Güneşi akrep olanla yükseleni akrep olan arasında çok fark var ve genel olarak yükselen akrepler daha tipik akrep özelliği gösteriyor. Çevremde tanıdığım hemen tüm yükselen akrepler böyle ki yükselen burç dış dünyaya gösterdiğimiz yüzümüz, başkalarının bizi algıladığı yüzümüz olduğu için bu her burç için böyle. Modern astroloji boşuna yükselene göre yorum yapmıyor. Ayrıca akrep benim en iyi anlaştığım burç, en sevdiğim dostlarımın tümü ya güneş akrep ya yükselen akrep. Samimi, içten, iyi birer dost oluyor hepsi. Biraz ketum tarafları var evet ama kinci sinsi vs kimseyi görmedim. Ben boğayım yükselenim kova. Severim akrepleri.
03 Yorumla
İkizler+1 yılGüneş akrep burcu olup olmadığımı nasıl anlarım
İkizler+1 yılGüneşi akrep olanla deyince akreplerde kendi arasında ikiye ayrılıyor gibi algıladım. Astroloji biliminden pek anlamıyorum. Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılAKREP burcu arkadaşımı anlatıyorum.
🦁Sabah kalkar dişil enerjisini yükseltecek banyosunu yapar bunu herkese öve öve anlatır.
🐱Eğer siz onu kızdırdıysanız bu gezegeni ve galaksiyi terk edin size öyle şeyler yapar ki aklınıza gelmeyen anınızdan emdiğiniz süt haram olur.
🐼Ve o kimi neyi isterse alır yani size benim olscaksın diyorsa olursunuz başka çareniz yok.
Tabi bu benim arkadaşım ama başkasını bilmem bir burcu bu kadar yansıtan kişi de görmedim doğrusu.01 Yorumla
Balık+1 yılBizim arkadaş grubu hepsi çatlak yani. Düşünün. Yay, Aslan, Koç akrep ve boğa 😂😂😂
+1 yılNet aldatır dışarıdan masum, insanlara sınırları olan, kendi halinde gözükür. İç dünyası sırlarla dolu, tahmin edilemez yapıları var. Hiç sevgilim olmadı çirkinim ama lisede akrep kadınları hep hakkımda bir şeyler merak ederlerdi. O zaman anladım çok meraklılar, sinsiler, takip manyağılar. Durduğun yerde oturursun o seni inceler takip eder vallahi uzak durun çoğu bipolar.
01 Yorumla
Soran+1 yılDur abicim geri dur aldatmak falan bizim kitabımızda yazmaz bunu bilesin📿
Diğer iltifatlar için teşekkürlerr
1 yılAkrep erkeği olarak tek kötü özelliğim sevdiğim zaman tutkuyla bağlanıp acı çekmek ve kendimi heba etmem. Onun dışında on numara beş yıldız veriyorum kendime. Bir de zengin olsam çöpsüz üzüm 😄
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Mistik Biri. Astroloji, fal ve ritüellerle ilgilenen biri olarak burada, sırlarınızı keşfetmek ve yıldızların sizi nereye yönlendirdiğini anlatmak için varım. 🌌✨
Akrep burcu hakkında konuşmak gerekirse, derin duyguların, gizemlerin ve tutkuların burcudur Akrep. Bu burcun insanları, sezgileri kuvvetli ve hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacak kadar kararlı kişilerdir. Bir Akrep burcunu tanıdığında, onun sadakati ve koruyuculuğunu da göreceksin. Ama dikkat! Onları kızdırmak veya güvenlerini sarsmak pek akıllıca olmayabilir. Gezegenlerin dansı, Akreplerin hayatında büyük dönüşümler getirebileceğini gösteriyor. 🦂♏✨ Gökyüzü sana ne mesajlar veriyor, merak ediyorsan derinlere dalmanın zamanı. Yıldızların sana neler fısıldadığını birlikte keşfedelim.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılkaraktere göre değişir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 senedir akrep burcuyla sevgiliyim. Şöyle söyleyeyim oldukça hırslı, kararlı, kendinden emin zorluklarla savaşabilen bir yapıdalar. Parayı nasıl yöneteceğini çok iyi bilirler ve her daim birikim yaparlar. Ne olur ne olmaz diye. Gizli bir kutu gibidir kendını fazla açmaz mahremiyete önem veren burçlardandır. Kuşkuculukları da var yok değil. Dışardan umursamaz gibi gözükselerde sevince tam severler ve sonuna kadar gitmek isterler bunun için çabalarlar. Uzun ilişki insanıdırlar. Gelelim kötü huylarına çok övdüm😅
Öncelikle güvensizdirler ve aşırı derece de libidoları yüksek bunu karşılayacak birini isterler hayatlarında. İstediğini alamazsa aldatmaya meyilli olurlar. Kinciler, yapılanı unutmazlar. Genel olarak sakin bir yapıda olsalar da öfkesiyle karşılaşmak istemezsiniz emin olun. Yıkıcı bir sinirleri vardır. Fakat yine dee sevdiğim bir burç❤️ iyi ki varsınız akrepler 🦂🫶22 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBoğa benimki
+1 yılAkrep yükselen akrepse Jüpiter boğa ise seviyorum ya da akrep yükselen kova Jüpiter aslan olması lazım astroloji bilgisi olan birisi olarak bu Jüpiter açıları kişinin karakterini yumuşatan bir etkiye sahip kimi akrep burcuyla aram çok iyidir kimisi ise çok gıcık oluyor sevgiler
20 Yorumla
+1 yılGeleneksel yapıdadır. Herkes çapkın sanar ama aslında öyle değillerdir. Zekilerdir. Giyinmesini, ilgi çekmesini iyi bilirler. Yatakta da bayağı iyilerdir. Koç burçları (ben oluyorum) ile iyi anlaşırlar 🤣
10 YorumlaHerkes burcuma sallamış bir akrep burcu olarak asil ve akılıyız.
12 Yorumla
Soran+1 yılBizden bi tane daha yok
Tutkulu muhabbeti iyi neşeli tipler. Cinsellik olarak erkekleri düşkün diye biliyorum. Kadınlarıda aşırı nazlı yatağa geçene kadar. Fakat yatakta açılıyorlar gibi bi düşüncem var.
10 Yorumla
+1 yılAkrep erkeğiyle olduğum için şöyle söyleyebilirim genel olarak kıskanç ama hanımcı sinirlendiğinde gözü görmeyen ama sonradan pişman olup özür dileyen bi tip ve libido bakımından neyse orası bana kalsın 😄😄😄😄😄😄
12 Yorumla
Soran+1 yılLibidoyu tahmin etmek zor değil siwjew
Boğa+1 yıl😂😂😂😂
- Astroloji & Burçlar konusunda 406 cevap paylaştı.
s +1 yılAkrep burcu genel olarak iyidir. Kindardır, ki bu büyük sıkıntı. Biraz egosu yüksek olur. Genelde işkolik ve cinselliğe düşkündür. Zevk almayı da vermeyi de sever. Gezmeyi sever, yeniliklere açıktır. Çoğunlukla da zekidir
28 Yorumla
Akrep+1 yılBunlar bahsedilen projenin özelliği ise ben bu burca ait değilim yok ben bu burca aitsem bu özellikler neden bende yok
Akrep+1 yılProje ne ya burç
s Yengeç+1 yılHaritaya göre değişir. Genelde böyledir ama herkeste böyle olacak diye bir koşul yok. Ben yengeç burcuyum, anaç bir burçtur ama ben anaç değilim mesela
Akrep+1 yılHarita? İlginç 🤔 hiç ilgim yok böyle şeylere inanmıyorum da ama bu baya baya bilimsel tarafıda var sanırım
s Yengeç+1 yılBilimsel tarafı var diyorlar ama o kadar hakim değilim o kısma
Akrep+1 yılNeyse ne yahu çok ilgimi çekmiyor zaten sadece bazı kişilerin burçlara göre kişilik değerlendirmesi yapması sıkıcı olabiliyor🤒 Neyse size iyi günler
s Yengeç+1 yılSoruya cevap veriyoruz ya hani... ilgini çekmeyen sorulara bakmayabilirsin😂
Akrep+1 yılHa özür dilerim bir dahaki sefere öyle yapacağım
Bende akrebim yükselenim yengec sadık ve evcimenim biriyim aldatmam gerek duymam yani sogursam y sevmezsem ayrılırm ne gerek var😂😂
20 YorumlaBir boğa burcu olarak severim akrep burcunu iyi anlaşırız 😇
33 Yorumla
Akrep1 yılTam uyumlu iki burç
Akrep1 yıl👍🏼
+1 yılAkrep burcu kadını olarak ayy ayyy diyorum. Tutku ve libido zirve zirve acaba niye böyle anlamadım gitti.
36 Yorumla
Koç+1 yılAkrep kadını bu libido ve tutkusuna yenik düşüp aldatır mı? Birini seviyorken nasıl, sevmiyorken nasıl bana anlatabilir misin?
Akrep+1 yılŞahsım adına diyorum sadece sevdiğim adama yükselirim ben gerisi umrum değil o kadar karaktersiz değilim ben.
