Bana göre abartılmayacaksa çekicidir.
Evet çekicidir
Hayır itici geliyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Buram buram cahillik kokan ülkemde kitap hakkında başka soru sorulmasını beklemezdim. Yahu kitap okuyan insanda dışarıya çekici mi durur itici mi diye okuyordu sanki hahaha. Hayatta herşeye çekici mi değil mi diye bakılmaz. Şayet ikisi çok farklı şeyler. Kitap öğrenmek için okunur çekici olsun diye değil.
Kitabı kendin için okursun, çekiciliği veya iticiliği yoktur. Ama bişeyle ilgilenen o an tüm dikkatini işine veren insan çekicidir, kitapla alakası yok.
Kültürlü insan tabiki çekicidir. Ama insanlar nefes alsın yetere dönmüş. :D Şiir seven kız ise omuzlarda taşınmalı.
Ahaha bulan bunun içine de Siyaseti koydunuz ya Ne diyim daha 😂
😄😄😄
Cevap
71Cevap
Evet diyorsa çekici hayır diyorsa terörist! Bu olay yakında José Saramago'nun körlük kitabındaki "Beyaz" Kelimesine dönecek demedi demeyin sonra kızlar çıkma teklifine "HAYIR" diyemedikleri için kabul edecekler falan 😂😂
encrypted-tbn3.gstatic.com/images
elinden telefon düşmeyen sosyal ağ takipçi sayısı dertleri çok büyük olan prensesciklerdense elinde pamuk prenses kitabı olan bir kadın her zaman daha çekicidir.
Kitap okuduğunu belli etmek için gözüme gözüme sokmuyosa sıkıntı yok kndi için değil de" desinler "die okuyorsa aşırı itici 😬
hayırdaki resmi görünce insan ister istemez evet dıyesi gelio zaten :)
😂😂😂
Hem kitap okuyorsa,
Üstüne bir de Miranda Kerr gibiyse...
Dadından yenmez 😃😂
Hemen basarim oracıkta nikahı 😉
Çekici midir itici midir? Bilemem.
İnsan dediğin kitap okumalı.
Benim gözümde kitap okuyan insan çekicidir okumayan insanı bana baya sıradan geliyor. Kitap okuyan insan zekasıyla insanları hayran bırakır.
Soru stili olmamiş. Kitap okuyan hic kimsenin itici yanı olmaz aksine kültürel deger ve ılım, ilim sahibi bir insandır.
plaja 1000 sayfalık physics diye ansiklopediyle inen bir kız vardı yıllar önce, daha önce hiçbir kızı o kadar itici bulmamıştım
sırf o kız aklıma geldi diye itici dedim yoksa çekici tabi görgüsüzlük yapmıyosa
Cekiciyi ceken, cekiciyi ceken cekicileri de goruyoruz. 😀 tabiki guzel bisey. Okuyandan zarar gelmez
Güzel bir kalçası yoksa kitap kimsenin umrunda olmaz erkek metabolizması anatomisi tabiatı kitaba bakmaz emin olun
İticidir diyen ağır kekodur, kültürsüzdür, vasattır, beyinsizdir
Okuyan, sorgulayan, araştıran insanın başkalarının görüşlerine ihtiyacı yoktur.
kitap okumanın iticiliği çekiciliği mi var komiksiniz okumak bir hobidir
Her like itici diyenlerin böbreğini çalma olsun a dostlar
Ne çekici nede itici gelir. Kitap okursa kendine okur okumazsa da kendine. BEnim için farketmez.
işi gücü sadece kitap okumaksa çekici değildir ama okumayı seven biriyse bu çekicidir
Kahraman tazeoglu filan okumuosa çekicidir.
Ha bir de kurk mantolu madonna okuyanlar da itici olmaya basladi
Kitap okumanın neresi abartılır ki? Daha fazla kitap eşittir daha fazla kültür.
Bilgili bir bayandir .
Çekici değildir fakat 0da değildir kültür ve bilgili bir bayan herzaman iyidir
Kitap okuyan her insan dikkat çeker, önemli olan gösteriş için okumamak.
Firincinin kizi ya da grinin 50 tonunu okuyorsa çekicidir. Dini kitap okuyorsa hiic cekmez 😊
Bu yorumuna göre yaşamamanı öneririm, sonuçta biz din için yaşıyoruz para pul karı kız için değil
@Esmamsimadde Libidom , arzum sıfır, demenin bir başka şekli. Okuyun tabi. Ama evlendikten sonra kocam başka kadinlara gidiyor diye aglarsaniz halinize çok gülerim.
Kaliteli yazarları okuyorsa aşırı çekici, Elif Şafak falansa aşırı itici.
Yemek yapan çekicidir. 😉
👏👏👏
Eyv ciğerim
Kitap okuyan kız çekicidir.
Kız çekiciyse zaten ne yapsa çekici gelir çirkinse çirkin
Çekiciliği, okuyan kişiden kişiye göre değişebilir.
iyyy hiç sevmem. kız dediğin hep kendiyle ilgilenecek. erkeğiyle ilgilenecek vs. o ne profesör gibi.
Ekstra bir çekiciliği gelebilir veya gelmeyebilir fakat kitap okuyan birisi neden itici olsun anlam veremedim
başkası ne der diye kitap okuyan kız iticidir, kendini geliştirmek için kitap okuyan kız kendini geliştirir buda o kızdan başkasınada fayda verir
Gösteriş için yapmıyorsa kitap okuyan herkes çekicidir
Kitap okumanın çekiciliğimi olur...
Rus kızları sıçarken çok çekici oluyor...
Eğer işe yarar, bir şeyler öğreten kitaplar okuyorsa tapılasıdır.
Kisinin tipiyle oturusuyla kalkisiyla alakali kitap okumak bir hobi cekicilikle ne alakası var
Kitap okuyan kiz tabiki de kültürlü kizlar çok farklidir.
Çekicidir yeterki konuşmasını da bilsin
hayır dedim gıcıklık değil mi :D
çekici zeki tabii ki. de
Çekici olmak için okuyorsa iticidir 😄
Kitap okumak da mı ya... 😵
neden itici olsun ki onu anlamadım
Ne alaka okuyan okuyor.
Dikkat cekmek amacli okuyanlar da var
Yorumun icin tesekkurler. Herkes kendince haklidir.
Kitap okumanin nesi itici olabilir ki
Bir anlamı yok benim. icin.
ne okuduguna baglı ;)
Niye itici gelsin ki :D
Ülkenin geleceğidir okuyan kadın
Çekici ya da itici değil
Kitap okuyan insan çekicidir.
Okudugunu gösterme cabasina giriyorsa iticidir.
benim çok ilgimi çekiyor :)
kitap okumadığım için bilemeyecem
kitapla ne alakası var
Bence çekicilik katıyor kesinlikle😏
kitabı kıçınamı sokuyorki çekici olucak
Jskjaja😁😂😂
ne çekici ne itici kendi için okuyor
Yorum icin tesekkur 😁
A dedim.
ÇEKİCİDİR NET.
Siyaset okuyosa cekici olabilir belki
Herseyden once kalitelidir