gercekte oldukca dındar ve ıyı bır kız gıbı gorunurken sanalda tamamen farlı bır hayat yasıyorum. gercekte hayattakı yalnızlıgıı burda doldurmaya calısıyorum sanırım. yaaklar kurallar tum o baskı benım burda yaptıklarımı daha cazıphal getııyor. daha tehlıkelı daha eglencelı ama o kadar cok kırıldım kı. uzgunum kırlenmıs hıssedıyoorum ama sevgıye ıhtıyacım var ve bundan vazgecemıyorum. nolur anlayıslı olun.
Cevabın nedir?
- Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılNe olursa olsun kendine olan saygını yitirme. Dindar olmak hiçbir zaman ahlak ölçüsü değildir. Ayrıca ahlak da hiçbir zaman toplumun ve dinlerin öngörüsü ile tanımlanamaz. Onlar sadece kültürdür.
Belli başlı kurallar ve toplumun yanlış yaşama şekli nedeni ile senin doğanda yer alan ve ihtiyaç hissettiğin hislerini, eylemlerini uygulaman seni motive eder. Kirlenmek diye bir terim zaten mümkün değildir. Bahsettiğin gelişmeleri bir çok kişi yaşıyor. Zaten bu yönlerinden kaçamazsın ve bunları da yaşadığında kendin ile bir bütün olursun. O nedenle yaptığın her şeyin arkasında ol ve bunları da sahiplen. Hem daha mutlu olursun, hem de daha sağlıklı bir birey olursun. Kendini sana dayatılanlarla kısıtlama. Kimse seni ayıplamaz ve ayıplama hakkına da sahip değil. Aksine ayıp da değil. Yaşa kendini.06 Yorumla
Soran+1 yılkonustuum bır adam da bana demıstı kı.. eger baska bır ulkede olsaydın su an yaptıkların olduca normaldı hata annen baban sana prezervatıf verıp gıt kendıne bır erkek arkadas bul dıyecektı. kendını bu kadar uzme sadece yanlıs ulkee dogmussun... ama ben... sırlarla yasamaktan bıktım. kotu bırı olarak gorulmekten. cıft yasama sahıplmakan ya da dusunduklerımı acıkca ıfade edemeekten
- +1 yıl
Senin yaşlarında toplumumuzun kültür seviyesi ve insan doğasına karşı olan cehaleti nedeni ile hemen hepimiz böyle saçma düşüncelerde bulunduk. Kötü biriyim, temiz biri değilim gibi. Bizde de olurdu. İlk cinsel ilişkiye girdiğimde kendimin o kişiye karşı evlenmek zorunda olduğunu sanardım. Zaman geçtikçe kendinle bütünleşiyorsun. Aslında sen şu an büyüyorsun. Küçük tatlı şirin kız yerine kendini geliştiren bir kadın geliyor. Karakterin oturuyor, doğanda yabancı olduğun her şeyle yüzleşmeye başlıyorsun. Kadın kimliğini daha derin hissetmeye başlıyorsun. Bunlar senin artıların yani seni sen yapacak özellikler. Bunları daha detaylı inceleyip, aşka, hayata, cinselliğe ve kendine karşı kimliğini iyice analiz edip, nasıl biri olduğunu öğrenmelisin. Kendini tanıdığında da kararlı ve karakteri oturmuş dimdik bir kadın olacaksın. Yani kimliğinden korkma. Bunlar senin vasıfların. Herkesin hayatında olur bunlar.
Soran+1 yılherkes kendını o kadar masum goruyor kı.. ben en kucuk en masum sırrımmı bıle soylesem ooo haram. benmı cok kotuyum yoksa bu boyle mı ıslıyor herkes her hatı ıslıyor ve saklıyor mu yoksa ben mı yanlıs yoldayım.. gercekten hıc sevılmedıgımın farkındayım benı herseyımle seveyecek bırınnı olmadıgının da farkındayım benı en cok uzen bu aslında
- +1 yıl
Bak gördüğün gibi sana değer veren insanlar da var. Mesela sana zaman ayırıyoruz ve bunların yanlış olmadığını söylüyoruz. Sadece senin çevren yanlış. Algısı ve kimliği gelişmemiş kişiler bunlar. Mesela biraz kişisel gelişim kitapları okumalısın. O zaman bu dediklerimi daha iyi anlayacaksın, aksine cehaletle mücadele edeceksin. Koyun sürüsüne katılman için yapılan baskıları itip, kendi karakterine ve kimliğine sahip olmalısın. Gerekirse çevreni değiştir ya da çevrendekileri değiştir. Sana haram maram diye zırvalayanlardan çok daha fazla, seninle aynı düşünceleri paylaşanlar da olacaktır. Özgürleşmen gerekir. Kendi doğrularını bilirsen, insanların yanlışlarını yaşamak zorunda kalmazsın.