Koç+1 yılBende görüp geçirdiğim akrep kadınlarını hep bu şekilde gördüm öğrendim. Çok sosyal insanlarsınız genel de, insanın aklı karışıyor bu yüzden bu soruyu sordum. Teşekkür ederim.
İkizler+1 yılYüksek libido = sapık demek değildir. Önemli olan iradedir. Aldatma karaktersizliktir. Sadece katkıda bulunmak istedim. İyi akşamlar
Akrep+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılTutku libido cilve romantiklik kırmızı cizgimizdir
+1 yılAkrep erkekleri çekici ve gizemli ama benden uzak dursunlar sonrası hüsran çünkü.
Aslında kızlar da uzak dursun akrepler benden uzak dursun çok boğuyorsunuz insanı gelemiyorum ben bu kadar bunaltılmaya. #kova🧜♂️10 Yorumla
+1 yılSezgileri güclü
huysuz kavgaci
inatci kiskanc sinsi
Azimli, Sinirli ama cabuk gecer..
Merhametli
Caliskan
Sadik10 Yorumla
+1 yılAkrep burcuyum enerjimi auramı kararlı oluşumu kendime güvenimi seviyorum.🌸
20 YorumlaSinsi bencil narsist kendilerini dobra aciksozlu olarak yorumlarlar ama bi kavgaya girin ne kadar varoşca kavga ettiklerini aslında korkak olduklarını ve bu yüzden koçlar gibi açıkça yuzlesip kavga etmek yerine alttan alta karsilarindakini imha etmeye çalıştıklarını göreceksiniz. Yaram var sanmayın sadece son zamanlar da çok akrep tanıdım kadini da erkegi de kesinlikle böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılAkrepler zeki burçlar oldukları için koçlar gibi direkt kavgaya girmezler. Gizlice onlar farkına varmadan bitiririz işi en mantıklısı da bu ztn. (Sinsilik)
Başak+1 yılHahaha bunu da savunmaya geçmen yok mu çok varoşca geliyor akrepler bana çünkü son zamanlar da kızıyla erkeğiyle baya tanıdım. Varoş havaları var bilmiyorum ve tanıdığım en sinsi burçlar kategorisine girerler korkak oldukları için sinsice halletmeye çalışıyorlar asla zeki olduklarını düşünmüyorum kendinizi kandırmayın
+1 yılEnerjileri güzel bence ama çokta yakından tanımıyorum kendilerini ama aşırı kiskanmalarindan nefret ediyorum. Çünkü ben bir oğlak burcuyum. Yani özgürlük bizim ikinci adımız djdjdbdb
03 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlığımız en ön sırada gelir
Başak+1 yılSıkıntılı
Akrep+1 yılNe alakasi varya kim sıkıcı
Akrep burçları biraz delikanlı, biraz etliye sütlüye karışmayan, biraz iyimser, biraz kindar, aşırı tutkulu hırslı arzulu kıskanç, biraz da fevri özellikteler.
10 YorumlaHırslı biraz da tehlikeli olarak tanıyorum akrepleri. 😎
10 Yorumlaİki türlü akrep vardır..
Biri aile de yetişmiş kültürlü iyi niyetli.
Diğeri.. varoş mahallede büyümüş, hayatı kavgayla geçmiş, karı kızla hayatının bir dönemini bitirmiş..( Serseri piskopat.) sevdimi tam seven takıntılı kıskanç sahiplenici. Herkesle iyi anlaşır gibi görünse de aslında anlaşamaz.. gerçek akreplere selam olsun sokağın çocuklarına.10 YorumlaKS sayesinde yürüyen Libido olarak görüyorum
212 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Soran+1 yılÇünkü öne çıkan özellikleri bu
Soran+1 yılPeki bunun siteyle ne alakası var
Soran+1 yılBaşta kurduğun cümle yanlış anlaşılıyor.
Burcun ne senin?
Soran+1 yılBelli
Soran+1 yılAnlaşamıyorum
Oğlak+1 yıl😂😂
+1 yılİğrenç tanırım, bütün eski sevgililerim nerdeyse akrepti ve hayatımı mahvettiler. O yüzden bana sorma bence 😂
09 Yorumla
Soran+1 yılDamarına bastıysan hayatı zehir ederler tabii
Akrep+1 yılNe damarı kardeşim, beni aldattı neyin damarı? 4 yıl boyunca gül gibi baktım omuzlarımın üstünde taşıdım dünyanın en mutlu insanı yaptım ama aldatıldım, o yüzden akrep kadını kadar aldatan ve karaktersiz bir burç görmedim.
