Ama köpeğin yürümeye takati yoktu.
Arkadaşımda gel kuçu kuçu diye dalga geçerek çağırdı köpeği. Arkasından iki tane tazı gibi köpek çıkıp bizi kovalamıştı.
@Mrsnarsister i köpek biraz ısırmıştı 😂😂
anaokuluna gidiyorum servisle ilk başta herkesi servisten çıkarıp sonra karşıya geçiriyorlardı ( karşıda anaokulu var ) servis görevlisi abla 15 çocuğun elini tutuyor o an ben elimi çektim gaza geldim karşıya geçiyordum ki bir bisiklet diğer taraftan araba geliyor araba durdu ama bisiklet üstümden geçmişti bende yere kapaklandım ( evet yaramazdım ) neyse hem bacaklarım hemde kollarım yara bere içinde kaldı / bir tane daha var 😂 şimdi bizim salonda ortada küçük bir masa var bende onun etrafında dönüyordum ( olaylarda neyi neden yaptığımı bilmiyorum sormayın 😂 ) misafirde vardı neyse bende bir anda ayağım takıldı yere düşüyordum ki masanın kenarına kafamı çarptım ve orası tabiki yarıldı hemen doktora götürdüler annemler ve dikiş attılar hala izi var sorunun dışına çıktım biraz
😂😂
en ilginci dilimi koparmıştım yerine diktiler allahtan :) şu an bir eksik yok şükür :) onun dışında okul camlarını kırmak sinek arabasının arkasından koşmak zile basıp kaçmak kızdığım komşuların çiçeklerini makasla kesip harap etmek vs vs... ah güzel çocukluğum
hey maşallah yok yok
aynen mahallenin haylaz kızıydım aklıma geldikçe gülüyorum :)
bir kapıcımız vardı sitenin havuzuna elimizi sokar birbirimize su atardık. oda bize hep kızardı hep kovalardı. bizde bir arkadaşımla hain bir plan kurup gece kalkıp ayakkabısının içine işemiştik 😂😂😂😂😂 aklıma geldikçe mutlu oluyorum.
NOT: kapıcının adı şeref ti 😂 şerefsiz herif 😂😂
😂😂
Annem tirnaklarimi yiyorum diye el tirnaklarimi kesmisti balkona cikip ayak tirnaklarimi yemistim :D
https://i.hizliresim.com/nRmXEB.jpg
For example
😂😂
Cevap
7Cevap
Annemleri geceleri basıyordum. Kardeş istemediğim için, sesleri duyduğum zaman gidip paat diye kapıyı açıyordum.
psikopat 😂
☺️😄
Asdafadssd kanka o zamandan beri köpeklerden korkuyorum ya
bnde 😂
Karinca yiyodum, kedi gorunce agliyodum , evcilik oynarken hep kocami dovuyodum, her gördüğüm bebegi aldirtirdim ama gidip kuzenimin bebeklerine goz dikerdim , bide koltuga sumuk surerdim oyle iste ah genclik 😂
mahallediki cocuklari toplayip liderlik yapmak sonunda da dayak yemek
aha BN 😂
😂BN bide çocuklara çatal bıçak diye lakap takmıştım
Köpek gezdirdim derken o beni gezdirdi, heryer yara bere olmuştu
😂😂
10 yaşında bir çocuğa köpek verirseniz öyle olur dimi :D
😂 gözümde canlanır koskoca mazi
Sen de mi :D
hayır köpeklerle oldum olası aram iyi değil hiç sevmezler beni
Sjsjsjsjs :D ben de korkardım küçükken, yawru bir köpek kovaladı diye 5 mahalle arkama bakmadan koşmustum :D
😂gelde bna sor
Ama köpekler güzel hayvanlar bence ya
süs olarak güzeller ama uzaktan
Sende baya kötü etki bırakmış :D
bırakmaz mı o korku dolu dakikaları unutamağğğdımm
:D :D yazık
😔 neler çektiğimi bır ben bir allah biliyor
Sen iyice arabeske bağladın :D
😂zor çok zorrr
Neyse ben yandan yandan uzayim :D
eyvallah
Oha bide eywallah dedi :D
Eyw :D
Salyangoz toplayıp onları besliyordum birde arkadaşların salyangozlarıyla yarıştırıyorduk
Yuh 😂😂
Kapı çal kaç yapmaktan bıkmıştık 😂
Sonra bir üst seviyeye geçip yumurta atardık
😂😂
Ben samsunluyum trabzonla kafayı bozmustum haberlerde hava durumunu verırken samsun hep 28 derece oluyodu trabzonda hep 28 dereceydı bızı taklıt ettıgını dusunurdum trabzonun o gun bugun sevemedım trabzonu 😄😄
Çok zekice :)
Kardeşimin ağzına sigaraları parçalayıp doldurmuşum
😂😂😂
:D :D annem anlattkça hala kahkaha atarım
futbol oynardım her yanım yara bere olur uslanmazdim
Cami mikrofonunu alıp şarkı soylemisdim adamlar namaz kılarken 😂
Ninemin yumurtalarini çalıp çiğ olarak içerdim, :)
😂ıykk
karı bir kaba koyup eve cikartmak
kulağıma pirinç doldurmustum
😂😂
5 kuruş yutmak. 😱
😂😂bir psikopat da burda
Tavuk öldürmüştüm 😔 kasıtlı değildi
Doktorculuga merak salmıştık😀
😂biz daha masumduk o zamanlar
Yani masumca birşey di 😀 sonradan diş hekimligine terfi ettik diş çekiyor duk 😀
😂😂
Ayva calmistik komsunun eve kadar gelmisti 😁😁😁