Bir insandan sizi ne soğutur? Soğuduğunuz zaman tekrar eskisi gibi olabiliyor musunuz?

Bile bile sevmediğim hareketleri yapması
İkiyüzlü davranması
Gözümün içine bakarak yalan söylemesi
Benim o insandan soğumama neden olur
Bir kere soğuyunca çay misali eski tadı kalmıyor
Bu nedenle soğumamak için bazen bu tür davranışları görmezden gelmeye çalışıyorum
Neden soğuduğuma bağlı biraz, yafşaklığa gelemem mesela. Bu yüzden soğumuşsam düsman bile kesilirim bi' süre sonra.
Sarışın, ben yoruldum mola asdfgh
ben genelde insanlara ısınmam sonra sıkıntılar oluyo mesela işyeri genelde üstlerle aramı seviyeli tutarım daha cok aynı vasıfta olanlarla samimi olurum ki onlarıda secerim çok insan çok dert getirir pirensip bu
soguma nedenim onun artık tutarsız davranışlarıdır..
eğer sogursam
bir daha eskisi gibi olmam
Cevap
77Cevap
Soğumada bir çok etken ve halleri hareketleri görüşleri bu etkenin kuvvetine ve kendine çeki düzen verdiğine inanmama bağlı olarak tekrar eskisi gibi olur ilişkimiz ama o hallerinide unutmam herhalde hele ucu bana dokunmuşsa unutamam istesemde
Olamiyorum. Soğuyunca olmuyor be buzluğa bir bardak su koysan buzluk çalıştığı halde o bardaktaki su ısınabilir mi? Tabiki isinamaz. Onun gibi işte isinamiyorum sogudugum zaman
soğuduysam siliyorum genelde o insanı çünkü o hatayı yapan tekrar yapıyor ha tabi basit hatalarla oluşan soğumadan bahsetmiyorum ciddi olaylardan bahsediyorum
Yalan, aptal yerine konmak, cok kez kalp kirmak, bencillik vs. bunlar sogutur beni ama kolay kolayda sogamiyorum malesef bazi insanlar bunu hak etmessede. Sürekli olursa bu durumlar mesafemi koyarim
Ben olamıyorum.
Çok alttan alırım çok anlayışlıyım ancak iyi niyetim ve aklım suistimal edilirse o kişiye karşı eskisi gibi olamam.
Sogumak nedir ya biraz zorlarsanda sevmiyorum, toleransim bitti gibi seyler söylüyorsunuz. Kalorifer kazani olsam isitamam bu tipleri 😕
Beni en çok soğutan sebep o kişinin karaktersiz olmasıdır. Eskisi gibi olmak mümkün değildir. Kaldı ki huylu huyundan vazgeçecekmi ki ben tekrar ısınayım..
Soğuduğum zaman yaptığını telafi edecek derecede bir hamle yaparsa eskisi gibi olabilirim, şimdi bir de ne yaptığına bağlı
ben salagın tekıyım hayatımı silkse 2 guluse bı sarılmaya aynı olurum benım gonlumu almak cok kolay yav
Israrcı, sinirli, dili sivri insanlardan çok çabuk soğurum ve eskisi gibi olamam. Olsam bile çok uzun zaman gerektirir.
Uzun süreli iliskilerde bu normaldir. Bazen soguyorsun ama adama alismissindir ve yaninda kalirsin. Tekrardan da isinirsin. Sonra yine sogur yine isinirsin.
İlgime karşılık vermezse beni görmezden gelip, ''aman nasılsa o var'' halleri takılırsa hiçbir şekilde
Olamam, bir kere soğuyunca bir daha yaprak oynamaz içimde..
Olamıyorum sanırım unutamıyorum gerçi cok üstüme düşerse olurum da kimse de kimse için uğraşmıyor yani bu devirde
eğer o geri dönerse hiçbirşey olmamış gibi devam ederim
Kolay kolay soğumam ama soğuduğum zamanda alışmam çok zor olur.
Soğursam, eski halime dönemediğim gibi hayatımda da bulundurmam. 😏
yapmacık hareketler beni buz gibi yapıyor. ve bir daha umrumda bile olmuyor o kişi.
Eskisi kadar sağlam olamıyorum. İnce bir iplik üzerinde olur ilişkim, koptu kopacak kıvamında.
Olamıyorum benden değerli değil kimse soğuduysam siler atarım
Bir kere sevince soğumam neredeyse imkansızdır, soğursam da eskisi gibi olmaz.