Akrep+1 yılÇoğu sevgilim akrepti ve hepsinin yaptıklarından dolayı hayattan soğudum. Sen öyle olmayabilirsin fakat benim tanıdığım bütün akrepler sıkıntılıydı.
Soran+1 yılKızma bana be 🥹 demekki pis * akreplere denk gelmissin. Olsun be abis tecrübe olmuş oldu sana da.
Akrep+1 yılValla sorma öyle güzel bir tecrübe oldu ki, birdaha akrep almamaya and içtim resmen 😂 özür dilerim sana patladım.
Soran+1 yılBazen bazı şeyleri anlamak için yaşamakta gerekiyor. No problem tecrübeli abis
Akrep+1 yılKesinlikle, hayatına aldığın insanlara dikkat et yeterli
Soran+1 yılKimseyi hayatımda istemiyorum..
Akrep+1 yılO da bir seçenek
+1 yılAkreplerin libidosu hayli yüksek. Bende boğa burcuyum ama hiç akrep dekkelmedi acaba nasıl olurdu diye de merak etmiyor değilim 😁😁
013 Yorumla
Soran+1 yılAyaklarını yerden keser
Boğa+1 yılNasıl ki 🙃🙃
Boğa+1 yılBurcun akrep mi?
Soran+1 yılYeah
Boğa+1 yılAkrep ve boğa sohbeti nasıl olur sence? 😉😉
Soran+1 yılÇekişmeli
Boğa+1 yılÇekişmeden didişmeden kaçmam. 😇
Soran+1 yılHm
Boğa+1 yılYaz didişelim bari 🙃🙃
Soran+1 yılEstağfurullah gece gece
Boğa+1 yılDidişmeden de olur nezaketen.
Soran+1 yılYok abicim kalsın
Boğa+1 yılİyi geceler size
Kendi burcum, ama pek memnun değilim çok koyu bir burç. Her şeyi uçlarda yaşıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılAkrep olupta tek memnun olmayan kişi bi tek seni gördüm
Benim en iyi anlaştığım burçların başında geliyor onun için ben iyi bilirim 😅
14 Yorumla
Soran+1 yılHmm. Burcun ne?
Soran+1 yılBoğa akrep ikilisini seviyorum
+1 yılistekli kuduruk
sinirli ne yaptığı belli olmayan çabuk sinirlenen dengesiz bi dediği bi dediğini tutmayan00 Yorumla
+1 yılAkrep burcu erkeği olarak kadınıda erkeğide acayip kincidir 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılKinci değil de zihnimiz kuvvetli diyelim🤗
Akrep+1 yılTamam o kılıfa uyduralım 😂😂
+1 yılAkrep burçları söz verip verip hiç birini tutmazlar
05 Yorumla
Soran+1 yılHadi ordan hacmalama
İkizler+1 yılİnanma
Soran+1 yılAkrep burcuyum
İkizler+1 yılBurçlara inanıyor musun 😂
Soran+1 yılÖzellikleri geneli doğru ama bilmem şu burç şu günde aşkı bulucak parayı bulucak gibi fallar ztn yalan.
Kiskanc, kinci ve aldatan diye biliyorum erkeklerini
01 Yorumla
Soran+1 yılİllaki olucak erkek milleti değil mi
Ama akrep kadınlarına laf söyletmeyizz
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeni çok fena çekerler. Gel gel der resmen.6 sevgilimin sadece biri terazi idi. Gerisi hep akrep. Hafif bi toksikti ama memnundum her anlamda o kizlardan. İyilerdir yani.
05 Yorumla
Soran+1 yılDamarına basmasan hayatı yaşatır sana
Cevap sahibi+1 yılYaşatıyolardi zaten ama biraz zorlar. Onlari anlamak lazim önce
Soran+1 yılZor kadınlarız doğru ve anlayışlı olmanız bizim için çok önemli
Cevap sahibi+1 yılOnda skntı yokta. Asiri kiskanc o kadinlar. Akrep zehrini salıyorlar yoksa. Birde yatakta cok iyiler. İcine hapsediyor resmen.
Soran+1 yılSeven kıskanır bizde bi tık fazla var katlanıcanız artıkın. Yataktaki halleri şaşırtmıyor nwjxjs
Akrep görende boğa sanar kadınsı burç erkeği koçtur !
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ordan be
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrep burcuyum memnunum. Sadece bazı ortamlarda akrep olduğumu söylediğimde kızlarda birbirlerine bakıp ya kıs kıs gülme ya da birden yüzlerinin düşmesi durumuna şahit oluyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılBizimle baş edemiyorlar alısıldık bi durum.
Cevap sahibi+1 yılBu libido olayı akıllarına geliyor o yüzden olabilir😂
Soran+1 yılWkoxwjsw
Cevap sahibi+1 yıl😂Tkp atarmsın?
Soran+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılAçıyorum şimdi
Soran+1 yılEee şimdi nolucak?
Cevap sahibi+1 yılTakp atarmısın😀
+1 yılAşırı kıskanç bir burç. İyisi iyi, kötüsü eyvah dedirtir, uçlarda yaşar. Çalışma disiplinleri harici sevdiğim bir huyu yoktur. Asla anlaşamadığım tek burç.
35 Yorumla
Soran+1 yılBurcun ne? Hiç bi akrep burcuyla samimi olmamıssın sanırım.
Oğlak+1 yılKova.
Soran+1 yılBiraz sıcak kanlı ol severler merak etme.
Oğlak+1 yılEn hümanist burca mı söylüyorsun bunu, komik😅 Onların her şeyi ben bilirim tavırları, kindar ruh halleriyle uğraşamam maalesef. Akrep görünce kaçarım genelde, tam şu an olduğu gibi😘
Soran+1 yılTutan yok babayy
Bizden bi tane daha yokkk😂😂
31 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki🤭💅🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin gizliden açıktan hayran olduğu, ulaşabilenin sevdiği ulaşamayan düşman olduğu yegane burçtur. Bir onurdur
21 Yorumla
Soran+1 yıl🏆🦂
akrebim nasıl tanımlarııımmm sabırlı ve kıskanç aynı zamanda bol libido :)
00 Yorumla
+1 yılAsla anlaşamadığım bir burç koşarak uzaklaşırım 🏃🏻
00 YorumlaBurc olmasi öbemli degil insanin nasil oldugu önemli
00 Yorumla
+1 yılMükemmeller bence ya. Burcun adı bile yükseltiyor beni, kendilerinden bahsetmeme gerek bile yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyileri de var kötüleri de, bana iyisi denk gelmişti, sevgisini saklamayan güvenilir insanlar oluyorlar, ama tersleri pis
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınları Tövbe estağfirullah, erkekleri fazla zeki
11 Yorumla
Soran+1 yılBize niye tövbe estağfurullah 🫦
Akrep burcuyum ne desem bilemedim 😂🤷🏻♀️
16 Yorumla
Soran+1 yılMükemmeliz kısaca
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılBasit olmaktan iyidir dimi😉 Allah çevremizdekilere yardım etsin..
+1 yılSinsiler ama uyumlular.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur
Gizli Üye(18-24)+1 yılKindar, takıntılı, içten pazarlıklı, intikam hırsı en yüksek burç
01 Yorumla
Soran+1 yılOw say ablam sayy 😘
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhteşemdirler. Anlatmaya gerek yok, anlatılarak anlaşılamaz o güzellik, yaşamak gerek 😂
10 YorumlaKadin ve Erkek Akrep burclari cok kiskanctir.
Iyi niyetliler ama birine zarar vermek isterse veremez kendine verir11 Yorumla
Soran+1 yılÇok takıntılı bi burç olduğu için bu onlara bazeb zarar olabiliyor ama kafasına koyduğu şeyi yapar.
Akreplerle hiç samimi arkadaşlık kuramadım nedense hep bir mesafeli oldum beni çekmiyorlar zıt kutupmuşuz gibi hissediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSamimi olucağımız kişiyi biz seçeriz ha kanımız ısındı bütün samimiliğimizi ortaya dökeriz
+1 yılSinsi yılan, bir halta yaramazlar, evlenceksen başak boğa burcu ile evleneceksin.
13 Yorumla
Soran+1 yılHop yavaş gel birader📿. Memnun olan memnun sizde sıkıntı var.
Boğa+1 yılSoru soruyorsan elestiriye açık olacaksın.
Soran+1 yılAçığım ztn? Ne yani yanıt verip seni haksız çıkarmamdan mı korkuyorsun.. Çevrende gördüğün akreplerle her akrep aynı değil kişiliği bozuk olan akrepler de var tabii ki, karakteri adam gibi düzgün olanlarda hepsini bir kesede tutmayalim.
eğer hava grubundan bi burcsan cok kotu anlasmasi cok zor ama aranizda inanilmaz bi cekim oluyo
19 Yorumla
Soran+1 yılHava grubuyla anlaşamıyorum özellikle ikizler ve terazi
Yay+1 yıltoksik ilişki hayranı olup finalde zır zır ağlayacak olan o kızsın işte :D
Yay+1 yılteşekkür ederim, haklı çıktın diyeceğin gün de buradayım bol şans :D
Yay+1 yılduygusal değil de rasyonel bakarsan kendini kazanmaya bir adım daha yaklaşırsın. senin hayatın onun hayatından değersiz değil. o senin için gereken çabayı göstermiyor belli , belli ki bu ilişkinin toksikleşmesine de olanak sağlıyor. senin için çabalamayan biri için sen kendinden taviz vermemlisin. toksik ilişkiler ilgi alaka sendromundan beslenir. siz birbirinize alışkanlık olarak bakarsanız, biri benle ilgilensin de nasıl ilgilenirse ilgilensin zamanıma ortak olsun gerekirse boşa geçirsin dersen eğer, gereksiz kişiye 2. 3. şansı verirsen kendinle olan tek şansını tehlikeye atarsın.
her ilişki mutlu sonla bitmek zorunda değil, kimse de vazgeçilmez değil. bir insan seni elde etmeye, elde tutmaya ve seni kazanmaya öncelik veriyor ama seni hak etmeye çaba göstermiyorsa; o kişiyle iletişimde kalıp kendine yazık etme.
ilk okuyunca anlamayacağını düşünüyorum, 2. okuduğunda evet haklısın diyeceksin beklemedeyim
Soran+1 yıl@blackswan92_ ben bile akillandim bwidjw
İkizler+1 yıl2 gun mesajina aciklama yapmadan cevap vermedim (dating appte arkadasimla eslesmis kullanmadigini soyluyodu) baktim engellemis aradim acmadi 6 kere aradim acmadi bidaha acmazsan kardesini aricam dye mesaj attim bidaha aradim acmadi kardesini aradim abine versene dedim evde degilmis (kardesi 23 yasinda)(numarasini is hesaplarinin biyografisinden buldum) sonra bidaha acmazsan diger kardesini aricam deyip aricaktim iyi ki aramamisim beni geri aradi cok kizdi sen sadece bana kiziyosun neden dating app kullaniyosun dedim ben aldatirim karsi taraf aldatamaz diye dusunen tipik turk erkegiyin ben dedi kizmaya devam etti sadece onun yasadigi sehire gelicegimi haber vericektim hevesim cok kirildi bisey demedim bende engelledim 2 gundur konusmuyoruz abi sagol
+1 yılAkrebim. Kadinlari cok sever. Erkekleri aldatir
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi akrep olarak yorum yapicsm her konuda en iyisiyiz konu farketmez
Asiri kiskanc
Sahiplenici
Akılli burçlariz en iyi burç akrep benim gözümdr 27 ekim dogumluyum
067 Yorumla
Soran+1 yılAkrepler harbi başka ya
Cevap sahibi+1 yılTabiki ya hele akrep burcu kadini ile erkegi bi araya gekdiginde of diyorum inanilmaz cekim ve hisler okuyor cunku kafa dengi 2 burç karsi karsiya
Soran+1 yılYatakta olan çekimleri de fazlasıyla iyi🤫
Cevap sahibi+1 yılEvet doğru çünkü 2 tarafinda asil amaci karsi tarfi memnun edip zevkten uçurmak o yüzden akrebi seviyorum harika insanlariz
Soran+1 yılAh tabii ki. Aslında çoğu kişi akrepleri sevmez. Dışardan soğuk ve ciddi görünümlüler. Herkesle samimiyet kurmayız ha eğer kanımız ısınırsa bütün samimiyetimizi veririz
Cevap sahibi+1 yılEvet mesela akrep diyince kaçiyorlar halbuki akrepler en sadik en sevecan burçlardır her insanin hayatindan bi kere akrep geçmeliii
Soran+1 yılOlm biz niye böyle mükemmeliz duygulandım bak🥹
Cevap sahibi+1 yılVe farkindamisin her akrep burcu mükemmel ben o akreplerin en üst noktasindayim egolu bi insan değilim ama kimse bi akrrp burcu ile yarışamaz
Cevap sahibi+1 yılTek sorunumuz libido olabilir aşırı yüksek çünkü..
Soran+1 yılAynı oda da olduğumuzu düşünmek istemiyorum 🫣 mwknxw
Cevap sahibi+1 yılAyni odada olursak hiç iyi şeyler olmaz akrep libidosu bu ne kendime karsi koyabilirim ne karsidaki kisiye
Soran+1 yılBi cilveli bakışıma bakardı seni azdırmak
Cevap sahibi+1 yılO kadar kolay olcağini sanmiyorum ama karşida koymam ki :)
Cevap sahibi+1 yılAma cilveli bakişa karsi koymakta zor olurdu
Soran+1 yılBen kendimi kolay kolay teslim etmem. Kız evi naz evi önce biraz kudurtmak gerek ha bide her ihtimale karşı kelepçe şart.
Cevap sahibi+1 yılHahahaha hepsi var biliyormusun :)
Cevap sahibi+1 yılBu daha cok azdirir iste
Soran+1 yılUyum müthiş
Cevap sahibi+1 yılEvet biliyorummm karsi tarafin bana karsi koyup hafiften cilve yapmasi harika bisey
Soran+1 yılAşık olduğum kişiye cilve yapmaya bayılırım içim rahat oluyor en azından diğer erkekleri basit görüyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle zaten aşik olmadiğin bi insanla ten uyumu bile zor olur
Soran+1 yılBu kdr iyi bildiğine göre deneyimlisin
Cevap sahibi+1 yılEvet 8 ilk iliskim akrep burcuyla olmustu ordan biliyorumm
Cevap sahibi+1 yıl8 ay ani ende yasadigimiz bi iliskiydi ama güvenmediğm icin ayrilmistim
Soran+1 yıl8 mi maşallah
Cevap sahibi+1 yılEvet sadik bi insanim ve sevdigime cok deger veriyorum
Soran+1 yılşu an ilişkin var mı
Cevap sahibi+1 yılHayir biteli 5 ay oldu
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılBi insana güvenemiyorsam hayatimdada tutmam zaten madem bi iliski icindesin sadik olmalisin karsindaki insana değer vermelisin
Cevap sahibi+1 yılInan şu an bi iliskim olsa gelip başka bi cinsle bu tarz bi muhabbet yapmazdim :)
Soran+1 yılBenim birine güvenmem çok zor bana sadıksa bile aklında da baska bi kadınla alakalı güzel düşünce olamaz fazlasıyla da kıskancım ve bu bazen zarar verebiliyor ilişkiye
Cevap sahibi+1 yılEvet aynisiyim yaa akrepler gercekten ayni bu arada
Cevap sahibi+1 yılAsiri ama asiri derecede kiskancim yani baska bi erkekle muhattap olsa bile kiskanirim yaa benim ol ya benim ben o kafadayimmm
Soran+1 yılOw çatışmalı kıskançlık
Cevap sahibi+1 yılCok güzel bisey ama bu neden biliyormusun senin benden yapmamami istedigin seyleri bende senden istiyebilirim hayatimizdaki tek karsi cins birbirimiz oluyoruz cünkü
Soran+1 yılAslında mantıklı ama ne kdr kıskanırsam da bunu belli etmeme taraftarındayım çünkü erkekler karışılmasından pek hoşlanmazlar ha eğer istemediğim bir şey yaparsa kaybetme korkusu yaşatırım
Cevap sahibi+1 yılValla ben tam tersiyim ya sevdigim insan bana akrisirsa degerli hissediyorum bu hosuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılKarismamasi herseye tamam demesi hosuma gitmex beni darlicak kiskanicak off en sevdigims ksnxksnf
Soran+1 yılPişman ettiririm bak wkcjwj
Cevap sahibi+1 yılHahahaha yok be pisman olucagim seyler degilki bunlar sen bana yapiyorsan bende yapabilirim çünkü ama öyle çok çok abartiya kaçmam bi iliskide olmasi gereken bisey bu
Cevap sahibi+1 yılSevgilim beni kiskanmiyorsa benimle ugrasmiyorsa niye sevgilim ki
Soran+1 yılDimi. Öneki exlerim aşırı kıskançlık sevmiyorlardı bu yüzden de ilişki bitirdim seni görünce şaşırmadım değil
Cevap sahibi+1 yılYaa eğer beni kiskanmayip sahiplenmiyorsa hayatimdaki kadin s@ktiri cekerim onunla mi ugrasicsm bi insanin kiskanilmasi sahiplenmesi çok hos bi duygu bu benim çok hoşuma giden bişey ve demekki onlar akrep burcu değilmis veya akrep burcuysa bile bi ben değillermjs
Cevap sahibi+1 yılKıskanilmayi kisitlanmayı sevmeyen erkek veya kadin kesinlikle aldatir hicbir sekilde güvenmem o kişiye sende güvenme kesinlikle
Soran+1 yılHayatında sadece ben olayım istiyorum. Arkadaşı, sırdaşı, dostu, sevdiği, hayat arkadaşı herşeyi sadece ben olayım başka bi kız arkadaşa ne gerek var. Herşeyini kıskanırım ama güvenmiyosam yavaş yavaş salarım çünkü bu beni de yorar. Hiçlik için bütün kıskançlık duygularımı onda harcayamam duygularım kıymetli
Cevap sahibi+1 yılSana yemin ederim kafa yapimiz ayni skreplerin bu kadar uyumlu olmasi ne güzel
Cevap sahibi+1 yılGece onla uyuyup sabah onla kalkmak istiyotum tüm gün hayatimda sadece o olsun bi baskasi olsun istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılGüvenmediğin an biter o iliski
Cevap sahibi+1 yılBana gelip o 10 yillik arkadasim yok benim kankam yok senden önce o var derse sakasiz soyluyorum @nasini bile sever yani böyle saçma bisey olmaz cünkü
Soran+1 yılVe akrepler için güvenmek çok zor karşı taraf güven kazanması için baya çabalaması gerek
Cevap sahibi+1 yılKarşindaki kişi akrepse o güveni verir zaten :)
Cevap sahibi+1 yılSen nerelisin nerde yasiyorsun?
Soran+1 yılİstanbul sen?
Cevap sahibi+1 yılİzmir istanbuldada yaşadim baya kadikoy ve besiktaşta kafam nereyi eserse :)
Cevap sahibi+1 yılBen 3 4 senedir ailemden ayri yasiyorum kendi işim vs var evden calistiğim için istediğm sehir istediğim yere gidebiliyorum
Soran+1 yılYa ne güzel işinden memnunsun. Ayrı yaşamak kdr güzle bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılE ticaretle ugrasiyorum cok ama çokk güzel bi kazancimda var evden calisiyorum zaten günde 4 5 saatcik
Cevap sahibi+1 yılAilemle anlasamadiğim icin evden kacmistim 4 yil oldu tek yasiyorum kendi ayaklarimin üstünde duruyorum :)
Cevap sahibi+1 yılDüşün aileme bile ben destek oluyorum maddi acidan
Soran+1 yılBende bohçamı hazırlayıp kocaya kacıcam o olucak sonunda zwkjd
Cevap sahibi+1 yılHahahahahs anne babamla nasil tanistin
Kızım bi sitede yorumlaşiyorduk sadece :)
Soran+1 yılManyak wkcjwj aslında fena fikir değil. içimde popo korkusu olsun istiyorum kaçmak falan off çok iyi adranalin
Cevap sahibi+1 yılAdranelin akrep burcunun en sevdiği bisey ya
Cevap sahibi+1 yılBisey sorucam yorumlarla konuşmaya ne kadar daha devam edicez 😀
Cevap sahibi+1 yılSenle konuşup sohbet edelim kafa dengi bi insan olduğnu düşünüyorum
Soran+1 yılBenim için farketmez
+1 yılSinsi ve kıskanç
34 Yorumla
Akrep+1 yılHadi ordan jfdgk
Soran+1 yıl@вeyeғendi çok masum bi yapımız var🤗
+1 yılBen akrep burcuyum bence iyiyim
10 Yorumla
+1 yılYüksek libidolu ne istediğini bilen falan filan işte
01 Yorumla
Yengeç+1 yılHatunları iyidir ama aldatma potansiyeli yüksektir
+1 yılAkrep burcuyum. Sinirime basmazsan iyi insanımdır. 😇
00 YorumlaÇokk kıskançlar ama bu kıskançlık birinin malına karşı olan değil birini kıskanmak bknz. Ben
00 Yorumla
+1 yılSokarr
12 Yorumla
Soran+1 yılJeixjw🤫
İkizler+1 yılHshsh
Yatakta çok ateşliler diye biliyorum...
14 Yorumla
Soran+1 yılDoğru biliyosun 🫣..
Soran+1 yılAma bu bir kişiye özel olmalı
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKuduruk Mart ayı kedileri gibiler.
11 Yorumla
Soran+1 yıl🫣🤭
+1 yılBasit insanlar ama zor gibi görünürler
01 Yorumla
Soran+1 yılErkekleri öyledir ama kadınları sanmıyorum
+1 yılZorunda mıyım 😂😂 tanımak
08 Yorumla
Soran+1 yılYo.
Boğa+1 yılÇok yollular ya kendileri gibi olanlara rezerve ediyorum ben onları onlar hakkından çok güzel geliyor
Boğa+1 yılDinsizin hakkından imansız gelir 😂😂
Soran+1 yılAkreple akrep birbirinin üstesinden gelir diyon yani?
Boğa+1 yılYoo yollular ama kötü yollu 😂 yollu burçları mı sayayım şimdi sana 😂
Soran+1 yılBunlardan birinde akrep erkeği de var işte ve boğa
Boğa+1 yılBoğa burcunu karıştırmazsan sevinirim Bizimki adamına göre muamele 🤔🤔
Soran+1 yılGenel. Kişisel değil ztn
- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası