Bizim sınıfta biri var. Bana biraz taktı Bir yardım edin ya?

Selam.

12. Sınıfım ve bizim sınıfta bir kız var. Benle ne alıp veremediği var bilmiyorum bana karşı gizli bir cephe aldı.
Daha önce boy sohbeti yaptık.
1.78 boyum dedim. Benden bayağı bir kısa arkadaş sen o kadar değilsin benim ablam bu kadar falan bilemiyorum dedi en son. Bir göz devirmeler falan... Arkadaşları olabilir yani benim boy 174 dedi

Daha sonra birlikte kampa gittik birinden hoşlandığımı düşünüyormultu imalı imalı konuştu benle ama kim olduğunu söylemedi.

Sınıfta bir erkek arkadaş var onunla yakındı aynı ders grubundayken bir anda geldi yüksek sesle (yapay) gülmeye başladı. O arkadaştan hoşlandığımı düşündüğünü anlamış oldum ve uzak durunca bozuldu.

Bizim sınıfta camı açıyorlar hava soğuk kapatıyorum üşüyen montunu giysin benden başka kim üşürse umrumda değil dedi açtı. En önemlisi benim dedi.

Birde deri ceket almış. Havasından geçilmez.

Dün gelmemişti okula arkadaşım dedi ki o yokken kimseyle sorun yaşamadım çok güzel anlaştın dedi. Kızın benle ne derdi var bilmiyorum. Ama sinirleniyorum hasta gibiyim camı açtığı için.

Ben hayatım boyunca kimseyle lavga etmedim hep iyi şeyler yapmaya çalıştım ama tüm sınıf neredeyse onun yanında (yıllardır birlikte oldukları için mevcut 9 kişi zaten) Kavgaya gidecek gibi kız ağzına geleni söylebilecek tipten.
Ben kimseyi kırmak istemiyorum ama bu iğrenç tavırlarına da karşı gelmek istiyorum. Bir yardım ederseniz sağ olun
Güncellemeler
+1 yıl
Çok güleceksiniz. Kız bu gün hastalandı ve eve gitti diyo ki mikroplarınızı bulaştırdınız...
Bizim sınıfta biri var. Bana biraz taktı Bir yardım edin ya?