Soran+1 yıltesekkur edeırm :/
- +1 yıl
Rica ederim. Asla kendini kısıtlama.
En İyi Cevaplar
+1 yılHepimiz zaman zaman yalnızlık hissine kapılıyoruz. Bir insanın yalnız olması veya yalnız hissetmesi her zaman bunalımda olduğunu göstermez. Soliter yaşayan birisinin hiç yalnızlık hissetmediği de olur. Etrafımız insanlarla dolu olabilir ama ortak nokta olmadığından ya da kafaca uyuşmadığından içe kapanabiliyoruz. Aslında yaşam tarzımıza bakarak yalnız olduğumuz çıkarımında bulunmanın doğru olmadığı kanısındayım. Çünkü yalnızlık subjektiftir yani kişiden kişiye değişir. Eğer kişi kendisini yalnız hissettiğini söylüyorsa işte o zaman sorunlar baş gösterebilir. En nihayetinde psikolojik danışmanlık yolu görünür
16 Yorumla
Soran+1 yıldoktora gıdıp bunlrın hıcbırını anlatamam..
- +1 yıl
Anlatmak zorundasın
Ya da güveneceğin biri vasıtasıyla iletişime geç
Soran+1 yılburda anlatıyorum yetmezmı
- +1 yıl
Burası psikolojik danışma kurumu mu?
Soran+1 yılcesaret edemm.. dedıgım gıbı o doktor benım akrabm bıle cıkabılır kucuk bı yerde yasıyorum. kı ayrıca rehber pgretmenlerımle hem okuldakı hem ozel bı egıtım kurumundakıyle konusmaya calıstım. umurlarında degılım. okula bır aydır gıtmıyorum. tek bır arkadasım aramadı
- +1 yıl
Arkadaşım sen napıyorsun ya?
Altı üstü internet paketini iptal ettir. Safsatayı bırak
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini böyle hissettirecek bir durum yok bence.. içinde olmayan keyif ve zevk almadığın hiç bir şeyi yapmıyorsun.. sonuçta zorla da yapmıyorsun.. evet içinde ki boşluk ya da sevgi mümkündür doğru ama içinden gelenler hayatın boyunca seninle gelecektir..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani ama o herkeste var.. bende aile kızıyım.. reelde hiçbirşey yapmıyorum ama sanalda sınırları kaldırıyorum.. ne olacakki:) sevgiye herkes muhtaçtır.. dilerim inş bulursun aşık olduğun kişiyi.. çok mutlu ol.. herşeyide takma..
12 Yorumla
Soran+1 yılama bunu kendıme yedıremıyorum baskaarının benı kullanmasına ve benım de bunua ızın vermeme.. ve bu.. ılerıde sorun olucak bence.. ama vazgecemıyorum yoksa tamamen yalnız kalıcam
Cevap sahibi+1 yılYa ne alakası var... bu kullandırma değil karşılıklı tatmin vakit geçirmektir.. boşver yaşa geç.. takma okadar
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
45Cevap
+1 yılsanal alemde kendini buluyorsun... kendini yargilamaktan cok burada yasadiklarinla tanima ve kesfetmeyi denemelisin... ve kendini kesfederken kendini sevmelisin... insan olarak var olan duygularin ve tutkularini yasamak bence bu kadar yikici olmamali... yasamak konusundaki kriterlerini belirleyerek ve bunlarar uyarak daha ic huzuruna ulasip kendini yasayabilirsin diye dusunuyorum...
10 Yorumla
+1 yılsanalda olan sanalda kalsın sakın ileri gitme bu yüzden de kendini suçlama. insan hata yapar ama telafisi mümkün olmayını yapma. sanalda yüzde bin tanıyıp güvenmediğin kimsye de sakın özel bilgilerini verme. reelde düzgün olman da takdir edilecek bir durum. öyle kal
10 Yorumla
+1 yılyalnızsın paylaşıp dertleecek biri yok hayatında güven duyacağın biri olmadığı için boşluktasın olur böyle daha genişçe konuşulacak mevzu paylaşmak istersen beklerim
10 YorumlaAnladım ilgiye aç birisisin kendini yanlış yola sürükleme biran öncede bırak bunu alışkanlık olur sürekli ararsın oradaki geçirdiğin zamanı evlendiğindede en ufak sıkıntıda kendini o yola sürüklersin biran önce bırak mutlu olman için
00 Yorumla
+1 yılEdepli terbiyeli nefsine düşmemiş dürüst sadakatli vefakar saygılı birini bul ya da bekle o seni bulur..
