Türk kızları havalı ve paragöz olmasından dolayı insan ayrımı yapması ve havası çogu erkegi soğutuyor rus kızları asla öyle degil ve aşk için herşeyi göze alıyor ve asla eşini ve sevgililerini asla aldamıyor çok sadıklar

Rusya 1991 yılına kadar Sosyalist bir rejim tarafından yönetiliyordu, Komunizm vardı, eşitlik vardı.. Paranın bir değeri yoktu, herkes sevdiğiyle ürüyordu.. Haliyle onların nesilleri de güzel oldular.. Türkiye'de ise Kapitalizm var, paranın dediği olur, paranın önemi vardır.. Haliyle Türkiye'de üremeler aşk evliliğiyle değil, mantık evliliğiyle yapılır.. Çirkin adamlarla çirkin kadınlar evlenirler, dolayısıyla yeni nesil de çirkin olur.. Rusların hali hazırda paraya değer vermiyor olması, atalarından gelen bir gelenektir.. Türklerin halen paraya değer veriyor olması da aynı şekilde atalarından gelen gelenektir.. Gayet tabii Ruslar paraya önem vermezler, Türkler verirler.. Bu olması gerekendir..
Ruslar neden akın akın Türkiyeye geliyor ve kadın ticaretinde Türkiye de başrolü oynuyorlar? Eşitlik ve parayı sevmedikleri icin mi? Dur bende Rusyada 'varsa' Türk fahiseleri arastirayim!..
@Advertiser Rusya 1991 öncesinde Sosyalistti, günümüzde Türkiye'den farklı olmayan bir ülke.. Cevabımızı tekrar okuyup, daha sağlıklı polemikler yaratabilirsin..
@Advertiser peki türk kızları sanki internette kendini pazarlamayı sanki onlar tatili geliyorlar otelinin fuhuş olayı rus mafyası
Yanlış bir algı icindesin. Dunyada fahiselik konusunda Brezilya kızları ile savasan Rus kızlarını gereksiz yere Türk kızlarının üzerine cikarmaya luzum yok. Bu konuyu sosyalist bir rejim olan Kuzey Koreden vermek ister misin? Hani cooook cok eşit haklar veren (sac modellerine dahi karisan) bir komunizm ulkesi!
Dunyada konu fahişelik ise Türk kizlari hic hir ülkede akla gelmeyecektir. Ben buna sebep olan gelenegi alnından öperim!..
@Advertiser Seks içliği ile parayı sevmenin bir ilgisi yoktur.. Eğer para sevgisi hususuna buradan bakacak olursak, Türklerin Almanya, Fransa, Avusturya gibi ülkelere çalışmak adına gitmesi ile de aynı sonuca ulaşabiliriz.. Burada Sosyalizmi övmüyoruz, var olan bir gerçeklikten söz ediyoruz.. Sosyalizm denen rejim, insanın fıtratına terstir, bu ayrı bir husus..
Eşit hak konusunda Kapitalizm rejimi, Sosyalist rejimleri ezer.. Burada statü eşitliğinden söz ediyoruz, kişisel haklardan değil..
Kadınların daima kendinden üstün statüde erkek aramasının, içgüdüsel sebeplerden sonra gelen yegane sebebi Kapitalizmdir..
SSCB'de, Kuzey Kore'de birer diktatörlük ile yönetilen ülkelerdir/ülkelerdi.. Stalin, Lenin ne ise, Kim Jong-Un'da aynısıdır..
Türkiye'de kaç lise öğrencisinin okulun öğretmeni yerine, hademesine aşık olduğunu gördün?
Kaç şirketin sekreterinin, şirketin genel müdürü yerine çaycısına aşık olduğunu gördün?
Statü farklarını gözetmeyi kadınlara empoze eden sistem Kapitalizmdir.
Kardesim genel tarihi irdelegimizde ilk kadın hükümdarlara ruslarda degil Türklerde rastlarız. Türk kadınları dunya uzerinde ciddi manada bir otoriteye sahiptir. Tabiki bir cok üzücü konuya denk geliyoruz ancak konu kiyaslama ise Türk kizlarını genel olarak yorumlamamiz yanlis olur. Bir ulkenin ya da bir ırkın kadınları fahiselik ile anılabiliyorsa asıl maddi sorunları bu ırk ya da ulke yasiyordur.
Kuzey kore ornegini vermemin sebebi bunun yonetim ve sistemden ziyade daha cok ırk ile alakali oldugunu belirtmek istememdi. Bir ırk hangi yonetim sistemi icerisinde olursa olsun en ufak bir denge degisiminde özüne kavusur. Ben soruyu soran arkadaşin rus kizlarini Türk kizlarindan ileri gormesinden rahatsizlik duydum. Yine bizleri begenmeyen slav erkek hastası olan Türk kizlarıda var ve onlarada ayni bu sekilde katilmiyoum.
Sende katilamadigim tek durum ırkların bu konuda oneminden hic bahsetmemen. Her yonetim her ırkta aynı etkiyi vermez degil mi?
Yaw su kiyaslamada Turk kizi paragoz rus kizi vs diyenler :) abicim o ruslarin en guzeli 300 avro :) neyi kiyasliyorsunuz anlamadim ki :))))) leningrad moskova ve tum ukrayna sehirlerini gezdim en guzeli 300 avro o yuzden yeter yaw su parayla kiyaslama :)
Türk kızları da bilir paraya bakmadan sevmesini, sizi baş tacı yapmasını da aileleri paraya önem veriyor. Maddiyatı önemsediklerinden değil eğer durumunuz kötüyse olmayacak diye. E olmayacaksa aranızda bişey yokken aile istemeyeceği halde sevmek yürek ister.
Ev arkadaşim rus onu sayesinde de tanidim rus kızlarını hiçbir rus kızı parasız erkeğe bakmaz uydurmayın, ayrıca rus kızlarımın gözünde türk erkekleri revaçta değil artık çünkü bakımsız ve seks delisi olarak görüyorlar
Rus kadını afedersin ağzına sı*sa vazgeçmeyecek gibi duruyorsun
Cevap
8Cevap
Bizimkilerin büyük çoğu parasever, cuzdansever
Zengin koca hayaliyle yanan çok. Kimsenin zoruna gitmesin acı gerçekler bunlar. Bu olayı büyütüp ağır beddua edenler bile olmuş yazık gerçekten. Namazında niyazında insanlar bu basit olaylar için feto gibi Allah evlerine ateş salsın benzeri beddua etmemeli
Rusları pek beğenmiyorum ve kıyaslanmayı da sevmem çünkü ben kıyaslayınca altta kalan taraf bizim mallar oluyor. herkes aynı değil sevgi ilgi ve huzur öncelik.
Sevgi huzur saygı isteyen ya da kullanan var mı kaldımı yok bence
@tekbayrak39 Kimn zoruna gitti yazığım bilmem ama bir franszın yanından geçemez bunu biliyorum işte bu yüzden kaybediyosunuz. Götü yükskete olan şıllıklarala değilde sıradan yalnız kızlarla ilgilenmiyosunuz pelinsu ğpşindesiniz.
Aç kalcak kadarda değil heralde doğal gazı ben öderim sorun yok onda.
@Şeytancık-Aley genelleme yapmıyım derken genelleme yapmışsın. Nasıl bir ironisin anlamadım ben.
@CaptainWalkerr ole g*te bole..
@Şeytancık-Aley ağzında pek temizmiş
@CaptainWalkerr yeni uyandın sinirlerim bozuk kb.
@Şeytancık-Aley pekala
Sanki erkekler olarak siz çok iyiymiş çok sadıkmış gibi kızları kötülüyorsunuz. Erkekten önce adam olun ondan sonra gelin ona buna yorum atın.
Kardesim herşeyin safkanını ele almak gerekir. Safkan Türk kızını baska hic hir kıza karşi degismem. Ama batı ozentisi olarak yasayanlarlada zerre alakam olsun istemem.
Türk kızlarının hepsi de paraya bakmıyor arkadaşım yani sende şimdi biz sizden fazla bir şey beklemiyoruz sevin yeter
Gören dicek her gün yeni bir rus kızı bulmuş hepsi de sadık kalmış peh
Tipe de önem vermiyorlar biliyoruz.
E mutluluklar o zaman? Ne duruyorsunuz..
Hala Türk kızları üzerine düşünüyorsun, bırak düşünmeyi.
türkleri kötüleyin anca siz git bakim aşık olcakmı sana
Her Rus kızı sorusu sorulduğunda bu kızın resmini koyuyorsunuz 😂
rusla evlen o zaman yani mecbur diilsin türkle evlenmeye. herkesin kendi tercihi yargılayamayız
Turk kizlari çok uyanik varya saman altindan sh yürütür.
benim annem para dememiş, senin annen para dediyse bilemem.
sana asla helal etmiyorum bu hakkı kul hakkını, allah değik kul sorar ahrette görüşürüz.
abla şu 2. tabak bedduasını herkes bilmez ama bu beddua canı yanan edermiş diye duymuştum bizim köyde biri etti adamın evi yuvası dağıldı 3 çocuğuda nehirde boğuldu karısı intihar etti. al bedduanı bence özür dilesin oda
@goncadidem benim abim şehit o bir şehit anasına dil uzattı. iyi geceler sana kardeşim
abla helal et hakkını boşver abin hatrına
helal olsun. iyi geceler.
uzatmaya gerek yok. ben abimi lafa almak istemiyorum. tartışmaya katmak istemiyorum. temiz saf insanı katmayı gerek yok. helal olsun kırdık birbirimizi geçti sinirim sende et iyi geceler.
abla inan sevap aldın bu hakkı vermekle. çok büyük sevapmış helal etmek
evet
bence sende uzatma kardeşim sende helal et kapansın gerçi abla kötü n,-iyetle dememiş ben anladım ama olsun. belliki yanlış anlaşılma olmuş benimde haddim değil ama atladım kusura bakmayın :D
önemli değil girebilirsin. iyi sabahlar geç oldu çıkıyorum.
beddua eder canı yanarsa sen can yaktın. abla hiç hakaret etmedi sen anasına dil uzattın. abla annene dil uzatmadı namusuna laf etmedi babanla olan evliliğine olasılık söyledi öyledir de demedi. ben hacıyım yıllarca kuran okudum ister inan ister inanma sen o abladan özür dile kalp ahı tutar bak yemin ederim. eli yazdı ama ben kalbinin affettiğine inanmıyorum ve zaten kalp ahı fenadır. çünkü hem şehit annesi hem de namusuna laf attın. ben bile 3. şahıs olarak ağladım okuyunca onun bile hakkı var üzerinde.
Gelecek kaygısı var çünkü aga bir tas çorbayla mutlu olunmuyor sanıyorlar
kanka rus lar da altını çok sevyo bizimkiler gene iyi 😂
Bnce sen fazla genellemecisin
Her Türk kızı paraya bakmaz abi rahat ol. ☺
bir bitmediniz hiam. ina rus fanboyu
cavur olsun daştan olsun :)
rus kızları aşk mı hahahahahaha
Rus kizlari fakirlik görmemis de ondan
nasıl görsünler hepsi 100 dolarci knk 😂😂
Kim demisse yalan demis
neyi yalan demis
tatalya düzgün konuş yaranmi var kardes