla Fearless10 +1 yıl Göremedim sorunu gerçi Yorumla
FerhatKH Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Ticarette saglamlar ☺️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aşkta daha çok Yorumla FerhatKH +1 yıl Onu bilmiyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl merak ettiklerini sorabilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya birini arıyorum da 😅 Yorumla
eazylover Takip Et Master Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. İyiler bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Var benim 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben varım Yorumla Soran +1 yıl Benim aradığım 23 yaşında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne iş yapıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Öğrenci, soru sormayı bırak 30 üstüsün Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Adın nedir 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Derken? Benim aradığım çocuk 22 yaşında Yorumla Soran +1 yıl Neden adımı sordun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman ben değilim Yorumla Soran +1 yıl Seni gorebilirmiyim emin değilim çünkü Yorumla Soran +1 yıl Adin ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl değilim ben, 27 yaşındayım Yorumla Soran +1 yıl Seni gorebilirmiyim. Yorumla Soran +1 yıl Adin ne adin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben kayserili bile değilim. İyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Ya sen manyak mısın Yorumla Soran +1 yıl Seni gorebilirmiyim diyorum 1 sattir Yorumla Soran +1 yıl Sen olduğunu kanısına nasıl vardığını söylersen birde birbirimizi daha güzel aydinlatiriz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben senin adını soruyorum söylemiyorsun, benden fotoğraf istiyorsun. Aradığın ben değilim, Kayseriyle de alâkam yok Yorumla Soran +1 yıl Hesabını goruyum bari ya Yorumla Soran +1 yıl Ayh ekliycem zaten seni Allah Allah ya Yorumla Soran +1 yıl Hadi bal böceğim yorma beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aradığın kişi değilim ama peki o hâlde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kayseri güzel , Türkiye nin en düzenli şehri. Kaşıkla Mantıcısı güzel, Ali Dağında Yamaç Paraşütü güzel.
Talas tarafı tarihi güzel, Erciyes veri gut.
Neyini merak ediyon bir şey yok burada gelme.
Kayserililer modem ve TV elektrik harcamasin diye tüm herseyi kapatıp uyudu.
Niye merak ettiğini merak ettim bende😅
Bir tane yaikisikliyi arıyorum 😅
Bir tane çocuk vardı kumral erciyeste foto cekilmisti uzağa bakarak poz verip lacivert montlu taşta oturur pozisyonda
Çocuktan hoşlanıp kayseriyi mi merak ettin🤣 bulursun inş, kayseride 10 sene kaldım çok memnundum bu arada şehirden. Tabi arkadaşlıklar unutuldu bitti hep
Ay nikahima alicam çocuğu ondan dguyff bulmaya çalışıyorum
Abartma istersen🤣
Drytrryuivtihjjjkjffd
Sadece ne yaptığını merak ediyorum tekrar onu görmek istiyorum hesabını bulursan buraya kopyala lütfen
Emriniz olur🤣 öyle erkek profillere girip resimlerine bakmıyorum.. gördüğün soruyu hatırlayıp arama yapsan
Ya hayır 🤦 biz , yaklaşık 7-8 ay faln önce konuştuk onu özledim görmek istiyorum
Hesabını hatırlamıyorum
Belki de kapatmıştır. İnsan ekler arkadaş olarak kaybetmemek için...
En son kavga ettik engelledi şimdiki hesabım yeni
Öncekini kapattim
Anladım... umarım bulursun, tek bir fotodan bulmak zor ama görürsem yazarım
Olur canım
Adı salihti
Adıyla hesap adı oluşturmaz. Çok zor bulman, biraz düşünsen hesap adını hatırlarsın belki, ya da sosyal medya falan verdiyse
Sosyal medya vermedi of Salih adıyla biri var mı diye sorumu paylaßsam
Sorun kaldırılabilir ama dene istersen, tüm salihler ve salih olmayanlar damlayabilir🤣 kayserili yerine baska sehirli bulalım sana😀🤪
Olabilir çok tatlıydı o ama onu tekrar görmek istiyorum paylaşıyorum o. zaman Salih sorusu nasıl olsa gizliyim rezil olmam
Haha, rezil neden olasın ki. 2 gün sonra unutulur gider burada. Sor bakalm
Sordum
Hadi bakalm ne çıkacak😀
Göremedim sorunu gerçi
Ticarette saglamlar ☺️
Aşkta daha çok
Onu bilmiyorum
Olmaz olsunlar
Kayserililer çoktan çekip gittiler
merak ettiklerini sorabilirsin
Ya birini arıyorum da 😅
Tavsiye etmem
Var evet
İyiyiz
İyiler bence
Var benim
Ben varım
Benim aradığım 23 yaşında
Ne iş yapıyorsun?
Öğrenci, soru sormayı bırak 30 üstüsün
Ben varım
Ateşli
Olmaz mi yok tabi
Adın nedir
Derken? Benim aradığım çocuk 22 yaşında
Neden adımı sordun
o zaman ben değilim
Seni gorebilirmiyim emin değilim çünkü
Adin ne
değilim ben, 27 yaşındayım
Seni gorebilirmiyim.
Adin ne adin
Ben kayserili bile değilim. İyi geceler
Ya sen manyak mısın
Seni gorebilirmiyim diyorum 1 sattir
Sen olduğunu kanısına nasıl vardığını söylersen birde birbirimizi daha güzel aydinlatiriz
Ben senin adını soruyorum söylemiyorsun, benden fotoğraf istiyorsun. Aradığın ben değilim, Kayseriyle de alâkam yok
Hesabını goruyum bari ya
Ayh ekliycem zaten seni Allah Allah ya
Hadi bal böceğim yorma beni
Aradığın kişi değilim ama peki o hâlde