.. yanlış yollardan Uzak dur02 Yorumla
Soran+1 yılsızce benım yaptıgım yanls mı? oyl bırı benı bulmaz
- +1 yıl
Öyle birini ya sen bulcaksın ya da o seni bulcak..
.. yaptığınız tabi yanlış yanlışdan uzak dur
+1 yılnormaldir sen tek değilsin. yani gerçek hayatta kişi kısıtlı ise bu açlığı sanal. alemde gideriyoruz. hiç kimse mükemmel değildir. hiç kimse 4 -4 lük değildir
00 YorumlaInsan kendine olan saygısı yitirirse toplumdan saygı göremez.
Önce kendi özsaygını kazanmaya bak.02 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek tam olarak
- +1 yıl
Bu şu demek kendisiyle barışık olmayan biri başkasıyla iyi geçinebilir mi? Kendisini sevmeyen biri başkasından kendisini sevmesini bekleyebilir mi? Kendi kendine katlanamayan biri bir başkasına iyi gelebilir mi? Buda onun gibi kendisi hakkında fahişe gibi diyen biri başkasından saygı görebilir mi? Kendine saygısı olan insanların kırmızı çizgileri vardır. Neyi niye yaptığını bilir yaptığı yanlış ise bahanelere sığınmaz bunu önce kendi içinde muhasebe eder düzeltmeye çabalar.
Diğer bir deyişle başka bir inasanı sevmekle saygı duymak farklı şeyler iken kenidini sevmek ile saygı duymak birbiri ile ilintilidir. Bu megalomanlık değil olgunluk belirtisidir.
Içi dışı bir olmaktan korkuyorsun çünkü birisinin yanlışta olduğunu biliyorsun. Doğru olanı bul ne gerekiyorsa yap.
Bunlarin hepsi yalnizliktan... İyi anlastigin bir erkek arkadasin olsa hersey yoluna girer, en başta psikolojin 👍☺
00 Yorumla
+1 yıltabiki saygi duymak gerekir sana kendini kotu hisetme ufakta olsa bir mutluluk hisediyorsan icinde kendini kotu hisedecek bir sebein yok demektir
02 Yorumla
Soran+1 yılbırıyle bılıkteyken cok mutuyum ama bu yaptıgımı gercekte kımsenın kabul etmeyecek olması dıslanacak olmam.. yaptıgımın yanlıs oldugunu gosterıyor ve kotu hıssedıyorum.
- +1 yıl
bak sen birilerinin seni yorumlamasina bagli olarak yasarsan hayatini zaten hayatin boyunca mutsuz gunlere mahkum olursun.. ayrica birsey yasiyorsan bu gizlilik ve saygi cercevesinde yasanir bunu sen bilirsin bir baskasi bilmez hayatin devam eder icindeki mutlulugu sen yasarsin... kendini kotu hisetme aksine kendine saygi duy kendine onyargili davranma
+1 yılbence karşında konuşabileceğin birini alıp konuşmalısın ;) konuş ve rahatla ya da ne yaşamak istiyorsan bunu kendine itiraf et ;) öyle fahişe gibi deme kendine öyle değilsin sadece isteklerin fazla olabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
eğer yanlış anlamazsan ve uygun görürsen konuşabiliriz ;) yanlış anlamanı istemem bunu da bil ;)
- +1 yıl
Hele göte bak
Bu da skinin derdinde hala 😠
+1 yılYa oldugun gini gorun ya da gorundugun gibi ol.
00 Yorumla
+1 yılSanalda ne yapabilirsin ki bu kadar kendini kötü hissediyorsun?
00 YorumlaYa olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol..
12 Yorumla
Soran+1 yılıte tamda bu uzuyor benı gorundugum gıbı olamamak. oldugum gıbı gorunememek
- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılsanırım sanaldaki halin gerçek, reeldeki halin zoraki
00 Yorumla Beni anlattign kisinin aynisi beni kandirdi sevdm onu ama kapali bacım cktin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurdaki davranisin icindeki bastiramadigin disari vuramadigin davranislar yzuunden oluyo ama gercemte oyle biri olmaktansa boylesi daha iyi :)
00 Yorumlahuyundan vazgecmelisin kendine iyi arkadaşlar edinmelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılarkadasım yok.. ve herhangı bırının arkadasım olmak ısteyyecegını zannetmıyorum
Soran+1 yılduzgun bırı vrsa mesaj atsın. ama oldugunu samyorum
+1 yılHangimizin ruhu fahise degil ki. taşı ilk gunahsiz olaniniz atsin kiza.
00 Yorumla
+1 yılbırak barı ıcındekı ors.. u burda rahat olsunda zevk al
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlayışla karşılıyorum tani seni. Çünkü ben de aynıyım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nasıl yardımcı olalım sevgiye ihtiyacın varsa birini bulucan o sevip mikicek.
00 Yorumlaİnternetin kablosunu kesmeye cesaretin varsa bundan kurtulursun.
00 Yorumlane diyelim arkında olmakta çözüme giden yolda bir adımdır
00 Yorumlaayni ben akışına bırak tanimadigin insanlarla konuşmak guzel oluyor demi
00 YorumlaBu senin içimden gelen bir hisse neden pişmanlık duyuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMillet gerçekte önüne gelenin altına yatıyor sen en azından sanalda yapıyormuşsun
00 Yorumla
+1 yılsevgisizlikten bunlar..
10 Yorumla
+1 yılproblemin ne tam olarak?
02 Yorumla
Soran+1 yılbosver
- +1 yıl
sen bilirsin.
Niye fahişe gibi hissedesin ki, ne yaptın da yani?
04 Yorumla
Soran+1 yılarkadaslarım da var ama daha cok flort ya da cam seks.. bunlaın ıcnde evlı adamar da var. ve ben bırazcık sevgııcın sabaha kadar onlıne malarını bıle beklıyorum
Soran+1 yılama en azından konuack bır kac ısı var ana ılgı gosteren. acızlık oldugunun farkındayım
+1 yılPişman olduğun şeyleri yapma
00 Yorumla
+1 yılnasıl istiyosan öyle yaşa pişmanlık olmadan
00 Yorumla
+1 yılnurdan ayrıl kendine adam akıllı arkadaş yap
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yapayım bı fıkır verırmısın
- +1 yıl
takılma internette burdaki insanların çoğu pis zihniyetli insanlar ruhunu öldürür. Mesgale bul kursa yazıl, el işleri ile uğraş
Soran+1 yılhıcırsey yapmakıstemıyorum
- +1 yıl
o zaman internetede takılma ;)
+1 yılGit buradan o boşluk burası ile dolmaz emin ol.
01 Yorumla- +1 yıl
Burası ya da başka bir yer sonuçta sanalla kendini üzersin söylemeliyim başka yararlı uğraşlara bak.
+1 yılsenin bileceğin iş...
00 Yorumlanormal bişey kendini özgür hisset mutlu olmaya bak
10 Yorumla@dilarasysl_ kankaaaah
03 Yorumla- +1 yıl
hahahahhahahahhahahahhahahajahjaja 😂😂😂
- +1 yıl
anladin sen
- Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yılNe yaşıyor bu tam olarak?
00 Yorumla ekle beni tedavisi basit onun örnekleri var
05 Yorumla
Soran+1 yılne gıbı bır tdavıı var.. doktora da gıdemıyorum kucuk bı sehırdeyım anında duyulur adım
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. sorun ne ben anlamadım :D
04 Yorumla
Soran+1 yıln yapıcam grcek hayta donebılmek ıcın. su an kaybolmus hıssedıyorum
Soran+1 yılaltta bı yerde yoruma yazdım okurmusun
Sosyalleş dışarı çık evde durma
00 YorumlaSn ne yapmak istiyosun
00 Yorumla
+1 yılYapacak bişey yok nasıl iyi hissediyorsan öyle ol
00 YorumlaSanırım Sanal Yapıyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim napmamzi istiyosun😔
00 YorumlaReelden bir sevgi bul
04 Yorumla
Soran+1 yılguvnmıyorumve kımsenın kotu tarafımı gorup yargılamasını ıstemıyorum. bır kere denedım ve gerceklerı ogrendıkten sonrayuzume tukurup gıttı
Soran+1 yılguvenıyordum ve ben anlatmıstım ona. ama cok saygısızdı o yuzden ayrılmak stedım. o ıse gururuna yedıremeyıp tum soyledıkeırmı herkese anlattı ve cok agır laflar ettı.
+1 yılKullandirdib mi kendini
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Yavaş be
00 Yorumla
+1 yılGel bana gelllll
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnızlıktan hep 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldurum kritik
10 YorumlaNe dedin
00 Yorumlapsikoloğa git
00 Yorumla
+1 yıltamam haklısın sende