Ben Akrepim siz Akrepi nasil bilirsiniz onu yazin
Bnde sizi nasil bilirim onu yazayim
Bnde sizi nasil bilirim onu yazayim

Bende akrebiM KISKANÇ KİNCİ VE SADIKTIRLAR AŞIK OLDUKLARI ZAMAN BAĞLANIRLAR VE AŞKINA TAPARLAR.. o yüzden kolay sşık olmazlar aşık olmaktan korkarlar ciddidirler
Aynen kolay kolay sevmeyiz kimseyi yani ben kendi adima konusum sevemiyom
Erkeklerde favori burcum akrep erkeklerı benı cok etkılıyor
Bakislarimiz etkilidir fakat bagzi bayanlar bizden korkuyor :)
korkulmayacak gibi değilsiniz :)
😂😂😂 bir sevgilim vardi 2ay ciktik burcun ne dedi akrep dedim benden uzak dur diyip ayrildi bnden 😃
Terazi burcuyum Akrepler inatçı ama bir o kadarda duygusallardır 😊
Cevap
6Cevap
akrepler tatli olur ya benim en yakin arkadasim
ve genelde en iyi anlastigim 2 burctan biridir
candirlar :)
bir akrep'in olsun gerisi teferruat
evet ozellikle ses tonumuzu cok begeniyorlar 😂😂 sesim cok tatliymis herkes oyle diyor :)
bence de
herkes hakli :)
instagramin var mi bir sarki soyleyip attim varsa kadir_zengin38 dinle en son videoyu bakalim begencenmi 😂😂
instagram kullanmiyorum :)
Hmm niye kullanmiyon 😂 buarada snin burc ne
Boga benimki :)
kullaniyordum sonra tatsiz oldu skldm
bnce kullanmalisin 😂 boga burclarini cok severim uyumlu cikolata hastasi yemek yemeyi seven sevdigime sadik kalan sevimli topluluk 😬
beni de hep akrepler bulur :)
gizemli topluluk :)
fenami iste ne guzel beni bir tanisan surekli ararsin telefnda bana sarki soyle diye :) yni yanlis anlama tabi arkadaslik baabimda 😀😀
Ben de akrep burcuyum. Kıskanç, şüpheci, hisleri kuvvetli, dışardan bakıldığında sert durabilen ama aslında duygusal vs vs diye sıralanır. Seviyorum burcumu 😎
Sosyal medya sağolsun libidosunun yüksek olduğunu biliyorum
Akrep burcuyum bende selam olsun akreplere farkımız tarzımız tarzımız farkımız 😄😄😄
farkimiz tarzimiz tehlikeli ve sinsi olmamiz :)
Ahahajahh aynen 😎😎
Yalancı oyuncu sinsi..
yalan olmaz bizde ama sinsilik vardir bide fazla kiskanc biriyiz seversem dove dove severim abartirim 😀😀
sen yanlis akrepleri tanimissin 😬
Korkak kinci nefret edilesi yalancı ama çok tatlı 🙋
korkakmi? yalancimi 😂😂 Akrep kadar yurek yemis bir burc yoktur bence ben severken hicbiseyden korkmuyorum ama isin kotu tarafi artik sevdigim kimse yok 😂
Şüpheci, detaylı, eğlenceli ama tersi pis.
Benim tersim yuzunden uzun bir iliskim bitti 😀😀 Ama iyikide bitmis cunku partnerimin ailesi cahil ve kufurbaz haydo gbiydiler ilk zaman biraz aci falan cektim sonra hemen sildim hayatimdan onu 😀😀
Burçlarla ilgili bir bilgim yok. Ben teraziyim.
terazi genelde dengesizdir ama cok sevecen ve sicak kanli delidoludur :)
Delidoluluga katılıyorum. Ama sadece yakınlarıma sevecenimdir. Dengesizliğim de doğru gibi. :)
zaten yakinlarina olcan 😀😀
bende akrepim tutkulu oluyoruz😎
tutku capkin ama kalbimizde biri varken bir okadar sadik ve abartili seviyoruz ben sevdigim insani dove dove sevmeyi severik yagne
öyledir
en kaliteli burc biziz en kalitesiz burc oglak 😂
hea birde basak ozenti tiplerdir hep 😀
Başağız gunahimiz nedir acaba
ben akrebim inatçı asabi dürüst...
😊😊 (balık) duygusal bir burç
Balik duygusal sakaci arkadaslarina deger veren sevdimmi Allahina kadar sessiz durgun sakin gorunumludur :)
kiskanc, alingan, kinci, duygusal ^^
aynen bayag tehlikeliyizdir ama zekiyiz bence benim arkamdan biri is cevirirken ben anliyom hemen isleri tersine donduruyom 😂
😎😎😎😎
ben akrep burcuyuM!! :ad
Kıskanç sinsi fesat kinci
zeki de sen suna bu kadar duyguyu birarada barindiran kisi zekidir 😀
cok zekiyimdir 😎😂😂
Alingan
Aşırı kıskanç
Alinmam ben sevdigim insanlara cok alinirim sadece sevmediklerim umrumda olmaz 😬
aynen aliniyosa seni cok seviyordur kiymetini bil cunki kendimden biliyorum sevmedigim insana asla alinmam imkanim varsa iki tane cakarim yoksa takmam 😂
zor bilirim :D
kolay kolay sevmeyiz kimseyi yani sevmek istiyom ama sevemiyom 😃😂😂 kendimi sevmekten bir bayani sevmeye sira gelmiyo😂
aynen en guzeli kendini sevmek ve kendine asik olmak kendim gibi tatli sevimli birini hicbirkiza layik gormuyom 😂😬😎
Çok hırslılar.
Hırs bizim isimiz huseyin abi 🙌💪😎
Hırs bizim isimiz huseyin abi 🙌💪😎
Allah korusun..
niye oyle dedin simdi 😊
kıskanç ve boş
bos derken
kullanip atmakmi 😂😂 ben beni kullanip atacak kiz goremiyorum :)
ozaman o ergen olabilir senin burc ne 😂
basaksin sen bir akrebi kullanip attin haa 😂😂😂😂😂 buna oyle guldumki anlatamam 😂
haha neresini bilimsel dusunecem yahu hem biz akrepler cok dadluyuz 😛
gen var ama sen hic dadsuz akrep erkegi ya da kadini gordunmi :)
😂😂
ozamn bna bak bide dadlysunu gör 😛😎😎🐘🐥🐣
Kova😶
Kendimden bilirim 😎
bence guzel oluyorlar onceki sevgilim akrepti cok guzeldi ama ikimizde sansar oldugumuz icin anlasamadik 😂
😂😂😂😂
anlaşamam
😐😐
oglak
koç 😀
ateşli..
Akrebim bende😊
İticiler.
Iyi biliriz
Ben akrep Burcuyum😎
kıskanç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?