KENDİMLE BARIŞAMIYORUM?

aynaya bakıyorum evdeyken kendimi bazen beğeniyorum ama dışarda okulda birilerini görüyorum aniden moralim bozuluyor sonra kendime itici gelmeye başlıyorum anında özgüvenim sıfırlanıyor hiçbir yerimi beğenmiyorum saçıma doğru düzgün şekil veremiyorum çok kabarıyor öğrenciyim bir yandan kuaförlerde vakit geçirmek istemiyorum değişiklik yapmaya korkuyorum herkesin dikkatini çekicem diye cidden hayatım iğrenç gidiyor konuştuğum biri olunca bana nasıl bakıyor diye düşünüyorum beğenilcek nerem var herkes güzel olduğumu söylüyor ama samimi gelmiyor kalabalık yerde istemsiz kasılıyorum fiziğim güzel diyorlar ama kendimi çocuk gibi hissediyorum sanki genç kız değilmişim gibi herkesle aynı fiziğim bence hatta çok daha iyileri var dikkat çekilecek bir yerim yok sıfırrrr kendimi beğenme ya konuştuğum çocukla yüz yüze gelmeye bile çekiniyorum benden soğur diye bir rezil olurum diye napıcam psikolojik kitaplar okumak istiyorum aşırı takıntılı bir insanım o kadar çok takıyorum ki midem bulanıyor hatta istifra ediyorum ne yapmalıyım sizcr
KENDİMLE BARIŞAMIYORUM?