Hayır.. o insan gözümün önünde can çekişse ve bana yardım et diye yalvarsa dahi umrumda olmaz, öyle soğuyorum..
Hic birinden soğuyupta eskisi gibi olamadim maalesef
bir insandan beni saygısızlık güven sogutur ve sogudum zaman eskisi gibi olmam bitti
Hayır maalesef olamıyorum kırılan şey tamir edilse bile eskisi gibi olmaz ya o misal
Bir insandan soğuduysam eskisi gibi olmam. Mümkün değil.
valla kadın bir kere soğursa istersen Brad Pitt ol yine geri gelmiyor onu anladım :)
ben soğuduğum zmaan hiç bir türlü eskisi gibi olmaz net
Güvenmek tam anlamıyla zorlasir ki ve eskisinden daha soğuk olurum her haraketi gözüme batar
Çok zor soğurum ama soguduktan sonra bir daha eskisi gibi olmaz.
malesef ben olamamıstım okadar zorladım kendimi olmuyor
Soğuma sebebime bağlı eskisi gibi olmayacak sinyalleri alıyorsam kazanmak isterim.
Soğuma nedenim çok çeşitlilik gösterebilir. Ama bir insandan soğursam, cehenneme atsalar buzlarım çözülmez. O derece.
Soğuduğum inaanları, hayatıma dahil etmem, onlar bana karşı, bir yabancıdan daha yabancı gelir artık
Ben olamıyorum o soğuduğum. an hep gözümün önüne gelir eskisi gibi olmaz hani kesinlikle
Bir kere yarım kalan, 2. de tamamlanamaz çoğu zaman.
Genel olarak hepinizden nefret ediyorum sevgili insanlar asssdf. Soğursam oluru yok bir daha.
biz seni çok seviyorduk be dödlslsm şu an ağlıyorum evde sevgili insan
yok asla olmaz bu mum yakmaya benzer eski şekli kalırmı kalmaz
Artık hiçbir insana ısınmamayı tercih ediyorum ki soğuma problemim olmasın :D :D
soğuduktan sonra umrumda olmaz hatta tanimamazliktan gelirim
olamiyorum bu bana bunu yapti diye icimdeki vijdan azabi bagiriyor
soğuyup geri isinan yemek bile ayni tadi vermiyo sogutmayin sevdiklerinizi kendinizden
Olamam buz olurum sogudugum kisiye yuzunu bile gormek istemem.
bir kere kırılırsam / soğursam, eskiye dönmem çok zor..
ben soguyorumda kimse benden sogumuyor kombi gibiyim vesselam
Bir insandan soğudum zaman asla eskisi gibi olmuyor
eskisi gibi olabilir gibi gozukebilirm ama içimdeki buz asla erimez
Noldu küstük mü kank 😒
Kusmedik kanka neden kuselim
Herkesten deyince üstüme alındım kank ama yanlış okumuşum insanlardan bahsediyomussun sorry 👋
Sen insan değil misin😂😂 Reelde ki bazı kisiler haric buradan kimseden sogumadim😀
Kank saçmalama at gibi suratım var gormuyon mu akşam
Akşam diil absjff random atamıyorum Lanet t9
Töbest adam kendine at diyor ya 😀
Kendimlen barışık 1 hayvanım hem benim 1 adım var lütfen ahdjf
Adın ne kanka bir de psikolojimi sen boz kendine at diyerek😂
Adım Turbatur ama bana hipodromda dış kulvarin kralı derler. Kisnemesi kuvvetli , yelesi gür , ciftesi pek 1 kisragim ben nihahaha bruffs 😃
Tobest allahim aklimı cıldiricigim😂
Öyle deme kank Bence çok şanslısın canın sıkılırsa gezdiririm seni ücretsiz sjdkf
Evet kanka ben atlari cok severun😂
Bilmukabele kanks bizde insanları severun 👍😃
hayır. artık o benim için bitiyor.
Öyle bir şey mümkün değil.
Hayır olmuyorum
Biterse beynimde de bitiyor
Güneşi soksalar tekrar ısınmam.
hayir eskisi gibi olamam
Soğumak güzeldir hahahaha
Soğumuşsam bidaha asla eskisi gibi olamam.
Uğur derin dondurucu gibi oluyorum :)
Olamıyorum ama 2 istisna oldu
Soğuduysam ztn olay bitmistir
Denendi onaylandı olmuyor
olamıyorum :) olmaya çalışıyorum ama olmuyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar